Postel pro 2leté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
27.6.11 22:26

Proč se nedoporučuje ta PUR pěna?? PRávě k té posteli je.

Já jsem hodně četla, že u takových malých prcků vlastně na matraci nesejde. Jasně že nemůžou dostat nějakou starou proleželou, ale obyčejnou novou a zdravotní až někdy kolem 10 let. Že jsou příliš lehcí než aby ta zdravotní stihla na jejich záda působit :think:

• Citovat
  • Upravit
2803
28.6.11 08:44

My taky nemáme pur pěnu! Myslím si, že je to kvůli tomu, že je měkká :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.11 13:33
wvanilka píše:
My jsme malý nedávno objednávali pokoj a jelikož jsem chtěla, aby všechno měla stejné barvy a né každý kus jiný, tak má postel bez zábrany. Sice už 2X žuchla dolů, ale má tam nastlanou pořádnou péřovou deku od babičky, tak jí to vůbec nevzbudilo a spinkala dál. Matraci jsme kupovali v obchodě, kde jsme se poptali a paní prodavačka nám poradila, že pro takovéhle prcky vůbec nedoporučuje matrace z pur pěny apod. A vlastně malá už ve svém pokoji spí přes dva měsíce a většinou spí celou noc. Když spinkala v postýlce, tak sebou mlátila o sprušle, že se kolikrát za noc vzbudila s brekem. :kytka:

Nám se taky malá právě o ty šprušle otloukala a pak většinou skončila u nás v posteli, protože v postýlce už být prostě nechtěla. Teď spí jak zabitá až do rána, pokud samozřejmě nemá nějaký ten zlý sen, který ji vzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.11 13:34

madi, lubenka - a jakou matraci tedy máte? Klasickou pružinovou? Nám doporučili tu úplně základní, ale pěnovou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
28.6.11 13:49

Já ho mám zatím v malé postýlce se špršlemi, ale už ho potřebujeme přendat. Tam má normální molitanovou.
Ale už potřebujeme objednat tu smrkovou, co jsem sem dávala odkaz. Nakonec jsme se rozhodli pro ni a můžem si právě vybrat, jestli s PUR matrací nebo bez :think:

• Citovat
  • Upravit
2803
28.6.11 14:53
Haňulka žabulka píše:
madi, lubenka - a jakou matraci tedy máte? Klasickou pružinovou? Nám doporučili tu úplně základní, ale pěnovou… :nevim:

Já Ti ani nevím! Máme ji už 3 roky, ale je tam letní a zimní strana, je z Aska a srovnávám to s matracemi, co má švagrová! Ta má pěnové a jsou strašně měkké! Já bych řekla, že tam mám asi kokos! Alespon' z části! Musela bych lovit obal matrace! A ten fakt netuším, kde máme! :nevim:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.6.11 13:01

Ahojte zrovna minulý týden nám ji přivezli:)ale tu klasickou nelakovanou..je suprová betelná, nic rozviklanýho:)matraci sme koupil zdravotní v M.B.R plus obchodě ale nevim přesně jestli je to ta Pur nebo neni..kupoval manžel:)malinkej na ni dneska poprvý spinká tedka po obědě:)jako zábrana uvidime časem..zdá se mi nízká protože vím že matračka je 16cm :)no taky se nám práwě líbila ta cena, tak sme neváhali, teda spíš sme už chtěli malinkýho ve vedlejším pokoji…určitě to znáte dyž ste alespon tři v místnosti jak je ten vzduch k ránu vydýchaný:)ale prostě i tak sme chtěli aby si zvyknul, malýmu je 2O mesiců:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.11 13:10

To bych ani nechtěla, abys lovila někde obal, když je to 3 roky!!! Já koukám, co dali k tomu nám - máme to od fy D.P.V., mají certifikáty, osvědčení pro používání chráněného znaku „český výrobek“, ta naše matrace je fakt pěnová, vhodná i pro děti do 3 let. Malé se na ní spí dobře, nepřijde mi, že by byla nějak moc měkká… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
26.7.15 23:13

Holky, ozivuji a moc prosim o vase zkusenosti, prip.rady.
Nasemu synovi budou v rijnu dva roky a presne v tu dobu ocekavame druhé ditko. Doted spi prcek s nami v posteli, ale musíme se posunout dal. chystame se mu koupit vlastní postel, ale nejak se s manželem nemůžeme rozhodnout.
Ja jsem ujeta na vyvysene postele, libi se mi moznost domecku pod posteli a zaroven krasne místo, kam schovat vetsi bordel jako odrazedlo, hopsadlo apod ;)
http://www.babynabytek.cz/…-modo-p3592/
manzel se boji, ze nam kluk bude padat a radeji by něco jednoduššího
http://www.babynabytek.cz/…l-paul-p273/
ani se nemůžeme shodnout, jestli je lepsi uz velka varianta postele 200×90cm nebo treba jen 160×70cm. prostoru v pokojiku zas tak moc nebude a během par let se presune do podkrovi, které postupne rekonstruujeme.
potrebujeme to co nejrychleji vyresit, takze prosim, v jake posteli spi vasi dvouleti prcci a jak jste spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
27.7.15 00:20

Ahojky, zrovna intenzivne resime stejny problem - male je 26 mesicu a doted spi v postylce se spruslema. Taky se mi libi ty zvysene s „domeckem“ dole. Zatim jsme obeslu Ikeu, Asko a Skonto a vede oboustranna z Ikei. Protoze se bojim, ze by se nam mohla skulit dolu, mela by ji ted na nizkou variantu a treba za rok bychom ji obratili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
27.7.15 00:46

@Danca7 prese vim, o jake posteli mluvíš. i tu mame v jednani, také se nam obema libi a je super, ze nejdriv spi ditko dole az se nauci, pujde nahoru :potlesk: ptala jsem se holek tady na zkusenosi a pry je postel super http://www.ikea.com/…ts/80253809/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
27.7.15 02:22

Máme postel z babynabytek.cz rozměr 180×80 masiv. Jsme s ní spokojeni.Syn v ní spí od dvou let. Dokoupila jsem k ní dva chrániče. Jeden má na boku a druhý za hlavou. Doporučuji rovnu objednat i prostěradla. Tento rozměr se jinde špatně schání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
27.7.15 06:13

@peta81 určitě bych hned ze startu nekupovala vyvýšenou postel…náš syn, čerstvě 2 roky, ještě spí v klasické s prušlemi a ještě nějaký pátek bude, protože se dost budí, vstává a v noci s sebou mele. :roll: ta z té Ikei, co se dá obrátit vypadá dost dobře. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
27.7.15 07:53

Dcera v ní spí taky od dvou let.
Nechala sem jí spát dole dokud sem kojila.
Ke stropu sme přidělaly moskytieru a zastrkavam jí to mezi šprycle a nemá šanci spadnout.
Až se vzbudí, můžu vyfotit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
27.7.15 08:43

Starší byla hodná, koupili jsme po 2,5 roku obyčejnou matraci za 1500Kč, spala na ní na zemi, až si zvykla - asi po 2 měsících, koupili jsme postel klasickou. Tuto matraci plánuji dát mladší a starší koupím klasickou zdr. dražší, už je přece velká. Takže menší půjde do klasického rozměru velké postele. každopádně se u ní toho děsím, v jejích dvou letech ji máme v postýlce se šprušlema, je divoká a nedokážu si představit to uspávání a vysvětlování, že má ležet. Počkáme, takhle ji „zavřu“ do ohrádky, pustím dvd a je klid. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí