Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
sophinka píše:Davdan píše:jasně že to je mimo mísu za těch patnáct let může být z boháče žebrák a ze žebráka boháčeva valoi píše:Nehledě na to, že není dítě jako dítě - měla jsem několik spolužáků, kteří v 15 brigádničili a měli krásný peníze. Oni teda především na balení holek a cíga, ale měli.
Sophinko, to je sice pravda, jenže myslet ve chvíli, kdy čekám dítě na to, že za 15 let půjde na učňák nebo na střední školu, je podle mě stejně mimo mísu. protože co bude za 15 let opravdu vědět nemůžeme. Člověk může být zajištěn sebe líp a za 15 let třeba taky může být po smrti.
no no no, tak jsem to překoukla…
![]()
Davdan píše:sophinka píše:Davdan píše:jasně že to je mimo mísu za těch patnáct let může být z boháče žebrák a ze žebráka boháčeva valoi píše:Nehledě na to, že není dítě jako dítě - měla jsem několik spolužáků, kteří v 15 brigádničili a měli krásný peníze. Oni teda především na balení holek a cíga, ale měli.
Sophinko, to je sice pravda, jenže myslet ve chvíli, kdy čekám dítě na to, že za 15 let půjde na učňák nebo na střední školu, je podle mě stejně mimo mísu. protože co bude za 15 let opravdu vědět nemůžeme. Člověk může být zajištěn sebe líp a za 15 let třeba taky může být po smrti.no no no, tak jsem to překoukla…
![]()
eva valoi píše:
Moc přemejšlíš a vlastně nemáš o čem. Dítě už je tu, tak co řešíš. Řeš, jakej si koupíte kočár, to je lepší.
verulenka píše:
Výborná rada, ale za co si ho koupí? Ona, ani přítel nepracují …eva valoi píše:[/citac
Moc přemejšlíš a vlastně nemáš o čem. Dítě už je tu, tak co řešíš. Řeš, jakej si koupíte kočár, to je lepší.verulenka píše:Ale dej pokoj…kočár kolikrát se daruje zdarma…oblečení bych dala i já..není problém…pokud zakladatelka chce at si ho nechá pokud si ho nemůže ze zdrav. důvodů nenechá…peníze budou ale mi nebudem!!!!!
Výborná rada, ale za co si ho koupí? Ona, ani přítel nepracují …eva valoi píše:
Moc přemejšlíš a vlastně nemáš o čem. Dítě už je tu, tak co řešíš. Řeš, jakej si koupíte kočár, to je lepší.
verulenka píše:
Výborná rada, ale za co si ho koupí? Ona, ani přítel nepracují …eva valoi píše:
Radši bych byla bez kočáru než bez dítěte. Jinak nemusí kupovat kočár za 30 000, jsou i levnější modely.
nevěřím tomu,že by za 9 měsíců nesehnala výbavu,kočárek a postýlku to bysme dokázali poschánět i tady darem ,neřekla bych ,že v tom bude ten problém
eva valoi: nemyslím to nijak zle, ale pochopila jsem, že jsou oba bez příjmu, tak mi jaksi není jasné, z čeho to dítě budou živit
. Já tedy neznám jiný postup placení čehokoli, než penězma
.
verulenka píše:
eva valoi: nemyslím to nijak zle, ale pochopila jsem, že jsou oba bez příjmu, tak mi jaksi není jasné, z čeho to dítě budou živit. Já tedy neznám jiný postup placení čehokoli, než penězma
.
není dostatečná motivace právě těhotenství aby se dotyčný chytil za nos a práci si našel? Vždyť když ne teď když se rozhodují o životě a smrti člověka,tak kdy jindy
Sophinka: to souhlasím
, ale měli by mít nějaký plán - např. přítel půjde do práce, protože dítě a nejen ono, musí taky jíst, pak budou následovat i další výdaje. Moc zakladatelce přeju, aby našla řešení a miminko si mohla nechat
.
sophinka píše:Taky si myslím..nabídla jsem oblečení!!
nevěřím tomu,že by za 9 měsíců nesehnala výbavu,kočárek a postýlku to bysme dokázali poschánět i tady darem ,neřekla bych ,že v tom bude ten problém
Verulenko, tak si ten dobrý muž práci najde, ne? No ona dostane nějakou tu mateřskou. Zřejmě bude mít nárok na porodné, tak z toho by se nějaký ten kočár pořídil. Já můžu darovat například vaničku. Beztak je mi tady už na hovno. kdybych měla pátý dítě, tak ho hodím zase do kyblíka nebo pod kohoutek.
Takže zakladatelko, jestli potřebuješ vaničku, tak neváhej a piš sz. ![]()
nabízím rychlozavinovačku,oblečky,těhu kalhoty vel 38,vaničku mám tady
,postýlku ikea i s matrací.
já komplet oblečení na malé mimi..převážně na holčinku ale i se vybere na kluka..taky mi chodí v modrým ![]()