Zkušenosti s prací na poště za přepážkou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
zkrácený asi těžko, na přepážce se střídáš s kolegyní, což je ve stejný čas. Doručovatelé zase mají svůj rajon, po kterém proběhne vyúčtování a tak. Moc není kde to osekat, snad na té brigádě, že nepůjdeš každý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se právě bojím, abzch pak stíhala pro dět, kdzbzch nestihla roznést všechno včas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hele, ono to je na každé poště jinak, záleží na otevíracích hodinách, okrscích atd. Já pracuji od 6 cca do 13hod a od 11-18.30 (přepážka)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj zvažuju jít pracovat u nás ve městě na poštu na přepážku, chtěla jsem se zeptat posílají na nějaké školení byla bych za to ráda protože jsem z venku tak nemám ani tucha co vše je potřeba. Jaký tam je plat v současnosti jestli se můžu zeptat děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jjjana píše:
Ahoj zvažuju jít pracovat u nás ve městě na poštu na přepážku, chtěla jsem se zeptat posílají na nějaké školení byla bych za to ráda protože jsem z venku tak nemám ani tucha co vše je potřeba. Jaký tam je plat v současnosti jestli se můžu zeptat děkuju
Nastoupila jsi? A jak se daří?
uvažuji, že půjdu do výběrovka. Na poště jsem kdysi dělala, ale jako pracovník vnitřní služby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alisekR píše:
Nastoupila jsi? A jak se daří?uvažuji, že půjdu do výběrovka. Na poště jsem kdysi dělala, ale jako pracovník vnitřní služby.
jsem od června na přepážce, mezitím mi ve zkušebce odešli další 3 zacvičovaní kolegové. Mě to baví, ale je toho velmi mnoho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dedrichov píše:
jsem od června na přepážce, mezitím mi ve zkušebce odešli další 3 zacvičovaní kolegové. Mě to baví, ale je toho velmi mnoho
A jak zvládáš prodej produktů, jeho plnění? Hodně se o tom mluví, ale nikdo pořádně neřekne, jak moc hrozné to je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alisekR píše:
A jak zvládáš prodej produktů, jeho plnění? Hodně se o tom mluví, ale nikdo pořádně neřekne, jak moc hrozné to je.
zatím je klídek, bojí se, abych nefrnkla. U nás je hodně živo, stálá trvalá fronta … Budu teprve absolovovat školení na bankovní produkty. Když mi voní aromavisačka nebo je k prodeji něco pěkného, co se mi líbí, nemám problém se zeptat. Někdo koupí někdo ne, někdo si řekne sám. A velice mě motivuje moje kolegyně, která ovládá snad vše. Horší je, když mám směnu s brigádníkem např.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má fb je skupina Česká pošta pro pošťáky. Myslím, ze tam pokud mate nějaké dotazy se dozvíte daleko víc informaci ![]()
Pošťáci si zase mezi sebou poradí atd. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Administrátor pošt
Ahoj holky, koukám na vaši debatu a zajímá mě, jestli tady některá z vás dělala administratora post?
Zajímá mě jaká je to práce, jestli vás to bavilo apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Setkávám se s nimi. Jedná se o zastupování na různých poštách v dané oblasti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělala výběrko na pozici pracovnice přepážky a sama vedouci mě povidala jak mi strhnou penize kdyz nesplním, ať počítám s tím že za mnou bude stát a kontrolovat mě. Ze budu muset nabízet produkrty aj.
Ještě se tu někdo ptal na školení. U nás na školení posílají. Na 10 pracovních dnů pak se nastupuje teprv na poštu.
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky
zajímá mě pozice vedoucí pošty o 5 lidech. Co to obnáší a plat +-?? Děkuji za info
- Citovat
- Upravit
Ahoj, sice odepisuji pozdě, ale třeba někdo jiný si odpověď přečte.
Já nastupovala dnes ráno a odpoledne jsem i odešla
Byla jsem nadšená, práce na poště, hezky v teple za počítačem, co vic si prat
![]()
Byla jsem obeznamena s tim, ze práce není jednoduchá, s tím jsem ani nepocitala a ani jsem si to nemyslela.
Ale na muj vkus je to jedna z nejhůř placených praci se kterými jsem se setkala. Bylo mi na přijímacím řízení řečeno, ze základní HRUBÝ plat je 23tisic. Což není pravda, 23 budete mít tehdy, když splnite normy, 3tisice jsou tedy prémie za splnění norem/cílů
![]()
Dozvěděla jsem se, že si zdejší zaměstnanci dokonce kupuji losy/časopisy, aby dané normy splňovali a vedoucí na zaměstnance tlačí.
Navíc mi je proti srsti vnucovat lidem časopis nebo stírací los, ale to je už kus od kusu, někomu to třeba nevadí ![]()
Práce se mi zdála i psychicky náročná, myslím si, že by si zaměstnanci zasloužili vyšší finanční ohodnocení, protože tohle nemůže uživit normálně žijícího člověka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nemamjmemo píše:
Ahoj, sice odepisuji pozdě, ale třeba někdo jiný si odpověď přečte.
Já nastupovala dnes ráno a odpoledne jsem i odešla![]()
Byla jsem nadšená, práce na poště, hezky v teple za počítačem, co vic si prat
![]()
Byla jsem obeznamena s tim, ze práce není jednoduchá, s tím jsem ani nepocitala a ani jsem si to nemyslela.
Ale na muj vkus je to jedna z nejhůř placených praci se kterými jsem se setkala. Bylo mi na přijímacím řízení řečeno, ze základní HRUBÝ plat je 23tisic. Což není pravda, 23 budete mít tehdy, když splnite normy, 3tisice jsou tedy prémie za splnění norem/cílů![]()
Dozvěděla jsem se, že si zdejší zaměstnanci dokonce kupuji losy/časopisy, aby dané normy splňovali a vedoucí na zaměstnance tlačí.
Navíc mi je proti srsti vnucovat lidem časopis nebo stírací los, ale to je už kus od kusu, někomu to třeba nevadíPráce se mi zdála i psychicky náročná, myslím si, že by si zaměstnanci zasloužili vyšší finanční ohodnocení, protože tohle nemůže uživit normálně žijícího člověka.
Muzu se jen pro zajimavost zeptat, kolik treba losu ma za normu zamestnanec prodat? Kdyz jdu na postu a je tam nejaka sympaticka obsluha, tak si prave losy kupuju abych ji/ho podporila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit