Potrat po 12tt bez revize

Anonymní
27.10.21 13:07

Potrat po 12tt bez revize

Ahoj, je tady někdo kdo zažil samovolný potrat po 12tt bez revize? Jsem 12+5 Ale včera na kontrole zjištěno že už pár dní bez srdeční akce. V pondělí bych mela jit na revizi, ale dnes Jsem začala krvácet, zatím bez bolesti. Potratil tady někdo takhle později A bez revize? Doktorka mi jen řekla, že je možnost že se to rozjede doma ale nic víc mi k tomu neřekla, a ja se v tom šoku ani na nic nezeptala. revizi bych se ráda vyhla kdyby to šlo. Prosím o odpovědi jen reálné zkušenosti. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35792
27.10.21 13:38

Jela bych do nemocnice co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
27.10.21 13:46

Hela bych do nemocnice, tohle už není úplně malé a sama bych to neriskla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.10.21 14:02

Zamlklé mi zjistili ve 13tt na screeningu, měla jsem jít na revizi, ale potratila jsem dřív doma, hodně jsem na revizi nechtěla. Bylo to opravdu hodně náročné, bylo to podobné porodu, silné křeče, spoustu krve, trvalo to celou noc. Ráno jsem myslela, že už to nezvládnu a chtěla jsem jet do nemocnice, ale po posledním velkém kusu to najednou skončilo, tak jsem zajela jen na kontrolu, jestli odešlo všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
27.10.21 14:07

Ano, potratila jsem 17 tt bez revize. Od prvního zakrvaceni bylo do hodiny po všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
27.10.21 14:09

Ale určitě jeď. My byli v nemocnici do 15 minut, hned jak do mě dr sáhla, odtékla plodova voda a pak už to byla rychlovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
27.10.21 16:29

To je mi líto, zavolej si na gynekologické oddělení u vás v nemocnici.
Můžou ti dát tabletku na vypuzení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.21 20:51

Potratila jsem spontánně v 17tt a naštěstí bez revize. Jestli krvácíš, tak bych jela do nemocnice.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.21 23:44

Potratila jsem taky sama doma ve 12tt…
Jak už někdo výše psal - i u mě to bylo velké - silné bolesti, masivní krvácení, kontrakce jak při porodu. Nicméně podvědomě jsem věděla, že to dám a to se i stalo, všechno nakonec komplet odešlo. Lítaly ze mě kusy takový velikosti ( pardon :( ), že jsem nevěřila, kde se to bere. Na druhou stranu - byl to enormně posilující zážitek, tělo je neskutečně chytré, jak si umí poradit.
Hodně jsem začala krvácet asi ve 12:30, do 20:30 bylo po všem.
Za mě se to zvládnout dá…držím moc moc palce!!!

• Citovat
  • Upravit
5379
27.10.21 23:57

Zamlklý potrat stejne jako třeba (předčasny) porod může skončit samovolně i bez komplikaci.
Jsi sice v urcitem týdnu, ale třeba plod odumřel o několik tydnu dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty