Postup při 1. IUI

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
3.9.25 17:36

@bonsaj493 Tak snad to vyjde! Taky si vždycky říkám, že dokud MS není, tak není nic ztraceno :D Četla jsem, že úspěšnost druhého IUI už značně narůstá, tak snad :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
3.9.25 19:54

Inu dámy, kdyz to do patku nedostanu, mam se dostavit na kontrolu. Po krvi zatim ani stopy. Po telefonu mi rikali, ze pripadne je varianta injekce na vyvolani MS. Ale co jsem si o tom ted cetla, tak je to vlastne progesteron, ktery podle me cele todle cekani na MS zpusobil 🤣. Trochu zacarovany kruh, ne? Mate zkusenosti? Uprimne se mi do zadne injekce nechce. Stejne to pry pak trva klidne jeste tyden.

Drzim pesti do druheho kola. Take bych uz rada vedela, co bude dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
3.9.25 21:07
@Carolinka91 píše: Více

No tam jde o to, že když ti dají velkou dávku progesteronu, menstruace pak začne z toho rychlého poklesu. Jinak se asi vyvolat nedá :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
4.9.25 17:35

Pravda no, asi jinak ti ji nevyvolají :( Tohohle jsem se přesně bála, že pak ještě budu mít problém s tím, že mi MS nedorazí, jak má… tak snad když budeš muset na injekci se Ti spustí pak hned :,( Stejně je asi dobrý si zajít na nějakou kontrolu po tom měsíci, zda po těch hormonech je tam vše ok…aspoň u mě to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
6.9.25 11:43

Ahoj, tak jsem to po 12 dnech zpozdeni dostala… zadny happy end. Bez injekce teda, na kontrole jsem vcera byla, rekla, ze cystu zadnou nemam a ze bych to uz mela dostat dle ultrazvuku. 1. kolo IUI za me tedy neuspesne :roll:.

Jsem zvedava, jaky ted bude cyklus, jestli normalka zas za 13 dni uzraje nejake supr vajicko. Doufam, ze ano.

Jinak ale zadna bourliva menstruace po tom zpozdeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
9.9.25 13:15

Ahoj, chápu, že jsi doufala, že by to mohlo ještě vyjít, ale na druhou stranu je dobře, že si to nakonec dostala i bez injekce a že na ultrazvuku všechno v pořádku! Tím jsem se pak taky uklidňovala :) Tak si budeme držet palce, na podruhé to už může být úspěšné! Já bych měla jít v příštím týdnu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
9.9.25 15:02

Já jdu 19.9. na folikukometrii. A pak g dalším týdnu by měl být druhý pokus. Ale nevím tedy, zlobí mě zub, beru ATB, do toho mě nějak začal zlobit močák :(… Takže uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
9.9.25 15:25
@Em31 píše: Více

Ja jdu taky v pristim tydnu, jsem zvedava, jak to bude po tom rozhozenem cyklu. Snad vse v poho, ale cekaji me pracovne narocnejsi dva tydny, tak jsem celkove zvedava…

@bonsaj preju, at ses brzy fit. Zakrok ale za dva tydny, to mas jeste dist casu. Zub ale otrava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.9.25 14:51

Ahoj holky, nesu trosku naděje a výsledek centra ve zline. Absolvovala jsem 2× IUI a oba neúspěšně. Šli jsme pak do IVF. ET byl neúspěšný. MS jsem dostala dokonce i dřív a to ipres braní progesteronu. Šli jsme tedy do KET.. nemela jsem a nemam žádné příznaky. Prsa ani chutě.. zkrátka nic z toho co jsem si vzdycky myslela ze budu mit. Jedine co tak se MS nedostala v terminu, ale to jsem si myslela ze je tim progesteronem, který to odsouvá.
Včera jsem byla na kontrolní krvi v centru a výsledek co mi p. Doktorka řekla “gratuluji, je to pozitivní”… věřte mi, já byla jedna z těch co si myslela ze nikdy těhotné být nemůžou. Asi mi ta veta bude znít v uších uz celý život :lol: Taky jsem si v te ambulanci celkem pobrecela :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.25 15:13
@Klarina98 píše: Více

Ahoj moc gratuluji, taky mám po dvou neúspěšných iui, dala jsem si teda ještě dva časovaný styky, ale pokud se nepovede tak za měsíc ivf, jak si zvládala stimulaci? Já se toho trošku bojim. Už máme doma jedno dítě, které šlo přirozeně tak jssm z toho trošku zdrblá, že to asi skončí ivf :)

• Citovat
  • Upravit
3951
17.9.25 16:53

Moc gratuluji :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
18.9.25 22:11

Také moc gratuluji, tohle se vždycky tak hezky čte :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.9.25 08:30

Děkuji vám holky. Jinak stimulace mi přišla naprosto v pohodě. Ani jsem nepociťovala nějaké extra změny. Jediné co tak v den odběru vajíček jsem byla ještě dopoledne v práci a teda břicho bylo nafouklé a při chůzi to docela píchalo. Asi jak tam byly ty vajíčka tak to šlo dost cítit. Mela jsem teda 13 folikulu, v 10 z nich byly vajíčka. Další den jsem si volala a podařilo se oplodnit všech 10 vajíček a 6 jich vydrželo do 5.dne. Ale byly to nervy.
Po potvrzení HCG v krvi mě objednali ted na 23.9. Znovu na kontrolu a to jsou další nervy aby to bylo všechno v poradku. Jinak holky vy jste na tom jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.25 09:18

Tak super, já včera dostala menstruaci, jdeme na poslední časovaný styk a když se nepovede tak taky ivf. Jen teď hodně čtu, že nevydrželi vajíčka do 5. dne tak se začínám bát.

• Citovat
  • Upravit
36
21.9.25 10:57

Zeptam se možná trošku blbě, ale co je časovaný styk? To je nějak hlídané centrem a i nějaké hormony se berou? Nebo ovitrell?
Tohle jsem právě ve svém centru neslyšela tak proto se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.