Potraviny Tesco online

Napsat příspěvek
Velikost písma:
387
10.2.14 23:12

Bohuzel souhlasim s tim, ze se dost pohorsili. O ridicich tady vubec rec nepadla. Nahrady, ktere posilaji jsou k smichu (nebo k placi?). Objednavam uz jen trvanlive potraviny a to jen v pripade, kdyz mam kupon na dopravu zdarma. Samozrejme, ze si nahrady brat nemusis, ale kdyz ti pak v nakupu nic nezbyde, tak se to nevyplati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
10.2.14 23:13

Jo a k tem ridicum. Tuhle mne vykladal jeden, ze po nem baba chtela, aby ji nakup vyskladal do lednicky :mrgreen: Nestaci jim, ze to pritahnout az k bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
10.2.14 23:29
@jancakral píše:
Ahoj, hlasim zhorseni Tesco: v posledni dobe hodne veci NEMAJI, tak je nedovezou (minule asi 10 polozek)-nedaji to predem vedet, takze se o tom dovis az od ridice.Dale hlasim, ze nam schvalne strcili tyden stary casopis (i kdyz uz vysel novy),to aby se zbavili starych, a nefunkcni psi hracku. Musela jsem volat na reklamaci. Takze s tesco KONCIM!!!Ahoj

U nás naprostá spokojenost. Dováží nám to z Praha - Letňany. Vždy nákup kolem 3 tisíc a třeba teď byla jedna jediná náhražka z asi 80 kusů zboží a to, že místo sladké sojovky, přivezli jako náhradu polosladkou :mrgreen: Vždy přivezou i objednané pleny v akci, vše zabalené v igelitkách, čerstvé :nevim: A jestli ten časopis byl zdarma, tak bych si nestěžovala. Nebo ti ho normálně započetli do nákupu? Pokud ano, nemusela jsi ho přece přijímat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11864
11.2.14 08:19
@jancakral píše:
Ahoj, hlasim zhorseni Tesco: v posledni dobe hodne veci NEMAJI, tak je nedovezou (minule asi 10 polozek)-nedaji to predem vedet, takze se o tom dovis az od ridice.Dale hlasim, ze nam schvalne strcili tyden stary casopis (i kdyz uz vysel novy),to aby se zbavili starych, a nefunkcni psi hracku. Musela jsem volat na reklamaci. Takze s tesco KONCIM!!!Ahoj

Nebylo by od věci napsat, které Tesco se takhle zhoršilo. Nám vozí z Prahy 10 - Skalky a naprostá spokojenost. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.2.14 08:27
@Titty píše:
Nebylo by od věci napsat, které Tesco se takhle zhoršilo. Nám vozí z Prahy 10 - Skalky a naprostá spokojenost. 8)

Jojo, nám vozí Brno-Královo Pole a všechno v pořádku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
11.2.14 10:15

Já jsem s Tescem a jejím zbožím také spokojená :) je jasné, že občas nemají vše, co si člověk objedná (ale to je normální, při nákupu taky ne vždy seženu vše, co potřebuju), ale řidiči jsou ochotní, jsem ráda, že Tesco tuto službu nabízí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
11.2.14 12:25
@anecak píše:
Já jsem s Tescem a jejím zbožím také spokojená :) je jasné, že občas nemají vše, co si člověk objedná (ale to je normální, při nákupu taky ne vždy seženu vše, co potřebuju), ale řidiči jsou ochotní, jsem ráda, že Tesco tuto službu nabízí :-)

bydlím v Praze, ale nevím, z jakého Tesca k nám jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
11.2.14 12:33
@anecak píše:
bydlím v Praze, ale nevím, z jakého Tesca k nám jezdí.

Z toho nejbližšího :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
11.2.14 12:40

K nám jezdí Tesco z Hradce Králové, jsem spokojená, akorát jsem si všimla, že kdykoli objednám toaletní papír v akci (ať už je to jakýkoli), přivezou mi vždycky jako náhradu toaleťák Tesco ve stejné ceně. Kvalita je bohužel úplně jinde. Přijde mi to, že je to snad naschvál, stalo se mi to už minimálně čtyřikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
11.2.14 15:39

My máme nejblíž Tesco Zličín… i dopravce minule říkal, že přijel vyzvednout/naložit nákup a oni to ještě neměly nachystaný, takže to narychlo dávali dohromady, to se pak nedivím, že něco není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.2.14 17:42

Já jsem spokojená. Věci v akci často nejsou, ale to ani v Tescu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.14 00:31

VARUJI!!!!

Tak opět nespokojená! Už never more Tesco online! Opět nám přivezli jiné zboží než jsme objednali-prý se spletli.Bylo to na dně tašky, přebírala to teta, neviděla to, tak to vzala. Volala jsem reklamace-1.máj strávám čučením doma než přijede jejich rozvozce a doveze správné zboží! Stalo se nám už 2×, že něco bylo rozbité, nefunkční atd.nebo se spletli a třeba místo okurek poslali brambory-prý se pletou. časopisy také zkoušejí na vás vždy poslat o týden staré-sázejí na to, že budete líné to řešit a reklamovat to :-)Za nás Tesco, jsme z Prahy, NEVER MORE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
1.5.14 00:36
@sabrinafromprague píše:
Tak opět nespokojená! Už never more Tesco online! Opět nám přivezli jiné zboží než jsme objednali-prý se spletli.Bylo to na dně tašky, přebírala to teta, neviděla to, tak to vzala. Volala jsem reklamace-1.máj strávám čučením doma než přijede jejich rozvozce a doveze správné zboží! Stalo se nám už 2×, že něco bylo rozbité, nefunkční atd.nebo se spletli a třeba místo okurek poslali brambory-prý se pletou. časopisy také zkoušejí na vás vždy poslat o týden staré-sázejí na to, že budete líné to řešit a reklamovat to :-)Za nás Tesco, jsme z Prahy, NEVER MORE!

To se mi nikdy nestalo.Ale je fakt, že mě už nebaví ty jejich výměny za jinou značku výrobku. Nebo pokaždé, když jsem objednala eidam vcelku, tak ho dovezli nakrájený. Už takhle nakupuju minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.14 00:56

@Tereza1986 nám bohužel opakovaně. takže končíme. jsou to šmejdi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
1.5.14 06:31

@sabrinafromprague A odkud z Prahy? Už jsem tu psala v únoru, že my objednáváme pravidelně z Letňan a naprostá spokojenost. Jiné zboží výměnou za objednané přivezou málokdy. Např. teď naposledy - 112 položek za 3500 kč a vše přivezli, bez jediné chybičky. Ovoce, jogurty vše čerstvé s dlouhou dobou trvanlivosti :nevim: Za nás opravdu 100% spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák