Postupný odtok plodové vody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1111
4.1.12 18:52

Tak co to bylo :nevim: Třeba se mimčo svezlo a ucpalo odtok :mrgreen: to se prý taky stává. A máš ještě nějaký jiný příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
4.1.12 18:57

jen tlak v podbříšku, tvrdnutí břicha,už jsem z toho všeho zmatená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
4.1.12 18:58
zanet1109 píše:
Děvčata tak jsme zase doma, planý poplach a plodová voda tto prý nebyla, nikde nic nenašli, tak nevím. chjo, už jsem myslela,že to bude a zas nic. :,(

Lepsi plasit a nechat se zkontrolovat, nez pak neco zanedbat a vycitat si to.. ;) A jednou kdyz jsme byla u gyndr,zrovna ji tam volala asi obvodacka, ze k ni prisla tehulka, ze ji asi odteka voda a ona ji rekl, ze at jede do porodnice,ale ze to muze byt silny vytok…jak to pak dopadlo nevim,ale treba to mas taky tak… :nevim: a neboj, ja myslim, ze uz to utece a miminko budes mit cobydub u sebe ;) :hug: drzim pesti at to dobre dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
4.1.12 20:09

minulý týden mi lékařka v porodnici řekla, že už je čípek zkrácený a že se chystám a dnes semnou doktor mluvil jako že tam dole nevypadám že bych měla rodit,že se tam pomalu ani nedostane, což mě podtrhlo nohy, protože už se fakt moc těším a tímhle mám akorát obavy,že to bude ve mě minimálně ještě dva týdny, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
4.1.12 20:29
zanet1109 píše:
minulý týden mi lékařka v porodnici řekla, že už je čípek zkrácený a že se chystám a dnes semnou doktor mluvil jako že tam dole nevypadám že bych měla rodit,že se tam pomalu ani nedostane, což mě podtrhlo nohy, protože už se fakt moc těším a tímhle mám akorát obavy,že to bude ve mě minimálně ještě dva týdny, ach jo.

Zanet,tohle muze prijit ze dne na den.Ja onehda v patek prisla do porodnice, ze jsem mela vysoky tlak a malo krev.desticek, tak aby me hlidali a tak jsme si tam lehla na pokoj a za tri dny (tj.v nedeli)mi prdla voda ani nevim jak a uz to jelo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4025
6.1.12 10:04

:mavam: Žanet tak jak se cítíš :?: Už je vše ok. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.1.12 10:14

??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
6.1.12 14:21

Holky je to horší a horší, dnes jsem spala jen hodinu, nejdřív jsem měla tvrdý břicho jak kámen a s tím se ležet nedá a no a pak mě chytla zas bederní páteř a ta se mě drží do ted. jinak jsem dnes byla na kontrole a čípek je zas uzavřený,přitom minulý týden se už otvíral. Ach jo, už fakt nevím co dělat aby to ze mě vylezlo. Je mi pomalu do breku, protože mi je čím dál hůř a porod v nedohlednu. :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4025
6.1.12 14:25
zanet1109 píše:
Holky je to horší a horší, dnes jsem spala jen hodinu, nejdřív jsem měla tvrdý břicho jak kámen a s tím se ležet nedá a no a pak mě chytla zas bederní páteř a ta se mě drží do ted. jinak jsem dnes byla na kontrole a čípek je zas uzavřený,přitom minulý týden se už otvíral. Ach jo, už fakt nevím co dělat aby to ze mě vylezlo. Je mi pomalu do breku, protože mi je čím dál hůř a porod v nedohlednu. :,( :,( :,(

Je to mi je líto a já mylsela, že už jste v porodnici, zkus horkou vanu, ale aby jsi rači nebyla sama kdyby se ti udělalo špatně. A co hlava nebolí tě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.1.12 14:30
zanet1109 píše:
Holky je to horší a horší, dnes jsem spala jen hodinu, nejdřív jsem měla tvrdý břicho jak kámen a s tím se ležet nedá a no a pak mě chytla zas bederní páteř a ta se mě drží do ted. jinak jsem dnes byla na kontrole a čípek je zas uzavřený,přitom minulý týden se už otvíral. Ach jo, už fakt nevím co dělat aby to ze mě vylezlo. Je mi pomalu do breku, protože mi je čím dál hůř a porod v nedohlednu. :,( :,( :,(

Neves hlavu!!! Mi doktorka rikala, v 40+0 ze to na porod nevypada, ze jsem UPLNE zavrena a jic, zadna zmena a ze pockame tyden a domluvime se na vyvolani… 40+2 jsem porodila… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.1.12 17:30

Ahoj Žanet,
Já jsem dnes 39+6. Poslíčky (nebo co to je, když mi ztvrdne břicho na kámen a bolí minimálně jako tři menstruace najednou) mám už víc než 6 týdnů a sílí každým dnem. To znamená, že každý den si jsem jistá, že dnes už je to určitě ono. Už 6 týdnů děsím manžela, už 6 týdnů se balím a odjíždím. Na poslední prohlídce se to už konečně ukázalo i na monitoru, všichni se mě ptali, jestli prý mě to nebolí. Bohužel moje odpověď že už 6 týdnů ano, je nijak neohromila. Nález při vyšetření zcela bez změny. Nemůžu se dočkat, až to přijde, vlastně nevím, jestli se víc těším na miminko nebo jen chci, aby už tohle utrpení skončilo. Takže nevěš hlavu, nejsi v tom sama. Přeju ti ať je to už co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
6.1.12 17:52

Vanu,vytírání, vínko, procházka, hopsání, okna : vše jsem vyzkoušela jen ne sex, na to nemohu partnera přesvědčit. Ted jsem se vzbudila, usnula jsem v sedě v křesle :) . další termín na kontrolu mám v den termínu porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
7.1.12 03:38

Přeju pevné nervy.ten konec je nejdelší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.1.12 10:42
zanet1109 píše:
Vanu,vytírání, vínko, procházka, hopsání, okna : vše jsem vyzkoušela jen ne sex, na to nemohu partnera přesvědčit. Ted jsem se vzbudila, usnula jsem v sedě v křesle :) . další termín na kontrolu mám v den termínu porodu.

Jo, jo už jsme taky vyzkoušeli hodně, já spíš vynechávám to vytírání a okna zato sex je fajn. Procházka, vana, hopsání na míči patří ke každodenním rituálům. Strašně jsem se bála, že malou nedokážu donosit, zato teď se bojím, že mi budou porod vyvolávat a to se mi taky moc nelíbí. Tak pokud máte někdo ještě další nápady jak to přivolat sem s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.1.12 10:59

Holky, vim, ze to nechcete slysewt, ale ve vetsine pripadu tomu nepomuzete, pokud mimco neni pripravene…
Rodila jsem loni, mela jsem termin 8.1, chtela jsem porodit v prosinci abychom dostali porodne… :oops:
Slapala jsem schody, lezela ve vane, sexovali jsme, vytirala jsem cely barak (400 m2) umyvala okna (46) byla jsem na BOWLINGU!, pila ruzne odvary co jsem nasla na internetu, zkusila Yal, proste niiiiic :mrgreen:
Dejte miminkum cas, je mi jasne, ze ten konec je uz priserny, ale jednou to prijde! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí