Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Po zkušeností se ZT naprosto JEDNOZNAČNĚ B. na co je mi ta „krása“ zažít pár týdnů těhotenství, když pak o to vše přijdu a je to ještě horší, než to vůbec nemít…
A s adopcí toto dle mého vůbec nesouvisí. To má každý nastaveno jinak…
Anonym píše: Více
Zažily jsme to samé a vyvodily z toho odlišný závěr ![]()
Anonym 1
Příspěvek upraven 30.07.15 v 17:41
Ja zazila potrat (po ivf) i neplodnost - prirozene jsem nikdy neotehotnela, a nemuzu rict, ze by neco z toho bylo lepsi nebo horsi. O adopci zadame, ta s tim fakt nesouvisi, souvisi jen s touhou po diteti, ktere jinak neprijde…
@alenka84 píše:
Ja zazila potrat (po ivf) i neplodnost - prirozene jsem nikdy neotehotnela, a nemuzu rict, ze by neco z toho bylo lepsi nebo horsi. O adopci zadame, ta s tim fakt nesouvisi, souvisi jen s touhou po diteti, ktere jinak neprijde…
Tak ať vše vyjde podle představ ![]()
Prožila jsem 3 x potrat a to už po 20tt…radši bych zvolila možnost neotěhotnět než prodělat potrat. Dokonce v době těch potratů mě tato myšlenka i několikrát napadla.
Příspěvek upraven 30.07.15 v 20:27
Potrat jsem zažila jednou, ale už nikdy ho znova prožít nechci..po té zkušenosti bych si vybrala možnost B..k čemu mi je možnost otěhotnět, když nakonec o to stejně přijdu? To zklamání, bolest, vztek, lítost… Raději nezažít…Ale doufám, že znova mě to nepotká, a snad se otěhotnět podaří ![]()
Přesně nad tím sem nedávno přemýšlela - první dítě se dlouho nedařilo, ale pak vše dobře dopadlo a máme tříletou holčičku. u druhého těhu sem otěhotněla první měsíc, ale skončilo to zamlklým těhotenstvím. u třetího těhotenství, které nestihlo pomalu ani pořdně začít následoval samovolný potrat. určitě je lepší vůbec neotěhotnět. radši bych na další dtě chvíli čekala, než tohle, ale věřím, že na počtvrtý to klapne
Také si myslím, že tohle s adopcí vůbec nesouvisí, k té si buď svolná a nebo ne, nehledě na to, zda jsi chviličku v bříšku plod měla a nebo vůbec.
Asi vím, které fotky myslíš, viděla jsem je na FB, nádhera! ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.