Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Já radši pošlu ted, kdoví jak to bude, může stát, že se třeba rozvolnováním, zase počty zvýší a člověk už neví, třeba zase školy zavřou, tak aspoň něco doženou..
JInak bych toto řešila s třídní učitelkou, zavolat spojit se s ní domluvit se sní, pak s ředitelem..
@neumisa píše:
no… ale ono to dítě opravdu patří do školy. Buzerace to není, dokud byly školy zavřené, tak rodiče řvali, že děti mají být ve škole. Teď se školy otevřou a ejhle, zase špatně.Máš-li jiné priority (to mě fakt pobavilo), kontaktuj vedení vaší školy a domluv se. Zapomeň ale na online výuku a připrav se na to, že dostaneš seznam stránek a cvičení a pojedeš s dítětem výuku sama. Ale jako jo, můžeš - ale musíš si to se školou domluvit předem.
Ono se to za par tydnu projevi tahle hura akce a bude se umirat jeste vic. Online vyuku rozhodne nepotrebuju a ucit se s ditetem nemam problem
@Lucyyy píše:
Ono se to za par tydnu projevi tahle hura akce a bude se umirat jeste vic. Online vyuku rozhodne nepotrebuju a ucit se s ditetem nemam problem
no tak hurá do toho, zvedni v pondělí telefon a není co řešit.
@Lucyyy píše:
Ja se toho taky obávám, zvlášť, když skoro souběžně otevřou obchody a služby. Podle mě budeme v lednu tam, kde jsme byli
Ale hlavně, že budou Vánoce a částečně zachraněna ekonomika ![]()
Nadějí je snad to očkování, někdo mi psal, že vakcína pro rizikové skupiny by měla být už v lednu-senioři, zdravotníci.
Taky jsem myslela, že pustí ty prvňáčky a druháčky a další až za těch 14 dní, že třeba třeťák a páťačka ani do vánoc nepůjdou. Z toho, jak to teď vypadá, nemám ani trochu dobrý pocit. Otevírání obchodů nerozumím vůbec ![]()
Ano, syn jde. U nás jde i třetí třída. Budou se hodně učit venku, pokud to počasí dovolí. Mají venkovní učebnu na zahradě. Ale netěší se vůbec.
@Pears206 píše:
Ja se toho taky obávám, zvlášť, když skoro souběžně otevřou obchody a služby. Podle mě budeme v lednu tam, kde jsme byliAle hlavně, že budou Vánoce a částečně zachraněna ekonomika
Nadějí je snad to očkování, někdo mi psal, že vakcína pro rizikové skupiny by měla být už v lednu-senioři, zdravotníci.
Je pravda, že se to teď zlepšuje přímo zázračné. Jen aby to opravdu nebylo jen kvůli vánočním tržbám. ![]()
Půjde i když dobrý pocit z toho nemám, domů bude chodit bez obědů a bez družiny
@maky 1993 píše:
Ano, syn jde. U nás jde i třetí třída. Budou se hodně učit venku, pokud to počasí dovolí. Mají venkovní učebnu na zahradě. Ale netěší se vůbec.
Jj, pokud jste malotridka se spojenými ročníky, tak mohou všichni, celá skupina.
Ano pošlu a ráda i v té družině ho chvíli nechám ať se vyblbne s dětmi a jsem ráda, že nebudu muset vařit 😀
@Lucyyy píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat - jen tak na názory - mám doma druháka a sama jsem v 6.měsíci těhu plus ve vztahu ke koronaviru riziková.
Otevřou nám školy, ale já se samozřejmě bojím nákazy. Není divu. Ale jak to řešit. Na jaře byla svoboda volby, teď v mnohem horší situaci výuku prezenční nařídili. Přijde mi to úplná buzerace a zacházení s námi jak za totality. Řešíte to také někdo?
Prosím - zdržte se komentářů typu - dítě patří do školy. Teď mám jiné priority, Děkuji!!![]()
![]()
![]()
Jo, je to buzerace, Školy neměli zavřít vůbec.
@Lucyyy
Kolik mas let, ze srovnavas dobu minulou, buzeraci?
Nedokazu posoudit dobu komunismu. Byla jsem totiz v plenkach.
@Baba Jj, běda hloupému národu. Pliživě se stane školní docházka dobrovolnou. ![]()
@Kelsey píše:
@Lucyyy
Kolik mas let, ze srovnavas dobu minulou, buzeraci?
Nedokazu posoudit dobu komunismu. Byla jsem totiz v plenkach.
Ja ano. Takze pamatuji i soboty. To by bylo dnes revu, ze se volno za statni svatek nahrazuje sobotou ![]()
Mame doma devataka a ten tu skolu potrebuje jako sul ![]()
Pošlu, covidu se nebojím. Nesouhlasím s rouškami (děti musí i do družiny, protože já pracuji minimálně do 14:30h), ale myslím že naše paní učitelka v tomhle také bude vcelku benevolentní.