Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dopravci jsou v pohodě, to zase jo… Kolikrát, když přijede dřív, než v určený čas, tak volá a omlouvá se, jestli by nemohl nákup předat dřív…
@Lind002 píše:
Dopravci jsou v pohodě, to zase jo… Kolikrát, když přijede dřív, než v určený čas, tak volá a omlouvá se, jestli by nemohl nákup předat dřív…
Taky se mi už stalo, že přijel dřív. A mrzl chudák venku.
Viděla jsem ho oknem.
@rokris JJ, přesně. Všichni, co se tady z řidičů zatím vystřídali, byli hrozně fajn. Ochotní, milí, zkrátka jednání naprosto bez problémů. Nedávno bylo hrozný náledí, tak řidič volal, že to asi nestihne, že je kdesi a nemůže vyjet, tak jestli může dojet později a že děkuje. No nakonec se zpozdil asi jen o deset minut. Včera mi dovezli vejce, tak mi hned chlap říkal, ať kouknu, jestli tam jsou všechny a OK, minule zase přivezli propíchlé víčko od smetany, tak mi to oznámil a ptal se, jestli to budu chtít… i s těma nahrádama jsem byla v podstatě většinou spokojená. Snažili se opravdu vybrat podobně nebo stejně, jen od jiné značky. Já nemůžu zatím říct jediné špatné slovo, vozí nám nákup každý týden.
@gabi.design Taky nakupuju každý týden. Těch řidičů je mi někdy i líto. Taky to není úplně lehká práce. A minule s tím u nás byla fakt taková křehká dívčina. Divila jsem se, jak to může zvládat. Říkala, že je mezi nimi jediná.
A nosí nákup až do bytu?
představa mít těžký nákup 2 děti a miminko na cestě.
Přišla mně na mail sleva 150 Kč an tesco nákup tak to snad prubneme ![]()
@rokris píše:
@gabi.design Taky nakupuju každý týden. Těch řidičů je mi někdy i líto. Taky to není úplně lehká práce. A minule s tím u nás byla fakt taková křehká dívčina. Divila jsem se, jak to může zvládat. Říkala, že je mezi nimi jediná.
A ona taky nosí ten nákup???
U nás jde dopravce vždycky několikrát a to mu chlap vždycky nějaké ty krabice pomůže vzít…
A už je to jako nabalený v taškách? Při představě většiho nákupu si pak nemůžu pamatovat co jsem vše nakoupila.
No mají to vidím na stránkách do konce unora sleva na první nákup.
Myslím, že Nikolka bude nadšená až ji přivezou jídlo až domů
![]()
Ale bojím se docela zeeleniny a pečiva spíš takový trvanlivé věci a těžké at je to přímo doma ![]()
@Lind002 píše:
A ona taky nosí ten nákup???U nás jde dopravce vždycky několikrát a to mu chlap vždycky nějaké ty krabice pomůže vzít…
Ano. Nákupy nosí.
@Marry11 u nás má takové bedny na vozíčku a zboží už je v taškách, vždycky po pár kusech. Do ruky dostaneš papír se seznamem zboží a seznamem náhrad, takže si můžeš zkontrolovat, jestli je tam všechno. Akorát pozor, nemůžeš platit v hotovosti, jen kartou nebo kartou přes internet.
@Marry11 píše:
A už je to jako nabalený v taškách? Při představě většiho nákupu si pak nemůžu pamatovat co jsem vše nakoupila.No mají to vidím na stránkách do konce unora sleva na první nákup.
Myslím, že Nikolka bude nadšená až ji přivezou jídlo až domů![]()
Ale bojím se docela zeeleniny a pečiva spíš takový trvanlivé věci a těžké at je to přímo doma
vůbec se neboj, první nákup jsem udělala v 6. měsíci těhotenství a pán, co to přivezl, mi dokonce všechno v taškách vyskládal na linku
. Zeleninu si vždycky můžeš zkontrolovat a pokud se ti cokoliv nelíbí, tak to prostě řekneš a on to zase odveze a také odečte z celkové hodnoty nákupu. Mám za sebou tak 20 objednávek a ještě se mi nestalo, že bych zeleninu vracela. ![]()
Teda mám sto chutí objednat ale už vidím ty moje 2 aktivní děti jak to tu budou přemístovat však znám hlavně tu menší ta je jak vytržená z řetězu když se donese nákup
![]()
Ale starší by asi omdlela kdyby ji zastavilo tesco u domu
![]()
Asi to prubdnu až můj bude doma ![]()
@Marry11
já si objednávám většinou na 20-22h, kdy už mladší spí a starší mi pomáhá uklízet nákup… a hlavně se vždycky chodí předvádět před dopravcem, nakrucuje se tu v sukýnce ![]()
@Marry11 píše:
Dá se tam dát svůj čas preferovaný?
Vždycky v rozmezí dvou hodin. Objednat musíš do půlnoci, aby ti přijeli druhý den. Ale časy bývají večer už dost obsazené.