Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No doktorka mi říkala ať počítám cca 35 tisíc
Plus ty léky podle mě kolem 40 tisíc
Ale asi záleží co všechno si vyberu Šlo by to asi i dražší udělat ![]()
@Klarina98 ty jo to je darda peněz 🫣 to je hrozné jak se plati tolik za to, že člověk nemůže otěhotnet..když si chceš změnit pohlaví tak veškeré věci platí pojišťovna a tady si člověk musí vše doplácet sám 🙈 je to nespravedlivé a ještě to není ani 100% že to vyjde 🙈
@Ket88 přesně no, moje řeč.. dneska jsem o tom taky mluvila a rozčilovala se jak je to nefer. Porad mluví o tom jak ženy málo rodí a ze to škodí ekonomice do budoucna, co se týče důchodu apod. Ale nechají nás to doplácet
Ale když se někdo cítí jako muž tak mu zaplatí přeměnu a takovy člověk je společnosti uplne neprospěšný. Je to hruza..
jinak chodím k doktorce Slovákove, ale ted jsem byla párkrát za sebou a i dneska u Krupkove, skrz terminy a slovqkova ma ted dovolenou
@Klarina98 Přesně tak..právě od známe dcera se cítí být muž tak jde na tu operaci a vše platí pojištovna..je to mazec no.. a vy už jste zahájili IVF?
@Ket88
Ano zahájili jsme. Ted stimuluji před odběrem, takže samé injekce., zítra jdu na kontrolu a možná čtvrtek nebo pátek má být odběr vajíček. To se teprve zítra dozvím.
Jsem toho taková nesvá, nevím co od toho čekat. Jakoby ten pocit, že nevim jestli se to vůbec povede. ![]()
@Klarina98 tak to držím pěsti, aby se to povedlo a vše bylo ok.pak písni info ![]()
Anoo dam vědět a dekuju. Ty si na tom jak? Co mas teďka před sebou?
@Klarina98 My měli ve čtvrtek první IUI tak za cca 14dní kontrola a krev a uvidime zda se povedlo nebo ne
Tak budu teda taky moc držet palce ☺️ můžu se jen zeptat kolik % jste měli pohyblivých spermií?
Jen pro moje srovnání
Ahoj holky. Tak mám za sebou 1. IUI minulý týden v úterý. 1. Dítě bylo, jak se říká na první dobrou… a teď už skoro 3 roky snazeni o 2.mimco a nic…
"@Ledvinka89 Ahojky,tak to jsme na tom stejně také mám 1 IUI zasebou min. týden ve čtvrtek dnes je to týden a za týden krev a výsledek tak uvidíme zda to výjde nebo ne, ale moc tomu nedávám nebo skoro každý píše, že to nevyšlo
pokud to nevyjde zkusím ještě raz a pak asi IVF nebo nic jiného nezbývá..
Nám časovaný styk nevyšel, zítra nebo v pondělí by měla dorazit MS tak vás budu v srpnu ještě při IUI následovat
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.