Potrat - ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2597
31.1.12 13:10
eva valoi píše:
Gabulle, no mohli jste počkat aspoň 7 měsíců, dva dny a půl hodiny.

Taky si říkám, ale ty dny raději 3 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
31.1.12 13:11
Gabulle píše:
eva valoi píše:
Taky si říkám, ale ty dny raději 3 :-)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
31.1.12 13:11
eva valoi píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
31.1.12 13:14

Ahoj zakladatelko, nečtu co Ti radí holky nade mnou. Ale za mě - nechoď na potrat a miminko si nech, všechno špatné Ti pak mimís vynahradí, až bude na světě :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Hodně štěstí a nenechej se do ničeho natlačit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
31.1.12 13:20

Nečetla jsem celou diskusi , můj názor je ,že to je čistě na tobě a tvém příteli . Nikdo jiný ti nemůže dát rozhřešení . Pokud si nejsi jistá ,že dítě ještě nechceš jdi na potrat , pokud si myslíš že to zvládnete tak nechoď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
31.1.12 13:58

Já jen malou poznámečku… Děti „něco stojí“, obzvlášť studium - to je častý argument…
Vždycky se musím smát, jak přesně vidíme do budoucnosti.
To je hodně k smíchu, ti naši géniové můžou mít stěží základku a být rádi. :lol: To fakt nikdo dopředu nemůže vědět.
/To jen poznámka na okraj…/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
31.1.12 14:16

Davdan, ale ty pastelky taky nejsou zadarmo. A co teprve ořezávátko, guma a kružítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
31.1.12 14:19

faktem je ,ž eekonomická náročnost dítěte je velká. nemusí to být VŠ syn je na učňáku a za cesty,intr a věci kolem 6000 měsíčně :zed: nicméně zodpovědnost k sexu je tu opravdu malá. když nechci děti,zařídím se podle toho. Viz dnes v diskuzi 2× selhala antiko -tomu se dá uvěřit opravdu stěží. a pokud otravdu tak nechci dítě ,že jsem ochotná ho i v případě otěhotnění zabít zvolím dvě i tři antiko aby se to opravdu nestalo :zed:

• Citovat
  • Upravit
14809
31.1.12 14:30

Sophinko, to je sice pravda, jenže myslet ve chvíli, kdy čekám dítě na to, že za 15 let půjde na učňák nebo na střední školu, je podle mě stejně mimo mísu. protože co bude za 15 let opravdu vědět nemůžeme. Člověk může být zajištěn sebe líp a za 15 let třeba taky může být po smrti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
31.1.12 14:33

jasně že to je mimo mísu za těch patnáct let může být z boháče žebrák a ze žebráka boháč

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.12 14:42

Holky, co radit? Pokud víš, že ho chceš a budeš ho mít ráda a rodina pomůže, nenech se ničím zviklat. Pokud ti hlodá něco o tom, že ho nechceš, nesnášíš atp. tak ho dej k adopci. Než vychovávat dítě, které je nechtěné a pak ho psychicky nebo fyzicky týrat, lépe mu dát šanci na nový život. Ale pochybuju, že to uděláš, už to, že jsi tu, svědčí o tom, že mu chceš dát šanci a chceš se ujistit, že to jde zvládnout.
Já porodila první, neplánované, dítě v 18, já i muž na střední, půl roku u rodičů, potom manžel začal pracovat a časem se všechno samo vyřešilo. Neměli jsme ani korunu, na první nájem jsme si půjčili, potom byt, teď máme dům, 3 děti, jsme spolu už 18 roků. Já jsem šťastná, že mám tak skvělou rodinu. Kdo by to byl řekl, když se po těhotenském testu v 18 o mě pokoušely mdloby, že jednou za to budu ráda?? Že tím dostanu šanci na spokojený rodinný život? V těch 18 jsem se chystala na vysokou, manžel mi přišel až moc vesnický balík a někde v koutku duše jsem se viděla s nějakým světákem v Praze na Karlově mostě. :roll:
No a mám úžasného spolehlivého, věrného a pracovitého chlapa, kterého miluju nade vše. A jako bonus tři pěkné děti.
Ba ne, život si ty cesty najde sám a řešit, co bude za 20 let, až bude chtít dítě studovat, je nesmysl. Ať to dobře dopadne.
Anonymní V.

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
31.1.12 15:18
sophinka píše:
faktem je ,ž eekonomická náročnost dítěte je velká. nemusí to být VŠ syn je na učňáku a za cesty,intr a věci kolem 6000 měsíčně :zed: nicméně zodpovědnost k sexu je tu opravdu malá. když nechci děti,zařídím se podle toho. Viz dnes v diskuzi 2× selhala antiko -tomu se dá uvěřit opravdu stěží. a pokud otravdu tak nechci dítě ,že jsem ochotná ho i v případě otěhotnění zabít zvolím dvě i tři antiko aby se to opravdu nestalo :zed:

:palec: já se tak bojím,že budu těhotná,že radši nespím,ale až budu tak si to pořádně pojistím. 8) Jednou se to stát může,ale dvakrát,třikrát.Tomu nevěřím. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.12 15:29

Tak jasný že nevím co by bylo za několik let a už vůbec kam by se dostal na školu atd.

• Citovat
  • Upravit
6926
31.1.12 16:28
eva valoi píše:
Sophinko, to je sice pravda, jenže myslet ve chvíli, kdy čekám dítě na to, že za 15 let půjde na učňák nebo na střední školu, je podle mě stejně mimo mísu. protože co bude za 15 let opravdu vědět nemůžeme. Člověk může být zajištěn sebe líp a za 15 let třeba taky může být po smrti.

Nehledě na to, že není dítě jako dítě - měla jsem několik spolužáků, kteří v 15 brigádničili a měli krásný peníze. Oni teda především na balení holek a cíga, ale měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
31.1.12 16:35
Davdan píše:
eva valoi píše:
Sophinko, to je sice pravda, jenže myslet ve chvíli, kdy čekám dítě na to, že za 15 let půjde na učňák nebo na střední školu, je podle mě stejně mimo mísu. protože co bude za 15 let opravdu vědět nemůžeme. Člověk může být zajištěn sebe líp a za 15 let třeba taky může být po smrti.
Nehledě na to, že není dítě jako dítě - měla jsem několik spolužáků, kteří v 15 brigádničili a měli krásný peníze. Oni teda především na balení holek a cíga, ale měli.

jasně že to je mimo mísu za těch patnáct let může být z boháče žebrák a ze žebráka boháč

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky