Potraviny Tesco online

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zichisek
12.1.12 13:13

Já se nenápadně vetřu do diskuze :) Zkušenost zatím přímo nemám,ale už jsme zaregistrovaní a plánujem nákup.Měla jsem obavu z pečiva,ovoce a zel. tak pište jak budete mít info.My máme nejblíž tesco na Letňanech a to je busem 30 minut s kočárem.Auto nemáme a tady je jen pidi ALbert ve kterém věčně nic není jenom banány.

• Citovat
  • Upravit
10728
12.1.12 13:13

Je to PRIMO do bytu? Bydlime ve 3.patre bez vytahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
12.1.12 13:14

No hlavně dobrý, že i akční zboží se dá takhle nakoupit, že třeba v tom online by mohlo Tesco nechat běžné ceny :think: jako teď bych to teda nechala protože Pražáci mají peněz dost :lol:

• Citovat
  • Upravit
3396
12.1.12 13:14
marguaret píše:
No proč jsem to téma vůbec založila…potřebuju zjistit jestli ti předem zavolaj na mobil?Nefunguje mi zvonek u domu :D A jsem zašitá nahoře u pc a neuslyším nic :D

jak budeš potvrzovat objednávku, tak tam maj okýnko - jak líp poznat váš dům, nebo tak nějak, tak jsem jim tam napsala at volaj na mobil a v pohodě - volali na mobil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
12.1.12 13:15
Hodaka píše:
No hlavně dobrý, že i akční zboží se dá takhle nakoupit, že třeba v tom online by mohlo Tesco nechat běžné ceny :think: jako teď bych to teda nechala protože Pražáci mají peněz dost :lol:

Hele co tady?
http://www.itesco.cz/kontakt.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
12.1.12 13:17
zichisek píše:
Já se nenápadně vetřu do diskuze :) Zkušenost zatím přímo nemám,ale už jsme zaregistrovaní a plánujem nákup.Měla jsem obavu z pečiva,ovoce a zel. tak pište jak budete mít info.My máme nejblíž tesco na Letňanech a to je busem 30 minut s kočárem.Auto nemáme a tady je jen pidi ALbert ve kterém věčně nic není jenom banány.

pečivo jsme nakonec neobjednávali bo oni nám to mohli přivést až o dva dny pozdějc - měli plné rezervace, ale třeba mlíko - kupuju to čerstvé, čerstvé bylo. To pokud by ti to měli přivézt v ten samý den, tak ti daj určitě i čerstvé pečivo i zeleninu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
12.1.12 13:18
tasa píše:
Je to PRIMO do bytu? Bydlime ve 3.patre bez vytahu…

jj, odnesou ti to i do kuchyně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
12.1.12 13:20
LadyRebeka píše:
Hodaka píše:
No hlavně dobrý, že i akční zboží se dá takhle nakoupit, že třeba v tom online by mohlo Tesco nechat běžné ceny :think: jako teď bych to teda nechala protože Pražáci mají peněz dost :lol:
Hele co tady?
http://www.itesco.cz/kontakt.html

jdu tam volat ;)

• Citovat
  • Upravit
9887
12.1.12 13:23

V testu to vyšlo slušně: http://www.podnikatel.cz/…tesco-eshop/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
12.1.12 13:25
Banny.J píše:
zichisek píše:
pečivo jsme nakonec neobjednávali bo oni nám to mohli přivést až o dva dny pozdějc - měli plné rezervace, ale třeba mlíko - kupuju to čerstvé, čerstvé bylo. To pokud by ti to měli přivézt v ten samý den, tak ti daj určitě i čerstvé pečivo i zeleninu :think:

Já jsem myslela, že oni to balí až v ten den odvozu,ne?nebo jim to tam třeba ty tři dny leží někde nachystané?

• Citovat
  • Upravit
4328
12.1.12 13:26

Tak už to mám tady :D Zrovna jsem se šla podívat a přijela tesco dodávka,vylezla ženská a všechno v pohodě jen mi vyměnili chlaba za jinej,ale to je v klidu.Tak jdu vybalovat tašky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
12.1.12 13:28

Tak jsem se zrovna zaregistrovala, s tim ze to vyuziju az casem, v sobotu odjizdime na hory.. Ale oni tam maj volny terminy i na zitra, tak to mozna zkusim uz hned :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
12.1.12 13:30
LadyRebeka píše:
lumáťa píše:
jizvíková píše:
kamikaa píše:
jojo jde to,já už to teda vím dlouho.a myslím,že je kilo za dovoz,ale nejsem si jistá,nějak mě to moc nezajímá :nevim:
a jak dlouho to víš? funguje to od pátka
Tohle fungovalo už asi před cca 4-5ti lety. Byla jsem na Tescu zaregistrovaná, za dovoz potravin nad 3tis se za dopravu neplatilo nic.
8o to už někdy měli jo?

No jasně, tohle už fungovalo, ale mezi lidmi o to asi nebyl moc zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
12.1.12 13:30
marguaret píše:
Tak už to mám tady :D Zrovna jsem se šla podívat a přijela tesco dodávka,vylezla ženská a všechno v pohodě jen mi vyměnili chlaba za jinej,ale to je v klidu.Tak jdu vybalovat tašky :D

jo ahá, já myslela, že jdeš teprve objednávat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
12.1.12 13:31
zichisek píše:
Banny.J píše:
zichisek píše:
pečivo jsme nakonec neobjednávali bo oni nám to mohli přivést až o dva dny pozdějc - měli plné rezervace, ale třeba mlíko - kupuju to čerstvé, čerstvé bylo. To pokud by ti to měli přivézt v ten samý den, tak ti daj určitě i čerstvé pečivo i zeleninu :think:
Já jsem myslela, že oni to balí až v ten den odvozu,ne?nebo jim to tam třeba ty tři dny leží někde nachystané?

né, tak to asi balí v ten den, co to mají přivést

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák