Potrat - ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.1.12 19:59

Jejda holky jste moc hodný !! :) Vážím si toho :hug: Jak říkám pokud bych si to nechala,tak dokud bych mohla lítala bych po brigádách a penízky dávala bokem.S přítelovou prací to taky vypadá velmi nadějně.Budu se snažit udělat všechno proto, aby jsme si dítě mohli nechat!Už teď je to krásný pocit,když vím,že ve mě roste něco krásného,úžasného.Takže všechno začnu pořádně řešit,promluvím si.Pak Vás můžu informovat jak jsem se rozhodla/rozhodli :andel:

• Citovat
  • Upravit
31.1.12 19:59

Nabízím pár oblečků, které mám navíc a zavinovačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
31.1.12 20:03
Anonymní píše:
Jejda holky jste moc hodný !! :) Vážím si toho :hug: Jak říkám pokud bych si to nechala,tak dokud bych mohla lítala bych po brigádách a penízky dávala bokem.S přítelovou prací to taky vypadá velmi nadějně.Budu se snažit udělat všechno proto, aby jsme si dítě mohli nechat!Už teď je to krásný pocit,když vím,že ve mě roste něco krásného,úžasného.Takže všechno začnu pořádně řešit,promluvím si.Pak Vás můžu informovat jak jsem se rozhodla/rozhodli :andel:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :hug: :hug: :hug: :hug: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.12 20:07

Ale neloučím se s váma :hug:

• Citovat
  • Upravit
14809
31.1.12 20:09
Anonymní píše:

To se neluč. Budeš nás ještě potřebovat, až budeš řešit prdíky a krkánky, ublinkávání a růst zoubků a tak. Vždy připraveny poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
31.1.12 20:10
eva valoi píše:
Anonymní píše:
To se neluč. Budeš nás ještě potřebovat, až budeš řešit prdíky a krkánky, ublinkávání a růst zoubků a tak. Vždy připraveny poradit.
:potlesk: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
31.1.12 20:19
eva valoi píše:
Anonymní píše:
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.12 20:28

To rozhodně ne :) Děkuji Vám mooc ! :hug:

• Citovat
  • Upravit
sophinka
31.1.12 20:43

žeby jeden šťastný konec ? nebo spíš začátek ? :potlesk: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
4091
31.1.12 20:46
sophinka píše: žeby jeden šťastný konec ? nebo spíš začátek ? :potlesk: :dance: :dance:
snad tu za pá měsíců přivítáme mimíska kterej dostal právo na život!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.12 21:22

Zakladatelko,držím palečky,to zvládneš!!!
Jinak nechápu zcestné názory uživatelky Sophinka,která nedávno v nějaké diskuzi psala těhotné slečně,že přivést děti na svět a nebýt dostatečně zabezpečen je naprosto nezodpovědné..tady tvrdí přesný opak,to aby se z toho jeden posral.
Kdo chce,hledá způsob,kdo nechce,hledá důvod*

• Citovat
  • Upravit
sophinka
31.1.12 21:28
Anonymní píše:
Jinak nechápu zcestné názory uživatelky Sophinka,která nedávno v nějaké diskuzi psala těhotné slečně,že přivést děti na svět a nebýt dostatečně zabezpečen je naprosto nezodpovědné..tady tvrdí přesný opak,to aby se z toho jeden posral.
Kdo chce,hledá způsob,kdo nechce,hledá důvod*

no tak tohle asi nebudou moje slova,spíš asi něco v tom smyslu,že otěhotnět nezabezpečená je nezodpovědnost . :lol: A to rozhodně je! Taky jsem i v této diskuzi nezapoměla dodat že rodičovství není levná legrace :mrgreen: ALe to se nevylučuje s tím,že jsem proti potratům . jaké diskuzi jsem ti šlápla na palec? pročpak píšeš anonymně¨?

• Citovat
  • Upravit
1937
31.1.12 21:32
sophinka píše:
Anonymní píše:
Kdo chce,hledá způsob,kdo nechce,hledá důvod*
no tak tohle asi nebudou moje slova,spíš asi něco v tom smyslu,že otěhotnět nezabezpečená je nezodpovědnost . :lol: A to rozhodně je! Taky jsem i v této diskuzi nezapoměla dodat že rodičovství není levná legrace :mrgreen: ALe to se nevylučuje s tím,že jsem proti potratům . jaké diskuzi jsem ti šlápla na palec? pročpak píšeš anonymně¨?

Taky nechápu tyhle anonymy. Stačí mi už to vyjadřování…A s tím palcem máš asi určitě pravdu, nebo spíš s kuřím okem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
31.1.12 21:33

Jenomže člověk může nezodpovědně otěhotnět, ale zodpovědně se k tomu postavit. A kromě toho tady zase nevidím, že by to bylo tak strašně neřešitelný. Muž si najde práci, věci se seženou lacinější a než dítě půjde do školy, tak budou dávno za vodou.
V životě se všechno nedá zodpovědně naplánovat, život se musí žít a problémy se musí řešit. Tím problémem nemyslím těhotenství, ale finanční situaci - a ta se dá, pokud je mi známo ovlivnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.12 21:35

Nevím už přesně ,v jaké diskuzi to bylo ,ale asi nějaká tohohle typu.Není nic špatného na anonymu,když tady ta možnost je,tak ji radši využiji,než se nechat ušlapat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky