Pozitivní nález na chlamydie - důvod zamklého potratu

32
15.7.15 13:45

Pozitivní nález na chlamydie - důvod zamklého potratu

Zdravím všechny, holky má některá z vás potvrzeno, že důvodem nevyvíjejícího se plodu do 12 tt (Zaml. potrat) byly chlamydie - ať už plícní nebo pohlavní…já je v minulosti prodělala dvakrát, vždy přeléčen partner i já antibiotiky po dobu 6 týdnů, ale kde je vyloučeno, že se zase neobjevily a nezpůsobyly ZP. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32
15.7.15 14:37

@JayLee Obvodní mi napsala žádanku na krev, pokud se to prokáže, dostaneme automaticky antib. oba…ale to se zjistí jen ty plícní…na pohlavní - stěry to Dr. neudělá jen tak, jelikož jsem je nikdy dřív neměla a navíc jsou ty testy strasně drahé…už jsem se na to dřív ptala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
15.7.15 15:01

Mmch je můžete mít kdekoli, i v očích, pokud bych plánovala zdravého potomka, neřešila bych peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.15 16:06

Vyšetření na chlamydie mi udělal gynekolog přímo v ordinaci ze stěru, zaplatila jsem 400,– a do 5ti minut mi řekl výsledek. Jako důvod jsem uvedla nevěru partnera. Nevidím v tom problém :nevim:

• Citovat
  • Upravit
32
16.7.15 18:46

Holky díky za vaše názory a zkušennosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.7.15 19:39

@ekores A výsledek jsi měla teda na ty chlamydie pozitivní, léčila jsi to nějak nebo se chlamydie nepotvrdily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.8.15 21:09

@ekores My neměly ani embryo ani srdeční ozvu, prostě vůbec nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty