Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zkoušela jsem zatím 2× a pokaždé to dopadlo dobře a můžu to doporučit. Překvapivě pokaždé dorazil i docela příjemný pracovník oproti tomu, co člověk zažije třeba u PPL nebo podobných dopravců, co používají eshopy.
Ahoj, nakupuji v tescu online už od ledna a v poslední době je to hrůza. Nejdřív mi přivezli rozbalené těstoviny. Když jsem si stěžovala, tak se mi omluvili. Po druhé jsem zjistila, že mi přivezli zmrzlinu, která místo 99 Kč stála 161 Kč. V nákupu za skoro 1000 Kč jsem si toho nevšimla a když jsem si stěžovala, tak mi napsali, že mám v podmínkách, že podpisem s cenou souhlasím a cena na internetu je jenom pro informaci. Zmrzlinu můžu vrátit, ale nesmí být rozteklá … nejbližší obchod mám 30 minut tramvají. Začínám pochybovat, že to šetří čas a peníze. Míša
@Míša S. 13 píše:čas možná, ale peníze tedy určitě ne, s tím s tebou naprosto souhlasím, mě to teda vždycky dovezli vpořádku, ale ceny byly jiné
Ahoj, nakupuji v tescu online už od ledna a v poslední době je to hrůza. Nejdřív mi přivezli rozbalené těstoviny. Když jsem si stěžovala, tak se mi omluvili. Po druhé jsem zjistila, že mi přivezli zmrzlinu, která místo 99 Kč stála 161 Kč. V nákupu za skoro 1000 Kč jsem si toho nevšimla a když jsem si stěžovala, tak mi napsali, že mám v podmínkách, že podpisem s cenou souhlasím a cena na internetu je jenom pro informaci. Zmrzlinu můžu vrátit, ale nesmí být rozteklá … nejbližší obchod mám 30 minut tramvají. Začínám pochybovat, že to šetří čas a peníze. Míša
Jako nevím, kde berete, že dostáváte jiné ceny, u nás to vždy odpovídá, a to i přesně podle akcí a slev, které v té době platí
@jizvíková píše:
Jako nevím, kde berete, že dostáváte jiné ceny, u nás to vždy odpovídá, a to i přesně podle akcí a slev, které v té době platí
Klidně vám pošlu fakturu i objednávku a e-mail z klientského centra z Tesca, jestli mi nevěříte, také jsem tomu nemohla věřit. V životě jsem něco tak drzého nezažila ![]()
Hezky den, pokud nakupujete pres Tesco online tak si radeji vzdy zkontrolujte vypis z uctu - minuly tyden mi odecetli castku 2 x (mladik tvrdil ze nefunguje terminal a musela jsem PIN zadat 2×) castka je odectena 2× a ted musim slozite reklamovat a cekat mesic na vyjadreni…
Mně itesco vyhovuje. Jen si myslím, že by si neměli hrát na to, že dodržují akce. Ty výhodné vždycky „nejsou“. Stejně tak náhrady jsou vždycky dražší.
Ale jinak spokojenost. ![]()
@Hodaka píše:
No hlavně dobrý, že i akční zboží se dá takhle nakoupit, že třeba v tom online by mohlo Tesco nechat běžné cenyjako teď bych to teda nechala protože Pražáci mají peněz dost
To se neboj, objednávám pravidelně a akce nikdy „nejsou“. ![]()
Jako ja jsem vcelku spokojena, i kdyz teda uz vic kontroluju potom, co mi trikrat po sobe! privezli krmeni pro krecka, aniz bych si ho objednala( poprvy jsem mela za to, ze jsem se preklikla, po druhy a potreti zkontrolovala a krecek tam naskocil az po dokonceni objednavky, takze jsem ji musela menit). Plus teda moc nekupuju zeleninu, kdyz si napr. objednam 1ks cuketu, tak mi stopro privezou tu nejvetsi, co najdou, misto ktere bych si radsi normalne koupila tri male dobre…
Ale zajimalo by me, kdo nakupujete v tescu normalne, jestli ty ceny v eshopu jsou stejne???
Prosím, nemáte někdo v mailu aktuální kupón na dopravu zdarma??? ![]()
Tak ja je dneska musim pochvalit, dovezli vsechno krom jednoho syru, a dokonce rajcata, papriky i jablka jsou pekny a neshnily
tak si u me zase vylepsili reputaci ![]()
Vím, že to existuje, ale sama s tím ještě nemám zkušenosti, ale docela dost mě to láká! ![]()
Ja jsem s tim spokojena. Pravda, akcni zbozi vetsinou neni, tak ho nahradi jinym (samozrejme drazsim), ale me na to vzdy upozorni a nemusim ho brat. Jedinej problem je muj muz, ktery kdyz, nedejboze, musi prevzit zbozi, tak mu je sumak, co tam ma. Tuhle mne nahradili bio mrkev za 30Kc mrkvi svazkovou a dali mne svazky 2 za 50Kc
Jsem nejak nepochopila. A vino australske v akci nahradili vinem Mikulov podstatne drazsim. Manzel to vzal a bylo mu to jedno. Ja bych to nevzala.
Ale jinak je to fajn a usetri to spoustu casu a jeste to prinesou az ke dverim.
@Bábrdl píše:
To se neboj, objednávám pravidelně a akce nikdy „nejsou“.
ja vzdycky akcni zbozi mam, malokdy neni