Zkušenosti s prací na poště za přepážkou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@marfik.1 píše:
http://www.moneymail.cz/registrace?…
A to je jako co??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@B.O.K. Team Moje máma tam pracuje a tvrdí, že nabízet musí
ale taky může kecat. Klidně bych se na to na pohovoru zeptala, jak to je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Při pohovoru ti nikdo nic neřekne. nabízet se musí - chodí na to i skryté kontroly. a pokud nesplníš plán produktů jsi krácená na prémiích, stačí, když na dané poště nesplní jedna a jsou krácené všechny, když neplníš píšeš i vedení dopisy, proč, kde se stala chyba, jak se zlepšíš…dovolená se hlásí v lednu na celý rok..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@B.O.K. Team
Takže - nabízet se musí pořád!!! pokud to někdo nedělá je to jeho věc a musí být připravený nést následky / např. stržená část mzdy/. A výše mzdy je daná tabulkově, záleží jakou práci bys dělala a do jaké platové skupiny spadneš. Přeju hodně štěstí a pevné nervy pokud ti to klapne, práce na poště není pro slabé povahy!!!
- Citovat
- Upravit
Mě taky nutí produkty, takže si myslím, že musí nabízet. Minule mi neodbytně nutila simkartu od O2, jindy to je účet u nich, atd. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je mi těch ženských za přepážkou líto, vím že musí, že je k tomu tlačí. Ale prostě zásadně odmítám, říkám jim narovinu, že nebudu tyto praktiky jako klient podporovat. Před časem snad byla nějaká petice v Senátu( pošta je státní podnik), ale bohužel to utichlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamka za přepážkou dělá, resp. na speciálce. Nabízet musí. Přesně, chodí kontroly. A když „nevnutí“ za měsíc nic, tak jde min. tisícovka dolů z platu. To měla teď. O dovolený musí jezdit na školení, nikoho nezajímá, že má volno. Pokud opakovaně odmítne, tak se může rovnou připravit na vyhazov. Několikrát ročně dělá atestace a opět - neudělá, nemusí chodit do práce. Před časem si brala půjčku 150tis, aby jí nevyhodili kvůli „neplnění tabulek“. Ve svém volnu pokud jsou ty jejich nabízecí akce, tak musí stát hodinu a půl na chodbě a odchytávat a nabízet. A protože už je půlka měsíce pomalu a stále nemá žádný nový produkt (na maloměstě, když jich to denně má splnit 6
), tak už bude na výplatě o 1500,– míň atd.. Má tý buzerace dost, ale nemá na vybranou. Jinou práci tu nesežene, v jejím věku jí ani nikdo nezaměstná. je to práce pro silný povahy. Ale asi bude záležet i na vedoucím, co vlastně je to za přepážku a jaká je situace s nabídkou ve městě.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mamka za přepážkou dělá, resp. na speciálce. Nabízet musí. Přesně, chodí kontroly. A když „nevnutí“ za měsíc nic, tak jde min. tisícovka dolů z platu. To měla teď. O dovolený musí jezdit na školení, nikoho nezajímá, že má volno. Pokud opakovaně odmítne, tak se může rovnou připravit na vyhazov. Několikrát ročně dělá atestace a opět - neudělá, nemusí chodit do práce. Před časem si brala půjčku 150tis, aby jí nevyhodili kvůli „neplnění tabulek“. Ve svém volnu pokud jsou ty jejich nabízecí akce, tak musí stát hodinu a půl na chodbě a odchytávat a nabízet. A protože už je půlka měsíce pomalu a stále nemá žádný nový produkt (na maloměstě, když jich to denně má splnit 6), tak už bude na výplatě o 1500,– míň atd.. Má tý buzerace dost, ale nemá na vybranou. Jinou práci tu nesežene, v jejím věku jí ani nikdo nezaměstná. je to práce pro silný povahy. Ale asi bude záležet i na vedoucím, co vlastně je to za přepážku a jaká je situace s nabídkou ve městě.
Prosím tě, ta půjčka 150 000 Kč jen aby vyhověla zaměstnavateli, to je absurdní. To si vážně vzala jen tak, aniž by ty peníze potřebovala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aprazanda píše:
Prosím tě, ta půjčka 150 000 Kč jen aby vyhověla zaměstnavateli, to je absurdní. To si vážně vzala jen tak, aniž by ty peníze potřebovala?
Zůstává nad tím rozum stát??? Ale to je běžná praxe. Mít víc účtů, pojistek, brát si úvěr který člověk nepotřebuje. Kdo to nezažil, nepochopí. A pak vám ve finále vedení řekne že uzavírat smlouvy sobě a rodině je cesta do pekel…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zůstává nad tím rozum stát??? Ale to je běžná praxe. Mít víc účtů, pojistek, brát si úvěr který člověk nepotřebuje. Kdo to nezažil, nepochopí. A pak vám ve finále vedení řekne že uzavírat smlouvy sobě a rodině je cesta do pekel…
Má Česká pošta odbory? Do půjčky bych kvůli udržení práce fakt nešla, to je normální sprostý vydírání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Wau, všem děkuju za příspěvky, tak to se přiznám, že se mi tam zítra vůbec nechce ani jet
protože už teď vím, že práci odmítnu, teď ještě práci mám a můžu si vybírat, ale smlouva mi končí a prodlužovat se nebude, tak se bojím abych za půl roku nelitovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@B.O.K. Team Delas dobre, je to peklo v lednu mi konci smlouva a uz nikdy vic. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit