Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No hlavně dobrý, že i akční zboží se dá takhle nakoupit, že třeba v tom online by mohlo Tesco nechat běžné ceny
jako teď bych to teda nechala protože Pražáci mají peněz dost ![]()
marguaret píše:
No proč jsem to téma vůbec založila…potřebuju zjistit jestli ti předem zavolaj na mobil?Nefunguje mi zvonek u domuA jsem zašitá nahoře u pc a neuslyším nic
jak budeš potvrzovat objednávku, tak tam maj okýnko - jak líp poznat váš dům, nebo tak nějak, tak jsem jim tam napsala at volaj na mobil a v pohodě - volali na mobil
Hodaka píše:
No hlavně dobrý, že i akční zboží se dá takhle nakoupit, že třeba v tom online by mohlo Tesco nechat běžné cenyjako teď bych to teda nechala protože Pražáci mají peněz dost
Hele co tady?
http://www.itesco.cz/kontakt.html
zichisek píše:
Já se nenápadně vetřu do diskuzeZkušenost zatím přímo nemám,ale už jsme zaregistrovaní a plánujem nákup.Měla jsem obavu z pečiva,ovoce a zel. tak pište jak budete mít info.My máme nejblíž tesco na Letňanech a to je busem 30 minut s kočárem.Auto nemáme a tady je jen pidi ALbert ve kterém věčně nic není jenom banány.
pečivo jsme nakonec neobjednávali bo oni nám to mohli přivést až o dva dny pozdějc - měli plné rezervace, ale třeba mlíko - kupuju to čerstvé, čerstvé bylo. To pokud by ti to měli přivézt v ten samý den, tak ti daj určitě i čerstvé pečivo i zeleninu ![]()
tasa píše:
Je to PRIMO do bytu? Bydlime ve 3.patre bez vytahu…
jj, odnesou ti to i do kuchyně ![]()
LadyRebeka píše:Hodaka píše:Hele co tady?
No hlavně dobrý, že i akční zboží se dá takhle nakoupit, že třeba v tom online by mohlo Tesco nechat běžné cenyjako teď bych to teda nechala protože Pražáci mají peněz dost
http://www.itesco.cz/kontakt.html
jdu tam volat ![]()
V testu to vyšlo slušně: http://www.podnikatel.cz/…tesco-eshop/
Banny.J píše:zichisek píše:pečivo jsme nakonec neobjednávali bo oni nám to mohli přivést až o dva dny pozdějc - měli plné rezervace, ale třeba mlíko - kupuju to čerstvé, čerstvé bylo. To pokud by ti to měli přivézt v ten samý den, tak ti daj určitě i čerstvé pečivo i zeleninu
Já se nenápadně vetřu do diskuzeZkušenost zatím přímo nemám,ale už jsme zaregistrovaní a plánujem nákup.Měla jsem obavu z pečiva,ovoce a zel. tak pište jak budete mít info.My máme nejblíž tesco na Letňanech a to je busem 30 minut s kočárem.Auto nemáme a tady je jen pidi ALbert ve kterém věčně nic není jenom banány.
Já jsem myslela, že oni to balí až v ten den odvozu,ne?nebo jim to tam třeba ty tři dny leží někde nachystané?
Tak už to mám tady
Zrovna jsem se šla podívat a přijela tesco dodávka,vylezla ženská a všechno v pohodě jen mi vyměnili chlaba za jinej,ale to je v klidu.Tak jdu vybalovat tašky ![]()
Tak jsem se zrovna zaregistrovala, s tim ze to vyuziju az casem, v sobotu odjizdime na hory.. Ale oni tam maj volny terminy i na zitra, tak to mozna zkusim uz hned ![]()
LadyRebeka píše:lumáťa píše:jizvíková píše:Tohle fungovalo už asi před cca 4-5ti lety. Byla jsem na Tescu zaregistrovaná, za dovoz potravin nad 3tis se za dopravu neplatilo nic.kamikaa píše:a jak dlouho to víš? funguje to od pátka
jojo jde to,já už to teda vím dlouho.a myslím,že je kilo za dovoz,ale nejsem si jistá,nějak mě to moc nezajímáto už někdy měli jo?
No jasně, tohle už fungovalo, ale mezi lidmi o to asi nebyl moc zájem.
marguaret píše:
Tak už to mám tadyZrovna jsem se šla podívat a přijela tesco dodávka,vylezla ženská a všechno v pohodě jen mi vyměnili chlaba za jinej,ale to je v klidu.Tak jdu vybalovat tašky
jo ahá, já myslela, že jdeš teprve objednávat ![]()
zichisek píše:Banny.J píše:Já jsem myslela, že oni to balí až v ten den odvozu,ne?nebo jim to tam třeba ty tři dny leží někde nachystané?zichisek píše:pečivo jsme nakonec neobjednávali bo oni nám to mohli přivést až o dva dny pozdějc - měli plné rezervace, ale třeba mlíko - kupuju to čerstvé, čerstvé bylo. To pokud by ti to měli přivézt v ten samý den, tak ti daj určitě i čerstvé pečivo i zeleninu
né, tak to asi balí v ten den, co to mají přivést
Já se nenápadně vetřu do diskuze
Zkušenost zatím přímo nemám,ale už jsme zaregistrovaní a plánujem nákup.Měla jsem obavu z pečiva,ovoce a zel. tak pište jak budete mít info.My máme nejblíž tesco na Letňanech a to je busem 30 minut s kočárem.Auto nemáme a tady je jen pidi ALbert ve kterém věčně nic není jenom banány.