Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
rozumbrada píše:Růžové perspektivy už tu byly vymalovaný líp než ve Čtyřlístku
Docela vážné téma, ale tys mě Rozumbrado dostala do kolen. ![]()
Taky nechci malovat čerta na zeď - třeba vše s přítelem zvládnete. Ale je to jen vaše rozhodnutí. Chcete dítě a chcete nést následky? Nebo dítě nechcete?
Já třeba bych si už ve 20ti ráda dítě nechala. Jenže jsme lidé různí,
Vlastně zatím mám přečtenou jen první stranu a pak poslední dvě, kde je taky počertech veselo.
bojjjko píše:K-a-č-i-k píše:Taky ti přeji pěkné ránobojjjko píše:Tebe by měl víc zaměstnat psychologK-a-č-i-k píše:No já myslín,že zakladatelka vám všem poděkovala a už se v tom určitě nemíní dál PIPLAT,sama psala,že se ozve,jak se rozhodla…A TY,UŽ NEVYSÍREJ,CO JSEM SI TADY PROČÍTALA,TAK SE SNAŽÍŠ PRUDIT…ASI BY TĚ PŘÍTEL MĚL VÍC ZAMĚSTNAT ABYS NEVYMÝŠLELA … TO JE OPĚT MŮJ NÁZOR!!!!sophinka píše:Taky nechápu tyhle anonymy. Stačí mi už to vyjadřování…A s tím palcem máš asi určitě pravdu, nebo spíš s kuřím okem?Anonymní píše:no tak tohle asi nebudou moje slova,spíš asi něco v tom smyslu,že otěhotnět nezabezpečená je nezodpovědnost .
Zakladatelko,držím palečky,to zvládneš!!!
Jinak nechápu zcestné názory uživatelky Sophinka,která nedávno v nějaké diskuzi psala těhotné slečně,že přivést děti na svět a nebýt dostatečně zabezpečen je naprosto nezodpovědné..tady tvrdí přesný opak,to aby se z toho jeden posral.
Kdo chce,hledá způsob,kdo nechce,hledá důvod*A to rozhodně je! Taky jsem i v této diskuzi nezapoměla dodat že rodičovství není levná legrace
ALe to se nevylučuje s tím,že jsem proti potratům . jaké diskuzi jsem ti šlápla na palec? pročpak píšeš anonymně¨?
Máš být na co pyšná
![]()
![]()
Já ho pěkné mám, ale ty ho máš evidentně zkažené
![]()
K-a-č-i-k píše:bojjjko píše:Já ho pěkné mám, ale ty ho máš evidentně zkaženéK-a-č-i-k píše:Taky ti přeji pěkné ránobojjjko píše:Tebe by měl víc zaměstnat psychologK-a-č-i-k píše:No já myslín,že zakladatelka vám všem poděkovala a už se v tom určitě nemíní dál PIPLAT,sama psala,že se ozve,jak se rozhodla…A TY,UŽ NEVYSÍREJ,CO JSEM SI TADY PROČÍTALA,TAK SE SNAŽÍŠ PRUDIT…ASI BY TĚ PŘÍTEL MĚL VÍC ZAMĚSTNAT ABYS NEVYMÝŠLELA … TO JE OPĚT MŮJ NÁZOR!!!!sophinka píše:Taky nechápu tyhle anonymy. Stačí mi už to vyjadřování…A s tím palcem máš asi určitě pravdu, nebo spíš s kuřím okem?Anonymní píše:no tak tohle asi nebudou moje slova,spíš asi něco v tom smyslu,že otěhotnět nezabezpečená je nezodpovědnost .
Jinak nechápu zcestné názory uživatelky Sophinka,která nedávno v nějaké diskuzi psala těhotné slečně,že přivést děti na svět a nebýt dostatečně zabezpečen je naprosto nezodpovědné..tady tvrdí přesný opak,to aby se z toho jeden posral.
Kdo chce,hledá způsob,kdo nechce,hledá důvod*A to rozhodně je! Taky jsem i v této diskuzi nezapoměla dodat že rodičovství není levná legrace
ALe to se nevylučuje s tím,že jsem proti potratům . jaké diskuzi jsem ti šlápla na palec? pročpak píšeš anonymně¨?
Máš být na co pyšná
![]()
![]()
![]()
Ani ne,teď holky vážně,proč se tady nesnažíme raději poradit a nenapadat ostatní-konkrétně ty a můj včerejší anonym
Nedá se nereagovat… BOJJJKO jako co si predvedla ??? Vsem tady vycitas ze se hrabou v necem uplne mimi tema ale ty sama si k tematu nenapsala ani slovo… prisla si a zacala metat blesky !!! Nerikam ze holky do kterejch ses tu pustila pisou vzdy jen k tematu ale sophinklu a rybanu uz sem nekde parkrat potkala a i kdyz si hodne stoji za svym nazorem nemyslim ze by si zaslouzili takove chovani…s Evou se znam taky a je to super mamina …takze jedinej kdo je fakt mimo ses ty !!!! ![]()
bojjjko píše:K-a-č-i-k píše:Ani ne,teď holky vážně,proč se tady nesnažíme raději poradit a nenapadat ostatní-konkrétně ty a můj včerejší anonymbojjjko píše:Já ho pěkné mám, ale ty ho máš evidentně zkaženéK-a-č-i-k píše:Taky ti přeji pěkné ránobojjjko píše:Tebe by měl víc zaměstnat psychologK-a-č-i-k píše:No já myslín,že zakladatelka vám všem poděkovala a už se v tom určitě nemíní dál PIPLAT,sama psala,že se ozve,jak se rozhodla…A TY,UŽ NEVYSÍREJ,CO JSEM SI TADY PROČÍTALA,TAK SE SNAŽÍŠ PRUDIT…ASI BY TĚ PŘÍTEL MĚL VÍC ZAMĚSTNAT ABYS NEVYMÝŠLELA … TO JE OPĚT MŮJ NÁZOR!!!!sophinka píše:Taky nechápu tyhle anonymy. Stačí mi už to vyjadřování…A s tím palcem máš asi určitě pravdu, nebo spíš s kuřím okem?Anonymní píše:no tak tohle asi nebudou moje slova,spíš asi něco v tom smyslu,že otěhotnět nezabezpečená je nezodpovědnost .
Máš být na co pyšná
![]()
![]()
![]()
Snažíme, akorát musíš pochopit, že některé výměny názorů nebývají příjemné. Člověk nesmí být takhle vztahovačný a hlavně řešení neslušným vyjadřováním ještě nikdy nikomu nepomohlo a poukazuje to jen na jednu věc. Několikrát jsem to tady vysvětlovala i poslední anonymce, každá jsme si to přebrali po svém a diskuzi mezi sebou ukončily, jestli jsi si nevšimla. Ale s tebou je to opravdu těžké…viz obyčejná diskuze o barvě kočárku…Ale to sem nebudeme tahat. Každý si to může přečíst sám a obrázek si utvořit.
Příspěvek upraven 01.02.12 v 09:51
K-a-č-i-k píše:RyBANA píše:Myslím, že bojjjko si na nic hrát nemusíbojjjko píše:Myslíš něco jako: Co má bojjjko za problém? Pojďme si hrát na psychology. ??RyBANA píše:tak založ novou diskuzi a můžem si spolu popovídat
bojjjko: ne komplex opravdu nemám, jen prostě normálně čtu diskuzi - a světe div se - člověku to prostě někdy stačí a nemá potřebu víc přispívat. Jenže pak se tu objeví někdo jako ty a holt to člověku nedá. Navíc mě opravdu zajímá, co tě v životě potkalo, že jednáš tak jak jednáš…![]()
![]()
![]()
To bylo myšleno na nás zbytek - že ji budeme rozebírat a budeme my ti psychologové ![]()
petjuska90 píše:
Nedá se nereagovat… BOJJJKO jako co si predvedla ??? Vsem tady vycitas ze se hrabou v necem uplne mimi tema ale ty sama si k tematu nenapsala ani slovo… prisla si a zacala metat blesky !!! Nerikam ze holky do kterejch ses tu pustila pisou vzdy jen k tematu ale sophinklu a rybanu uz sem nekde parkrat potkala a i kdyz si hodne stoji za svym nazorem nemyslim ze by si zaslouzili takove chovani…s Evou se znam taky a je to super mamina …takze jedinej kdo je fakt mimo ses ty !!!!
Ahojky,tak se podívej na začátek diskuze,tam můj příspěvek najdeš
![]()
Dobře tak si včera přispívala normálně…tak ti v noci asi nespalo mimi nebo si nespala ty nevím ale příjít v půl devátý ráno a jen tak tady udělat takové halo ???? Proste mi to hlava nebere !!! Ses dospela zenska tak se tak chovej by me zajimalo jestli by sis tohle dovolila v realu !!!
petjuska90 píše:
Dobře tak si včera přispívala normálně…tak ti v noci asi nespalo mimi nebo si nespala ty nevím ale příjít v půl devátý ráno a jen tak tady udělat takové halo ???? Proste mi to hlava nebere !!! Ses dospela zenska tak se tak chovej by me zajimalo jestli by sis tohle dovolila v realu !!!
Bohužel nevíš,že K-a-č-i-k a RyBANA se do mě pouštějí v každé diskuzi,proto jsem navrhovala,ať RyBANA založí diskuzi a tam si můžem popovídat
Mě je ale uplne jedno jaky mezi sebou mate spory !!! Tady byl relativni klid zakladatelka resila zavazny problem a ty prijdes a zacnes si tu vyrizovat osobni ucty !!! ![]()
RyBANA píše:K-a-č-i-k píše:To bylo myšleno na nás zbytek - že ji budeme rozebírat a budeme my ti psychologovéRyBANA píše:Myslím, že bojjjko si na nic hrát nemusíbojjjko píše:Myslíš něco jako: Co má bojjjko za problém? Pojďme si hrát na psychology. ??RyBANA píše:tak založ novou diskuzi a můžem si spolu popovídat
bojjjko: ne komplex opravdu nemám, jen prostě normálně čtu diskuzi - a světe div se - člověku to prostě někdy stačí a nemá potřebu víc přispívat. Jenže pak se tu objeví někdo jako ty a holt to člověku nedá. Navíc mě opravdu zajímá, co tě v životě potkalo, že jednáš tak jak jednáš…![]()
![]()
![]()
Já to pochopila, myslela jsem jako, že si hrát na pacienta každopádně nemusí ![]()
petjuska90 píše:
Mě je ale uplne jedno jaky mezi sebou mate spory !!! Tady byl relativni klid zakladatelka resila zavazny problem a ty prijdes a zacnes si tu vyrizovat osobni ucty !!!
Jestli máš čas,tak si to pročti od začátku ![]()
K-a-č-i-k píše:RyBANA píše:Já to pochopila, myslela jsem jako, že si hrát na pacienta každopádně nemusíK-a-č-i-k píše:To bylo myšleno na nás zbytek - že ji budeme rozebírat a budeme my ti psychologovéRyBANA píše:Myslím, že bojjjko si na nic hrát nemusíbojjjko píše:Myslíš něco jako: Co má bojjjko za problém? Pojďme si hrát na psychology. ??RyBANA píše:tak založ novou diskuzi a můžem si spolu popovídat
![]()
![]()
bojjjko píše:petjuska90 píše:Bohužel nevíš,že K-a-č-i-k a RyBANA se do mě pouštějí v každé diskuzi,proto jsem navrhovala,ať RyBANA založí diskuzi a tam si můžem popovídat
Každá diskuze, to myslíš tu jednu, po které mi posléze došla SZ?
Neblbni, říkám, že jsi zbytečně moc vztahovačná. Konkrétně dnes jsem tě nejmenovala - jen jsem si povzdechla nad vývojem diskuze a ty si začala…no a pak se nediv, že se toho chytnu taky no ![]()
RyBANA píše:bojjjko píše:Každá diskuze, to myslíš tu jednu, po které mi posléze došla SZ?petjuska90 píše:Bohužel nevíš,že K-a-č-i-k a RyBANA se do mě pouštějí v každé diskuzi,proto jsem navrhovala,ať RyBANA založí diskuzi a tam si můžem popovídat
Dobře tak si včera přispívala normálně…tak ti v noci asi nespalo mimi nebo si nespala ty nevím ale příjít v půl devátý ráno a jen tak tady udělat takové halo ???? Proste mi to hlava nebere !!! Ses dospela zenska tak se tak chovej by me zajimalo jestli by sis tohle dovolila v realu !!!Neblbni, říkám, že jsi zbytečně moc vztahovačná. Konkrétně dnes jsem tě nejmenovala - jen jsem si povzdechla nad vývojem diskuze a ty si začala…no a pak se nediv, že se toho chytnu taky no
V pořádku,to jsem přehnala,omlouvám se ![]()