Potravinové alergie

164
29.1.11 21:29

Potravinové alergie

Dobry vecer, muzete mi pls napsat zda je treba abych si davala vyraznejsi pozor na slozeni jidla u sve 13m dcery v souvislosti alergiemi? Manzel je alergik, ovsem nikoli na potraviny (pouze pyl, roztoci apod.)Jde mi o to, ze bych malou rada prevedla na nas jidelnicek. Muze takove mimi uz treba rajskou omacku/polevku?, svickovou? mlete masicko v podobe masovych kulicek? Neco na paprice (tedy mleta sladka paprika)? Cibuli, porek, trochu cesneku mi mala snasi dobre. Stejne tak lusteniny. Polevky ji skoro vsechny, jen samozrejme nesolime a kdyz tak jen malilinko Solcankou. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
612
29.1.11 21:38

Určitě dávat už můžeš,ale pomalu.Vždy po novém jídle počkat tak 3 dny a když se neukáže žádná reakce tak je to v pohodě a můžeš zkusit další jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
29.1.11 22:59

Tak já jsem měla podobný problém se synem, manžel má alergii na pyly,prach apod. a já zase trpím na ekzém,už od roka jsme pomalu začali najíždět na normální jídlo co jsme jedli my, akorát mu v roce a půl zjistili alergii na kravské mléko a vajíčko, tak jsme se rok museli těmto potravinám vyhýbat a po roce na dalších testech se to zlepšilo, takže klidně dávej normální jídla, ale vždy raději sleduj jestli nebude mít mimi nákou reakci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek