Potraviny Tesco online

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
15.10.13 11:31

@j.a.n.i1 mě teda vždycky když jsem nakupovala poslední den akce doručilio zboží druhý den za akční cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.10.13 12:20

@paola white ale když jsem to tam rozklikla blíž, tak tam u zboží, co dnes akce končí, bylo napsáno, že cena je platná pro doručení do 15.10., takže i doručení dnes.. no, vyřešila jsem to jednoduše a objednám zítra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
3.11.13 09:30

.

Příspěvek upraven 16.07.22 v 06:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8147
3.11.13 09:42

@meduzza Já teda byla zatím vždycky spokojená se vším, co přivezli… Tam podepisuješ papír, že ovoce-zelenina přišla v pořádku, takže kdyby bylo něco v nepořádku, tak to nemusíš převzít… Ale mě se to ještě nikdy nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
3.11.13 09:43

Ahojda, já jsem zatím byla se zeleninou i ovocem spokojená. Až jsem si říkala, že to snad berou odjinud než co dávají na regály v obchodě, protože takhle pěknou zeleninu a ovoce tam moc často nevidím:)

Teď naposledy mě ale docela naštvali s masem. Už jsem si potřetí objednávala kuřecí prsa, první dva nákupy mi přivezli maso zabalené ten den, takže trvanlivost ještě asi 5-6 dní. Teď v pátek (1.11.) mi přivezli maso zabalené už 28.10., takže trvanlivost do dneška. Tzn. přivezli v pátek nákup na víkend a v neděli už maso prochází, to bych si sama v obchodě nikdy nevybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13773
3.11.13 09:48

Já jsem vždycky spokojená se vším. Ale maso teda neobjednávám nebo jen vyjímečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
3.11.13 09:54

@Levandulina @AnastazieB @Luminel Děkuji za odpověď :)

@Luminel píše:
Teď naposledy mě ale docela naštvali s masem. Už jsem si potřetí objednávala kuřecí prsa, první dva nákupy mi přivezli maso zabalené ten den, takže trvanlivost ještě asi 5-6 dní. Teď v pátek (1.11.) mi přivezli maso zabalené už 28.10., takže trvanlivost do dneška. Tzn. přivezli v pátek nákup na víkend a v neděli už maso prochází, to bych si sama v obchodě nikdy nevybrala.

Ty brďo 8o. To by mě právě taky naštvalo, aby maso zabalené v pondělí dovezli v pátek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
3.11.13 10:04

@meduzza Já jsem to právě ani nezkontrolovala, protože předtím to bylo vždycky úplně ok. Takže jsem to zjistila až včera když jsem ho vybalovala při vaření. Příště si to radši zkontroluju, možná bych si ho ani nevzala, kdybych to věděla.

Jinak jogurty i sýry přivezli zatím s trvanlivostí vždycky dlouhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
3.11.13 10:14

@meduzza Já tedy jak kdy… Občas bereme větší množství například kefírů a tam je pak datum trvanlivosti rozhodující. A jednou přivezli hroznové víno, které bylo zpoloviny shnilé… Občas mě taky štvou ty jejich náhrady… například u těch kefírů nebo bílých jogurtů jsou schopni přinést ochucený místo jiné značky bílého… Ale jinak je to super, jak to donesou až ke dveřím, to je fakt pohoda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11083
3.11.13 10:40

Maso v Tescu nekupuju ani náhodou, ale jinak jsem s jejich nabídkou a dovážkou spokojená, ovoce i zelenina kvalitní a doby spotřeby dostatečně dlouhé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
3.11.13 13:56

Ovoce a zeleninu nám vozí kvalitní, jogurty mají dlouhou spotřebu, jsem spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
3.11.13 14:12

@Luminel @savoy @anecak @MUFICE Super díky moc :), nejspíš to v týdnu zkusím objednat. Hlavně ty těžší věci. Maso asi radši vytáhnu z mrazáku :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
3.11.13 14:36

Já bych se nebála ani to maso. Nechávám si ho vozit pravidelně a zatím vždy spokojenost, a to beru i maso, co mají v akci. Jinak já si tu službu nemůžu vynachválit kromě toho, že se s tím nemusím tahat i dost ušetřím, protože kupuji jen to co potřebuji a odpadnou všechny ty věci, co bych koupila, protože je zrovna vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
15.11.13 19:42
@CokeLady píše:
Tak jsem našla http://data.idnes.cz/…NISTRANA.PDF jestli chcete, využijte, platí ještě 3 dny. @Saricat jé, děkuju, já už to mám odeslaný :mrgreen:

nevis, jde to pouzit vicekrat na jednoho uzivatele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
15.11.13 20:37

@CokeLady dekuju. no to muzu, ale tusim to chce cislo clubkarty, tak to je fuk, ja mam tesko za barakem, jen jsem leniva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák