Postup při 1. IUI

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.8.25 17:39

@bonsaj493 ahoj, jak vypadají teď testy a jaký máš graf? :)

• Citovat
  • Upravit
3946
30.8.25 18:43
@Anonymní píše: Více

Ahojky, posílám poslední tři dny. 6 dpo bylo zesílení oproti těm předchozím, ale byl to jen nějaký výkyv. Graf se mi celkem zamlouvá, nikdy jsem neměla nad 37. Tak se už těším na zítřejší testování, ikdyz jsem zároveň pekelně nervózní 🤣.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
1.9.25 23:10
@Em31 píše: Více

Ahoj, jak jsi na tom? Ja to stale nedostala, uz to bude devet dni oproti ocekavane menstruaci. Testy uz nedelam. Asi rano zavolam do CAR, zda se mam ukazat na prohlidku. Nebo mam jen dal cekat? Je to divny, s toudle variantou jsem nepocitala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
2.9.25 09:23
@Carolinka91 píše: Více

Ahoj, no já to dostala hned za dva dny po vysazení progesteronu. Ty už ho nebereš celkem dlouho vid? Já bych si tam zavolala určitě, taky jsem to měla v plánu, kdybych to do pár dní nedostala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
2.9.25 09:26

@bonsaj493 Ahoj, pořád testuješ? :) Už se vlastně i blíží 14 dpo viď… doufám, že se to vyvíjí nadějně! :) Držím palce, ať jsou i první IUI úspěšný! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
2.9.25 09:30

Ahojky, bohužel moc nadějně to nevidím :(. Což mě opravdu mrzí samozřejmě… Dnešní je spodní, ale 11 dpo by tam mělo být něco hned viditelného si myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
2.9.25 09:51

Jo no. Progesteron neberu uz skoro tyden. Teda vzala jsem si ho jednou, kdyz me bolela prsa a bylo mi divne a svitla mi nadeje. Takze nekdy v patek jsem si jeden na noc vzala. A pak uz zas ne. Ale prsa uz me neboli. Podbrisek trochu, jako bych to mela dostat, ale proste furt nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
2.9.25 09:53
@bonsaj493 píše: Více

Mne uz se ani nechce testovat. To neustale zklamani nedavam. To uz si spis skocim za 250 kc na test z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
2.9.25 10:36

To u mě nejde no, máme odběry jen ve vedlejších městech a tím pádem bych zase měla o propustku navíc :roll:.. už tak jich mám víc než dost :D naposledy jsem měla kvůli IUI celodenní, protože můj manžel neřídí a musela jsem ho tam odvézt a nemělo smysl pak jet zpět na tu chvíli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
2.9.25 12:57

Aha, to je výhoda života v Praze, tam to dělaj na každým rohu. Do CAR jsem dnes nakonec nevolala, protože mám zas pocit, že to dostanu, jak mě bolí podbřišek. Ale furt jen výtok. Takže čekám a na tu krev si skočím kdyžtak ve čtvrtek.

Jen to prostě nechápu, proč se mi MS tak zasekla. Vždycky jsem ji měla jako hodinky :-/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
2.9.25 13:08

To je divný fakt… A nasadila jsi progesteron až po ní? Nemohla se vyblokovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
2.9.25 16:04

Ne progesteron jsem zacala brat den po IUI. A kdyz byl po dvou tydnech test negativni, vysadila jsem ho. Od te doby cekam.

Jeste me napadlo, ze z toho progesteronu jsem mela svedeni. Jestli mi nezpusobil nejakou kvas. infekci a ta nezdrzela menstruaci. Ale v minulosti, kdyz jsem neco mela, tam menstruace prisla normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
2.9.25 17:33

Infekce mi menstruaci určitě zadržet neměla :). Mě napadlo spíš, jestli ovulace vůbec proběhla… Někdy nemusí ani po injekci… Ale určitě bych zavolala dr ať na tebe mrkne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
2.9.25 19:40

Tak třeba se ještě ukáže, je poměrně brzo:)
Spousta holek psalo, že měly ducha až ten 14dpo, někdo ještě později:)

@Carolinka91 Já bych si tam určitě zavolala. Mě v caru řekli, že jestli nechci, tak ať si test nedělám a zajdu si k nim rovnou pak na krev. Což jsem ani ale nemusela :roll:
Začínám teď další cyklus s 2. IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
2.9.25 20:47

Maličkou naději si samozřejmě uchovávám, dokud není MS, naděje je… Ale spíš počítám že přijde a že nás taky čeká druhé kolo IUI, které už nebude tak příjemné jelikož manželovi tam vychází noční :roll: :pocitac:. Po noční to bude docela prekérka, někdy mu fakt není dobře, snad tam něco zvládne 🤣.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.