Potraviny Tesco online

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2383
27.7.13 14:45

@Levandulina nějaké batohy atd. Můj to přinesl domů ale nemůžu to teď najít myslím že od kappa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša_8888
27.7.13 15:51

Jediné co je trochu nepříjemné, že dovezou i věci těsně před datem spotřeby. Jako že třeba projdou hned druhý den po dovezení. :( U velkých balení, nebo něčeho co chcete třeba na víkend je to dost na houby, jinak super služba.

• Citovat
  • Upravit
Míša_8888
27.7.13 20:39
@Saricat píše:
Já myslím, že je to spíš daný tím, odkud vám to vozí. Tohle bude o lidech. Nám se tohle nikdy nestalo, fakt spokojenost, kromě těch větších množství masa, než si objednáme. Jinak jsme na Praze 4, ale myslím, že zaváží ze Skalky.

My jsme Praha 5, tak to bude asi ze Zličína. Se na to příště zeptám.

• Citovat
  • Upravit
995
27.7.13 20:43

@Saricat tak to pak dej vedet, jak to funguje. Ono kdyz clovek jde do obchodu, tak ty balicky maji nejake rozmezi, ze, treba od 600 do 1000g, to je to, co mi vadi, osobne to ohlidnu a vyberu kousek, ktery se mi velikostne libi od oka, neresim, kolik ma gramu. Ale takhle pres net vubec nevim, jakou zadat hmotnost a jeste maji ta rodinna baleni, to uz vubec neodhadnu, asi si to zacnu psat, jak velke baleni mi dovezou nebo nevim…

S datem spotreby jsem mela problem jednou - dovezli trvanliva mleka, kterym spotreba koncila asi za 14 dni, vsimla jsem si toho, az jsem se napila zkvaseneho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša_8888
27.7.13 20:46
@Anushka píše:
@Saricat tak to pak dej vedet, jak to funguje. Ono kdyz clovek jde do obchodu, tak ty balicky maji nejake rozmezi, ze, treba od 600 do 1000g, to je to, co mi vadi, osobne to ohlidnu a vyberu kousek, ktery se mi velikostne libi od oka, neresim, kolik ma gramu. Ale takhle pres net vubec nevim, jakou zadat hmotnost a jeste maji ta rodinna baleni, to uz vubec neodhadnu, asi si to zacnu psat, jak velke baleni mi dovezou nebo nevim…S datem spotreby jsem mela problem jednou - dovezli trvanliva mleka, kterym spotreba koncila asi za 14 dni, vsimla jsem si toho, az jsem se napila zkvaseneho…

To ještě není tak hrozný 14 dní, mně dovezli rodinné balené masa na grilovačku, které prošlo druhý den :(

• Citovat
  • Upravit
995
27.7.13 20:57

@Míša_8888 no, hrozne to neni, ale objednavam po 12 mlekach a jedno mame v lednici treba tri dny, takze dejme tomu ten mesic nam musi vydrzet. S masem je to ale blbejsi, to je fakt :/ Jinak nam taky vozi ze Zlicina, objednavam uz vic jak rok a zatim fakt spokojenost, i ti ridici jsou mili, jeden vzdycky osobne prohlizi ovo a zeleninu, jednou me upozornoval, ze maji novy nabor tech, co ty nakupy vybiraji, tak at si fakt vsechno projdu, jestli je to ok. Vcera me pan prosil i o podpis, ze je maso a ovozel v pohode. Jo a rikal, ze nejak po pulce srpna budou mit vic aut a bude tusim o nejakych 50zavazek denne vice, takze by uz nemela byt tak velka obsazenost terminu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša_8888
27.7.13 21:07
@Anushka píše:
@Míša_8888 no, hrozne to neni, ale objednavam po 12 mlekach a jedno mame v lednici treba tri dny, takze dejme tomu ten mesic nam musi vydrzet. S masem je to ale blbejsi, to je fakt :/ Jinak nam taky vozi ze Zlicina, objednavam uz vic jak rok a zatim fakt spokojenost, i ti ridici jsou mili, jeden vzdycky osobne prohlizi ovo a zeleninu, jednou me upozornoval, ze maji novy nabor tech, co ty nakupy vybiraji, tak at si fakt vsechno projdu, jestli je to ok. Vcera me pan prosil i o podpis, ze je maso a ovozel v pohode. Jo a rikal, ze nejak po pulce srpna budou mit vic aut a bude tusim o nejakych 50zavazek denne vice, takze by uz nemela byt tak velka obsazenost terminu ;)

Tak to chápu, mléko denně se ani v naší domácnosti nevypije a to ho máme dost rádi… :) Zkusím se jich na to maso zeptat, jestli ho příště třeba můžu odmítnout. Já to zjistila až dnes, když jsme to maso chtěli použít a ono je dva dny po expiraci…

• Citovat
  • Upravit
995
27.7.13 21:09

@Míša_8888 urcite muzes odmitnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
27.7.13 22:26

@Saricat Tý jo, to je tip! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11858
28.7.13 01:45

@Saricat to me nenapadlo, dat mliko na mrazak! Resim to same, mleko z farmy mame nejradsi, ale kupuju jen na 3-4 dny. Priste vezmu dva litry navic a zkusim zamrazit. Diky za tip! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5515
28.7.13 05:14

@kattkka v Brne to funguje taky, ja to nevyužívám, ale u sousedů jsou každý druhý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11858
28.7.13 10:16

@Saricat dobre, beru na vedomi. :) Ja bezne mrazim maslo, tomu to taky trva, nez rozmrzne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8144
29.7.13 09:51

@CokeLady
To víš, jsou pečlivý, aby se to někde nevysypalo… :lol: Já to ale mívám jen lehce uvázané, takže tašku můžu pak použít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.8.13 14:17

Tesco online Brno

Dobré horké odpoledne vám přeji :kytka:
Je tu prosím vás někdo z Brna, kdo tuto službu vyzkoušel? Zvažuju, že by se mi rozvoz občas hodil, ale zatím váhám. :nevim: Děkuji za každý názor. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Satisfaction
6.8.13 11:42

Zkušenosti s touto službou

Nakupuji online u Tesca již po dvaatřicáté a musím říci, že jsem velmi spokojena.Za celý rok a něco jsem jen jednou musela něco vrátit (ale bylo to vzhledem k obrovskému vedru pochopitelné.. Líbí se mi i nabídnuté náhrady i možnost je nebrat a kvalita zboží se mi zdá dokonce lepší než na prodejnách. Vše je čerstvé a dopravované odpovídajícím způsobem (např, mrazící nebo chladící box),ale hlavní výhodu vidím v tom, že si mohu vybrat den a čas dovozu nákupu a nemusím tahat těžký nákup sama. Poplatek za dovoz se mění podle vybraného času za dovoz a mně to za to stojí.
Konečně služba na úrovni, za kterou děkuji. : :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák