Poslíčci nebo porod? Mám už volat hlídání k prvorozené dceři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
12.7.11 11:46
BarboraCL píše:
Jo,ale v pubertě je něco jiného než v těhotenství přeci.Stalo se to někomu z vás a bylo to naprosto normální?

no dyť ti říkám, že se to stalo mně :-D před tejdnem :-D jestli je to normální nevím, ale přešlo to samo :-) ale hlava mi třeštila asi dva dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
12.7.11 12:49

bolí tě jen ta hlava?pokud jo tak to já měla celý první těhotenství :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
238
20.7.11 20:04

Takže to dopadlo tak, že kontrakce pokračovaly až dos tředy 13.7. se zkracujícím se intervalem. Ten den jsem ještě s celou rodinou vyrazila na koupaliště po 16 hod, zaplavala si, sedla si na teplé dlaždice u bazénu a to byl hukot - nahřála jsem se „od spodu“ a hned mi začly mnohem intenzívnější stahy a bolestivější po 5-6 min. V klidu jsme se pobalili, doma jsem ještě udělala vše potřebné v domácnosti, předala dceru do opatrování prarodičů (byli povoláni cca20 hod předtím) a s manželem vyrazila do porodnice. Příjezd tam v cca 21hod, ve 23:30 prasknutí plodové vody a v 0:21 14.7.hod se nám narodil krásný syn (3950 gm, 53 cm). Takže předtím to byly poslíci, kteří kontinuálně přešli do porodních stahů- kontrakcí :o). Díky za podporu. Šťastná mamina :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
20.7.11 20:45

Mamino obr gratulace k obr klučíkovi! Jsi hvězda! :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.7.11 15:21

Ahoj holky nějak se mi tu nejde dostat.Jsem prvorodička v 36 týdnu a dneska už od ráná mě bolí hrozně podbříšek a konečník,jsou to poslíčci??Prosím poradte mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
31.7.11 17:26
BarboraCL píše:
Holky,je možný,že mě bolí hlava a na jedno oko se mi vše rozmazává?Nikdy jsem tohle neměla!Hlava mě bolí už od rána,chtělo se mi zvraceta je mi docela nevolno.Nevím jestli mám být v klidu a nebo raději jet do nemocnice..jsem 38+6 tt. :nevim:

Ja jsem to mela z vysokeho tlaku. Bolest hlavy a jakoby rozjasjene videni a pred jednim okem jsem mela jakoby flek :mrgreen: , z ejsem na ne nevidela. Radeji bych si tlak zmerila, nebo cinkla MUDre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
31.7.11 22:10

To Baaruuska: Můžou, ale také nemusí :o) Bolest v podbřišku by neměla být setrvalá, měla by mít nějaké intervaly v případě poslíčků, ten tlak na konečník může být jen tím, že mimči se posunulo níže, dolů do porodních cest. Při samotném porodu - při vypuzovací fázi, ucítíš velmi silný tlak na konečník, jako při stolici a samo tě to donutí tlačit, ale tak daleko teď ještě snad nejsi, ne! :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.8.11 09:49

Moc děkuji za odpověd.Ten tlak na konečník je fakt nepříjemný,nemůžu pořádně sědět,chodit ani se nějak ohnout,nebo tak.Může to býtř jen tim že se mimi snižuje???Přejde to???Uplně mě tam píchá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.8.11 14:00
Baaruuska píše:
Moc děkuji za odpověd.Ten tlak na konečník je fakt nepříjemný,nemůžu pořádně sědět,chodit ani se nějak ohnout,nebo tak.Může to býtř jen tim že se mimi snižuje???Přejde to???Uplně mě tam píchá :cert:

Mozna ted budu uplne mimo, ale nejsou to treba hemeroidy a tim jak mala sestupuje te boli? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.8.11 15:31

To já nevím,hemeroidy jsem nikdy neměla a nemám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
2.8.11 22:50
Baaruuska píše:

To příjde… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.8.11 15:42
Baaruuska píše:

hmmm :think: . Tak jedine se zeptat doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.8.11 20:01

Tak doktor neříkal nic,jen že je ještě dost vysoko malá.Už je to dobrí.Myslím že to by :potlesk: ly zaražené prdy(O:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
4.8.11 00:01
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie