Potrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10120
30.4.10 10:11

Věrka 80

Ahoj, koukám že budeme začínat zhruba ve stejnou dobu :) Hned po první ms mi přijde opravdu riskantní, ale souhlasím s tebou že půl roku je až moc.. i když těžko říct co ti zjistili na té genetice. Ono je to dost těžké, někdo otěhotní hned v prvním měsíci po ms a je všechno v pořádku a někdo čeká rok a stejně to nevyjde.. to člověk nikdy nemůže vědět dopředu. Určitě to záleží hodně i na psychice.. Když se budeme stresovat tak to nebude úplně nejsnadnější pro to tělo. Musíme se sami nějak hodit do pohody a bude líp.. i když.. tohle se o moc snadněji říká než realizuje :) Takže nám všem přeji pohodičku, silné nervy a taky ranec štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
motylek12
2.5.10 13:22

ahoj vsichni…já jsem bohužel také po revizi…před 4 dny :-(v 11 tydnu…doktor mi řekl 14 dni v klidu tak nevim co tim přesně myslel? už bych chtěla začít sportovat a tak vůbec něco dělat nebo se zblázním…chvílema je to dobrý ale někdy jsem protivná a pak se mi chce zase brečet…taky mi doktor řekl bez sexu 14 dní ale myslela jsem že je lepší těch 6 týdnů tak nevím…

• Citovat
  • Upravit
1474
2.5.10 15:27

Motýlku

Tak to mě mrzí co tě potkalo. :-( Mno…buď v klidu a opravdu odpočívej. I když to je někdy nad sílu ženy. :-? Revizi jsem teda neměla, ale asi bych počkala a dodržela to šestinedělí. Jak si myslíš ty.
Moni: no to máš pravdu hodit se do pohody … :roll: - dneska jsem se nějak chytla s manžou… Sabinka hrozně zlobí poslední dobu, a tak se mi zdá že na ní je křičím a pořád jí bacám a tak. Pak přijde manža a řekne: co se to tady zase děje a pak dodá…jak to budeš dělat až tu budou dvě děti…to půjdeš do blázince?? No a to mě dneska nějak dostalo a šla do ložnice a tam to oplakala. Asi hormony jak to mám. Ach jo. Tak snad máte lepší neděli. :palec: Zítra jdu na hematologii tak jsem zvědavá. Pak písnu. Mějte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
2.5.10 17:02

Motýlku to mě mrzí. Musíme to brát tak že se to prostě občas stane, nic jinýho nám nezbývá, ale na psychiku to je teda nápor. Opravdu bys měla teď odpočívat, aspoň těch 14 dní a co se týká toho sexu tak já teda taky souhlasím s těma 6 týdny, nebo prostě do první ms, za nějaký zánět nebo infekci to myslím nestojí. Tak přeju hodně síly!
Věrko naprosto tě chápu. Dětičky umí občas pořádně pozlobit a když máme teď nervy na pochodu tak obzvlášť. Manžel by ti měl spíš pomoct než provokovat. Já mám naštěstí manžílka pomocníka. Teď si ho zrovna vzal prcka na návštěvu k babi tak si můžu odpočinout.
Jinak já to mám teď takový zajímavý.. někdy mi je dobře, že si říkám jak to hezky zvládám a pak mám depku jako blázen a to jsem pak protivná na manžílka a mrzí mě to. Máme to těžký. :think:
Věrko zítra budu držet palec ať ti to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
motylek12
3.5.10 19:00

jj snažím se odpočívat…ale moc mi to nejde…já jsem zrovna člověk kterej moc neposedí…bud něco uklízím nebo kolo, inline nebo aerobik…tak je to pro mě těžký nesportovat…tím bych se aspon zabavila…tak nevím co bych mohla dělat :-)tak jen koukám na telku a spíš furt jím :-(což zrovna nepotřebuju…

• Citovat
  • Upravit
10120
4.5.10 10:33

To chápu, že ti to moc nejde, ale je to potřeba, abys byla brzy v pořádku a mohla se věnovat dalšímu snažení :o) Já kdybych měla čas tak si třeba čtu, skládám puzzle, maluju obrázky na sklo.. bohužel, prcek mi to nedopřeje :o) A na procházky chodit můžeš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
14.2.12 18:57

Ahojda holky.. jsem 9+4 a dneska me vazli krece do podbriska, asi na hodinu a pak uz to bylo v pohode,ale nikdy se mi to nestalo a kdyz si sednu a pak se zvednu tak citim v podbrisku tlak, jemny, ne ostry..ale pak me napadla otazka, jak se pozna potrat? zacnu krvacet? nebo nejaké jiné poznatky? prosim o radu, vim ze asi plasim, ale rada bych alespon neco vedela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
14.2.12 19:02

Ahoj, já potratila před 4 dny - nic mě napřed nebolelo, jen jsem začala krvácet takovou tmavou nahnědlou krví. Byla jsem v 6.tt. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
14.2.12 19:15

Alien, … moc me to mrzi :( ale učite mas kolem sebe moc pratel, kteri te podrzi a nenechaji te smutnit.. uvidis ze se vam to brzy podari zase a bude to vsechno v poradku… drzim pesicky a myslim na tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
14.2.12 19:19

Díky moc! Zatím se v tom pěkně plácám, nálady jak na houpačce - chvíli dobrý, chvíli jen brečím a nejde to zastavit, chvíli naprostá apatie… Jediný, co mě drží je starší syn. Ale vysvětlit mu, proč už nemáme v bříšku miminko a proč z něj nebude velkej brácha - to bylo hodně těžký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
14.2.12 19:26

A kolik je synovi? určitě to nejak zvladnes vysvetlit, řekni mu, že se treba se miminku na svet jeste nechtelo, ze musi chvili pockat… a jsi doma? na neschopence.. Ty joo, ja nwm co na to rict,ale mrzi me to a sama mam strach aby se cokoli nestalo.. my jsme v 9 tt a cekam dvojcata.. babicka moje cekala taky a jedno potratila… a pribuzny jeste jeden taktez… takze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
14.2.12 19:31

Synovi budou na jaře 4. Včera mě pustili z nemocnice, takže jsem na neschopence a ve čtvrtek mám jít ke svému gynekologovi domluvit se co dál. Doma prý minimálně 3 týdny. Nikdy by mě nenapadlo, že se mi to stane - u nás v rodině nikdy žádný potrat nebyl, z mé ani manželovy strany. Snažíme se o druhé miminko už skoro rok a když to konečně vyšlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
14.2.12 19:36

Vim že to je čerstvé a myslis na to dnem i noci,ale až budes uschopena, zkus si najit nejaky konicek a vlete jedte nekam k mori, enbo na chatu v cesku odreaguj se a ono se to urcite brzy podari a z vlastni zkusenosti vim, nepocitej si plodné dny, musis byt v pohode, i kdyz ted je to tezke a pak bude taky, budes se stresovat aby se to nestalo znovu… Ono se říka, že prvni 3 mesice jsou rizikové… a přícinu asi nevis cim se to stalo, ze? netahala jsi tezke veci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
14.2.12 19:39

Kolega došel do práce s ošklivou střevní virózou a já to chytla od něj - šílený zvracení, průjmy…a pak jsem do toho začala krvácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
14.2.12 19:46

Ahááá, mm to je teda pekny…:( to bylo urcite tim.. musis na sebe davat pozor a treba priste pujdes na rizikovy.. me to dr nabizi uz ted,ale zatim je mi fajn, tak chci chodit do prace dokud to pujde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty