Potraviny Tesco online

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
14.1.12 15:59

Je to jenom Praha to je veliká škoda......i tu 100 bych obětovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
14.1.12 19:00

tak mi volali ted, ze to do 8 nestihnou, ze budou mit tak 30min sekeru. kurna my uz mame hlad, ani jsme nemeli co obedvat :mrgreen: ale zas koukam na ty sluzby ze volaji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
14.1.12 19:06

Teda holky,ja uz se tesila,ze nebudu muset jezdit s kcoarem a dvema detma po nakupech,a ted se doctu ze je to zase jen pro prazaky kua :cert: nevite jestli je podobna sluzba i na Vsetinsku :lol:

• Citovat
  • Upravit
56
11.3.12 11:46

Holky, co s tím máte zkušenost, donesou Vám ten nákup až do bytu, nebo je to jen k hlavním dveřím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.3.12 11:51

Zkušenost nemám, ale četla jsem tady i jinde, že to donesli až ke dveřím a ochotně :pankac: Já chci taky dovoz až do domu :( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.3.12 11:54

Tak to by bylo fajn, kdyby přítel zrovna nebyl doma, abych se s tim netahala, mám 14 dní do termínu :mrgreen: Nemáme auto, takže myslím, že to začnem využívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.3.12 11:55

Tak to by Ti to tuplem přinesli. Já mám smůlu, vesnice noo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.3.12 11:59

My jsme taky vesnice :mrgreen: Ale ještě Praha - východ. A ty dva obchody, co tu jsou :twisted: max koupit čerstvé pečivo, jinak šíleně předražené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.3.12 12:01

My jsme od Prahy tak 40 kilásků, takže pochybuju, že sem by vůbec někdy něco dováželi nó :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13769
11.3.12 13:50

Cherries určitě přinese, má na to takovej vozíček s bednama. My bydlíme ve 4. patře a přiveze to vždy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.12 20:53

8o 8o 8o Jak to funguje? To je jako eshop? Sorry ale já to ještě neslyšela :D A za jak dlouho po objednání to dovezou? A to do všech kotěhulek? Myslíte že by to dovezli i do našich prdelkovic?? :D Maj tam i dětskou výživu??Plíny asi ne co? Já zatím vše nakupovala na feedu, ale ono než to doručí, pár dní to dá, takže kdyby bylo tesco rychlejší, neprotestovala bych :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.3.12 20:57
ama-evelina píše:
8o 8o 8o Jak to funguje? To je jako eshop? Sorry ale já to ještě neslyšela :D A za jak dlouho po objednání to dovezou? A to do všech kotěhulek? Myslíte že by to dovezli i do našich prdelkovic?? :D Maj tam i dětskou výživu??Plíny asi ne co? Já zatím vše nakupovala na feedu, ale ono než to doručí, pár dní to dá, takže kdyby bylo tesco rychlejší, neprotestovala bych :jazyk:

Momentalne je to spusteno pouze pro Prahu.
Nakoupis to co v obchode. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13769
11.3.12 21:29

Je to je pro Prahu, většinou přivezou druhý den, když je volný čas. Zarezervuješ si čas, který ti vyhovuje. Mají i dětskou výživu i pleny, prostě jako v Tescu… nevím přesně ty značky, nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
15.3.12 12:50

Holky nevíte jak je to s placením předem,jeden den zaplatíte,druhý dovezou?Vždyť platba jde i tři dny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.3.12 11:18
hvězdička25 píše:
Holky nevíte jak je to s placením předem,jeden den zaplatíte,druhý dovezou?Vždyť platba jde i tři dny :nevim:

Tu částku ti z účtu odečtou až po doručení nákupu, protože cena se může změnit, třeba zrovna nemají, to co sis objednala, nabídnou ti náhradní produkty a ty je nemusíš vzít.
Jinak já dnes službu využila, platila jsem tedy kartou až na místě. Přijel příjemný kluk (čas doručení byl mezi 10 a 12, přijel kolem 10:15 - takže super). Řekl, že nám to klidně odnese až do bytu, ale já měla doma přítele, tak jsme to nevyužili. Nechal nás vše zkontrolovat, kupovala jsem i banány - velmi pěkné, jogurty aspol. byly s dlouhou dobou spotřeby, pečivo čerstvé. Jsem opravdu velmi spokojena a doporučuji Vám to! Kdo nemá auto nebo zaměstnaného manžela, je to fajn služba. Takže tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák