Potraviny Tesco online

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
27.6.14 13:56
@lucynka25 píše:
Ahoj holky, dostala jsem před tydnem v porodnici 4slevove kupony do tesca express bohužel do 30.6.s doručením takže využijí jen 1…
Je mi líto to vyhodit…takže kdo ma zájem?
Při nákupu na 699,–doprava zdarma (mám 2×)
Při nákupu nad 1000,– sleva 100,– 1×
Kdo si napíše 1.tomu zaslu kód sz :mrgreen:
Tak snad někomu udělám radost :kytka:

tady je verejna skupina: https://www.emimino.cz/…e-v-i-tescu/ hod to tam na nastenku, kody obvykle muze vyuzit vetsi pocet osob (a kdyz ne, tak to jen zahlasi chybu, kriminalka pro tebe nepojede)
jestli se ti je nechce zverejnovat, tak mi je prosim posli do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.11.14 13:23
@sabrinafromprague píše:
Jsme z Prahy 1,nevim odkud presne vozi

Centrum zavážejí Letňany:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
19.11.14 13:53

Holky a jak je to s bodama a tak, při registraci normálně píšete č. karty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11873
19.11.14 16:53

@Amys mám tam zadané číslo Clubcard a body se přičítají. Dost nevýhoda je, že se při těchto nákupech nedají uplatnit slevy, co chodí poštou, to jde jen v prodejně. A do té já nechodím, tak se mi to tady hromadí, většina toho propadne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
19.11.14 17:13

@Titty Já mám tesco kousek, takže mi jde spíš o větší nákupy (a taky v něm nemáme všechno). Ale teda nemají to moc domyšlené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
13.1.15 09:52

Holky, když budu objednávat dovoz na zítra, tak ty položky, které jsou od zítra v akci budu mít za tu akční cenu? A co maso, jak jste spokojené? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22923
13.1.15 09:56

@Teruna000 vzdycky je tam datum do kdy plati akce, pokud ti to dodaji do te doby tak to ve sleve bude, pokud o den pozdeji uz ne.Maso jsem objednavala ted jen kure a kridla a bylo nadherny :palec: jinak mam znamou u reznika, takze vetsinou kupuju tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
13.1.15 09:56

@Teruna000 ano, ceny jsou vzdy podle data dovozu. Maso v tescu nekupuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.1.15 09:57
@Teruna000 píše:
Holky, když budu objednávat dovoz na zítra, tak ty položky, které jsou od zítra v akci budu mít za tu akční cenu? A co maso, jak jste spokojené? Děkuji

Teoreticky ano, ale prakticky nejspíš už nebudou a dovezou ti něco jiného za plnou cenu (což můžeš jako všechno odmitnout). Jinak jsem s Tesco potravinami velmi spokojena. Nevýhoda je, že to akční zboží málokdy dovezou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
13.1.15 09:59
@Bábrdl píše:
Teoreticky ano, ale prakticky nejspíš už nebudou a dovezou ti něco jiného za plnou cenu (což můžeš jako všechno odmitnout). Jinak jsem s Tesco potravinami velmi spokojena. Nevýhoda je, že to akční zboží málokdy dovezou

Asi zalezi na konkretni prodejne. Mne prakticky pokazde dovezli i vsechno akcni zbozi :nevim: Navic pokud zitra zacina akce, tak by melo byt vseho dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.1.15 10:06
@kokomo píše:
Asi zalezi na konkretni prodejne. Mne prakticky pokazde dovezli i vsechno akcni zbozi :nevim: Navic pokud zitra zacina akce, tak by melo byt vseho dost…

Fakt? To Já mivam pravidelne smůlu. Ale nepomlouvam, je to super sluzba :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
13.1.15 10:09
@kokomo píše:
Asi zalezi na konkretni prodejne. Mne prakticky pokazde dovezli i vsechno akcni zbozi :nevim: Navic pokud zitra zacina akce, tak by melo byt vseho dost…

Mně taky vždycky vše dovezli. Poslední dobou nebyla ani žádná náhrada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
13.1.15 10:09

Děkuju :-) já bych právě chtěla i zkusit objednat to maso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
13.1.15 10:10

@Teruna000 maso jsem nikdy nebrala :think:
A u akčního zboží uvádějí datum do kdy garantují cenu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
13.1.15 10:10
@Teruna000 píše:
Děkuju :-) já bych právě chtěla i zkusit objednat to maso

S masem jsem nikdy neměla problém, vždycky přivezou pěkné. Měla jsem 2× i vepř. játra a byla jsem spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák