Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Je to jenom Praha to je veliká škoda......i tu 100 bych obětovala…
tak mi volali ted, ze to do 8 nestihnou, ze budou mit tak 30min sekeru. kurna my uz mame hlad, ani jsme nemeli co obedvat
ale zas koukam na ty sluzby ze volaji..
Teda holky,ja uz se tesila,ze nebudu muset jezdit s kcoarem a dvema detma po nakupech,a ted se doctu ze je to zase jen pro prazaky kua
nevite jestli je podobna sluzba i na Vsetinsku ![]()
Holky, co s tím máte zkušenost, donesou Vám ten nákup až do bytu, nebo je to jen k hlavním dveřím?
Zkušenost nemám, ale četla jsem tady i jinde, že to donesli až ke dveřím a ochotně
Já chci taky dovoz až do domu
![]()
Tak to by bylo fajn, kdyby přítel zrovna nebyl doma, abych se s tim netahala, mám 14 dní do termínu
Nemáme auto, takže myslím, že to začnem využívat.
My jsme taky vesnice
Ale ještě Praha - východ. A ty dva obchody, co tu jsou
max koupit čerstvé pečivo, jinak šíleně předražené.
My jsme od Prahy tak 40 kilásků, takže pochybuju, že sem by vůbec někdy něco dováželi nó ![]()
Cherries určitě přinese, má na to takovej vozíček s bednama. My bydlíme ve 4. patře a přiveze to vždy ![]()
Jak to funguje? To je jako eshop? Sorry ale já to ještě neslyšela
A za jak dlouho po objednání to dovezou? A to do všech kotěhulek? Myslíte že by to dovezli i do našich prdelkovic??
Maj tam i dětskou výživu??Plíny asi ne co? Já zatím vše nakupovala na feedu, ale ono než to doručí, pár dní to dá, takže kdyby bylo tesco rychlejší, neprotestovala bych ![]()
ama-evelina píše:
![]()
![]()
Jak to funguje? To je jako eshop? Sorry ale já to ještě neslyšela
A za jak dlouho po objednání to dovezou? A to do všech kotěhulek? Myslíte že by to dovezli i do našich prdelkovic??
Maj tam i dětskou výživu??Plíny asi ne co? Já zatím vše nakupovala na feedu, ale ono než to doručí, pár dní to dá, takže kdyby bylo tesco rychlejší, neprotestovala bych
Momentalne je to spusteno pouze pro Prahu.
Nakoupis to co v obchode. ![]()
Je to je pro Prahu, většinou přivezou druhý den, když je volný čas. Zarezervuješ si čas, který ti vyhovuje. Mají i dětskou výživu i pleny, prostě jako v Tescu… nevím přesně ty značky, nekupuju.
Holky nevíte jak je to s placením předem,jeden den zaplatíte,druhý dovezou?Vždyť platba jde i tři dny ![]()
hvězdička25 píše:
Holky nevíte jak je to s placením předem,jeden den zaplatíte,druhý dovezou?Vždyť platba jde i tři dny
Tu částku ti z účtu odečtou až po doručení nákupu, protože cena se může změnit, třeba zrovna nemají, to co sis objednala, nabídnou ti náhradní produkty a ty je nemusíš vzít.
Jinak já dnes službu využila, platila jsem tedy kartou až na místě. Přijel příjemný kluk (čas doručení byl mezi 10 a 12, přijel kolem 10:15 - takže super). Řekl, že nám to klidně odnese až do bytu, ale já měla doma přítele, tak jsme to nevyužili. Nechal nás vše zkontrolovat, kupovala jsem i banány - velmi pěkné, jogurty aspol. byly s dlouhou dobou spotřeby, pečivo čerstvé. Jsem opravdu velmi spokojena a doporučuji Vám to! Kdo nemá auto nebo zaměstnaného manžela, je to fajn služba. Takže tak ![]()