Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@rokris Já vždycky dostanu tu krabičku do ruky, dopravce jí nikdy nedžel a pokaždý se otočil (a to byl pokaždé jiný dopravce..)
@Levandulina Otáčí se, to je fakt. Jenom naposledy byli dva, prý vyjímečně. (Asi se druhý zaučoval). Proto mě to s tím PINem tak napadlo. Děkuji za reakce. ![]()
Tady je sleva pro zákazníky O2:
http://www.o2extravyhody.cz/…e_nad_1.html?…
Hezký, dobrý den. ![]()
Neví někdo prosím, jak je to s těmi slevovými kódy na dopravu zdarma? Zrušili je, nebo je možné je nějak získat? Chtěla jsem vyzkoušet větší, týdenní nákupy, jestli bych tím trochu neušetřila, ale pokud se připočte doprava, tak o tom pochybuji. Mockrát děkuji, pokud někdo poradí.
![]()
@rokris Mám pocit, že ta akce už skončila… Já myslím, že člověk trochu ušetří. Za dopravu se platí od 69kč a to myslím člověk autem projede víc…
Ahojte, vy, co nakupujete, mám dotaz
registrovala jsem se a chtěla bych si objednat nákup a zajímá mě, jestli cena, která se bude počítat, bude podle dnešní ceny (v den objednávky) nebo podle ceny v den doručení, protože od zítra platí nový leták a ceny na některém zboží budou různé
Nevíte někdo? ![]()
@janica252 píše:
Ahojte, vy, co nakupujete, mám dotazregistrovala jsem se a chtěla bych si objednat nákup a zajímá mě, jestli cena, která se bude počítat, bude podle dnešní ceny (v den objednávky) nebo podle ceny v den doručení, protože od zítra platí nový leták a ceny na některém zboží budou různé
Nevíte někdo?
tam je vždycky u jednotlivého zboží, které je zrovna v akci, uvedeno, do kdy cena platí ![]()
@janica252 platí, kdy to objednáš. u zboží máš uvedenou cenu a za tu ho kupuješ
@paola white píše:
@janica252 platí, kdy to objednáš. u zboží máš uvedenou cenu a za tu ho kupuješ
Neplatí, platí cena platná v daném hypermarketu ke dni doručení…
@j.a.n.i1 takže když mi to dojde zítra, tak platí zítřejší ceny… mi to tak přijde podle toho, co píšou: Ceny některých produktů se mezi dobou online nákupu a rozvážkou mohou změnit ![]()
@janica252 Jojo, přesně tak, při dovážce zítra platí zítřejší ceny.
Dobrý den
kterou drží dopravce v dlani, dušuje se, že zavře oči, případně se otáčí
Chtěla jsem se zeptat, jak platíte vy a zda to u vás probíhá stejně. Díky moc. 
Tak už jsem si nechala několikrát dovézt nákup z Tesca a vše bylo v pořádku. Zvolila jsem platbu při převzetí. No, ale mám trochu divný pocit, když zádávám pin do té jejich „škatulky“,