Potrat - ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
1.2.12 13:14
sophinka píše:
eva valoi píše:
sophinka píše:
koukám jako puk ,co se to tu dopoledne semlelo? nějaký erupce na slunci,ne? :lol:
Tady se semlela Bojjjko, jinak snad klídek a pohoda.
nějak mi pořád uniká co ji tíží :lol: premenstruační syndrom?

Spíš postabortivní syndrom. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
1.2.12 13:17
eva valoi píše:
Jasenko, a to neví, co ji čeká, až tady bude řešit, papírové plíny versus látkové, chodítko či nechodítko, kojení či UM. To jsou totiž ta pravá kontroverzní témata. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Však si to taky myslím že potřebovala psychicky podpořit…a né aby jí to kdosi vyčítal že nechat si mimi když na nic nemáš i ten potrat něco stojí…a jak říkám peníze budou my už ne!!!Já mám taky houby..jedna dala to,druhá ono…a ted já zase budu posílat věci paní do Prahy,čaká 2 mimísky a nemá..budu ráda když si to vezme a udělá si tím radost ikdyž jsou to už starší ale čisté věci na miminka!!Nabízela jsem je i zakladatelce…ale myslím si že když písně tak se tu normální maminy složej a dají co maj a co už nechcou a nepotřebujou!! :D :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
1.2.12 13:19

No, Mě spíš přijde, že jste tu semleli Bojku nakonec vy. :nevim: Nesouhlasím s ní. Zbytečně se vytáčí a zbytečně reaguje. Ale to vám vyhovuje a máte se do koho pouštět, nebo se pletu? Ale tak můžete jí ignorovat. Napsala svoje a měli jste jí dát pokoj. Eviliska mě naprosto dostala svou hláškou, že tleská své tuposti. Mám trochu pocit, že Bojko tleskala názoru. Jak je vidět, ona se za svůj nestydí - proto tleská. Ale tady už jde jen o upálení čarodějnice. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.12 13:19

Nezaložila jsem téma proto,aby tady byly hádky apod.Pokud má někdo potřebu rýpat,tak ať si jde jinam :) o tohle tu nestojím. :) Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
sophinka
1.2.12 13:20
eva valoi píše:
sophinka píše:
eva valoi píše:
sophinka píše:
koukám jako puk ,co se to tu dopoledne semlelo? nějaký erupce na slunci,ne? :lol:
Tady se semlela Bojjjko, jinak snad klídek a pohoda.
nějak mi pořád uniká co ji tíží :lol: premenstruační syndrom?
Spíš postabortivní syndrom. :(

2 potraty??? a s tím se sem přišla chlubit??? :zed: no......ani nevím co napsat

• Citovat
  • Upravit
7584
1.2.12 13:20

Zakladatelko - je to trošku škoda v takový diskusi, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.12 13:22

Aladina - Co se dá dělat no, když mezi náma existují i takový lidi :)

• Citovat
  • Upravit
sophinka
1.2.12 13:22
Aladina píše:
Zakladatelko - je to trošku škoda v takový diskusi, co?

taky mám pocit,že včera to tak krásně skončilo a dnes toto

• Citovat
  • Upravit
14809
1.2.12 13:23

Sophinko, takovejch je, co měly dva nebo i víc potratů. Na druhou stranu si cením aspoń toho, že nepíše anonymně. Sepsula nás tady ale, to se musí nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
1.2.12 13:31
eva valoi píše:
Sophinko, takovejch je, co měly dva nebo i víc potratů. Na druhou stranu si cením aspoń toho, že nepíše anonymně. Sepsula nás tady ale, to se musí nechat.

to jo ,sice nepíše anonymně,ale ty řeči co vede,vlastně nechápu ani hlavu ani patu buď jsem venku namrzla,nebo jsem na jiné frekvenční vlně :think:

• Citovat
  • Upravit
2597
1.2.12 13:33

Zakladatelko: už jsi mluvila s přítelem? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.12 13:36

Gabulle - Ještě ne,ale v pátek to spácháme :)a snad příjdeme na nějaké dobré řešení

• Citovat
  • Upravit
2597
1.2.12 13:42

Ať už se rozhodneš/te tak či onak, vždycky to bude správné řešení :-) Přeju hlavně pevné nervy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
1.2.12 13:46
Gabulle píše:
Ať už se rozhodneš/te tak či onak, vždycky to bude správné řešení :-) Přeju hlavně pevné nervy ;-)

Dovolím si nesouhlasit, věc je totiž příliš vážná vzhledem k tomu, že někomu jde o život. To není jako rozhodovat se mezi tím, jestli jet v létě k moři nebo na hory nebo jestli si dám k večeři rohlík nebo chleba.

Zakladatelko, když budeš potřebovat nějak pomoct s tou výbavičkou, tak se neváhej ozvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
1.2.12 13:51
eva valoi píše:
Gabulle píše:
Ať už se rozhodneš/te tak či onak, vždycky to bude správné řešení :-) Přeju hlavně pevné nervy ;-)

Dovolím si nesouhlasit, věc je totiž příliš vážná vzhledem k tomu, že někomu jde o život. To není jako rozhodovat se mezi tím, jestli jet v létě k moři nebo na hory nebo jestli si dám k večeři rohlík nebo chleba.

Zakladatelko, když budeš potřebovat nějak pomoct s tou výbavičkou, tak se neváhej ozvat.

naprsto souhlasím . I moje nabídka platí :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí