Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Monny třeba protože tam nemusím tahat vzteklé dítě a pak tunu nákupu autobusem, s dítětem na břiše. ![]()
taky jsem dnes vyzkoušela, dovezl to velmi milý pán, mají to rozdělené v taškách a potom v přepravkách - část v chlaďáku, část v mrazáku, část normálně..
udělala jsem zkušební nákup, potřebovala jsem pleny a zrovna je mají v akci…
ptala jsem se na kvalitu zeleniny a ovoce, a prý na tom pracují speciální lidé a pokud jim osobně se kvalita nezdá, dají do modré igelitky zvlášť a ty máš možnost se rozhodnout, zda to chceš či nikoliv…
za mne super, určitě budu využívat ![]()
a řekla bych, že ve výsledku toho nakoupím určitě míň než v krámě, takže mně se to za tu stovku i vyplatí…
jak tak čtu tuhle diskuzi tak to je super, takhle když to dovezou a my tam jezdíme každý týden a lidí jak blech a takhle bychom ušetřili čas a mohli se věnovat něčemu lepšímu než trávit čas v obchodáku ![]()
Tak snad Kolínsko také bude brzo v provozu ![]()
zichisek píše:Monny píše:Tak já bydlím v Kyjích a tady Tesco není.NEjbližší mám na Letňanech a to je busem 30 minut s kočárem a pod kočár nenarvu plíny,toaleťák,mouky,cukr,pití…takže u nás se to využije.Nemáme auto, takže pro nás je ten dovoz super.
Nečetla jsem diskuzi.. ale v Praze je Tesko na každým rohu, tak nač platit rozvoz??
koukam, ze jsme sousedky
tetma píše:jizvíková píše:Zrovna včera jsem nad tebou přemýšlelaLadyRebeka píše:
Jizvíková já to mám do tesca po dálnici cca 10km, ale bez auta se tam nedostanu, manžel dělá od rána do večera a každým dnem se nám má vylodit malý, takže se dvěma dětmi to bude na oběšení. Takže by mi to hodně usnadnilo.Tak už se těším až to dojde k nám
podivej se na muj metrik a pochopis,proc objednavame my
s nakupem se uz do auta neve![]()
jdeme
v dobrým , byla jsem v totálně nervaným kaufu mladej nechtěl sedět v košíku tak jsme ho musela honit po krámě a když jsem si pro sebe nadávala tak jsem si na tebe vzpomněla,že ty ty nákupy musíš mít daleko horší + daleko větší
a hned jsme si řekla,že já mám vlastně pohodu
no, vetsinou poslu manzela, protoze to s trema proste nejde
mimochodem oni mi unikaji i ve vecerce, nez chytim jednoho, odchazi druhy
jizvíková píše:zichisek píše:koukam, ze jsme sousedkyMonny píše:
Nečetla jsem diskuzi.. ale v Praze je Tesko na každým rohu, tak nač platit rozvoz??JO?Tak aspoň někoho tu trošku teda znám
Tak já bydlím v Kyjích a tady Tesco není.NEjbližší mám na Letňanech a to je busem 30 minut s kočárem a pod kočár nenarvu plíny,toaleťák,mouky,cukr,pití…takže u nás se to využije.Nemáme auto, takže pro nás je ten dovoz super.My tu jsme od konce října.
alla píše:
taky jsem dnes vyzkoušela, dovezl to velmi milý pán, mají to rozdělené v taškách a potom v přepravkách - část v chlaďáku, část v mrazáku, část normálně..udělala jsem zkušební nákup, potřebovala jsem pleny a zrovna je mají v akci…
ptala jsem se na kvalitu zeleniny a ovoce, a prý na tom pracují speciální lidé a pokud jim osobně se kvalita nezdá, dají do modré igelitky zvlášť a ty máš možnost se rozhodnout, zda to chceš či nikoliv…
za mne super, určitě budu využívat
a řekla bych, že ve výsledku toho nakoupím určitě míň než v krámě, takže mně se to za tu stovku i vyplatí…
jaky pleny kupujes? tesco zeleny v akci nejsou ![]()
jizvíková píše:
zichisek, nemas psa??
ne jen dítě
jo a manžela ![]()
jizvíková píše:alla píše:jaky pleny kupujes? tesco zeleny v akci nejsou
taky jsem dnes vyzkoušela, dovezl to velmi milý pán, mají to rozdělené v taškách a potom v přepravkách - část v chlaďáku, část v mrazáku, část normálně..udělala jsem zkušební nákup, potřebovala jsem pleny a zrovna je mají v akci…
za mne super, určitě budu využívat
ne ne, brala jsem bednu pampers za 335
jizvíková píše:tetma píše:no, vetsinou poslu manzela, protoze to s trema proste nejdejizvíková píše:Zrovna včera jsem nad tebou přemýšlelaLadyRebeka píše:
Jizvíková já to mám do tesca po dálnici cca 10km, ale bez auta se tam nedostanu, manžel dělá od rána do večera a každým dnem se nám má vylodit malý, takže se dvěma dětmi to bude na oběšení. Takže by mi to hodně usnadnilo.Tak už se těším až to dojde k nám
podivej se na muj metrik a pochopis,proc objednavame my
s nakupem se uz do auta neve![]()
jdeme
v dobrým , byla jsem v totálně nervaným kaufu mladej nechtěl sedět v košíku tak jsme ho musela honit po krámě a když jsem si pro sebe nadávala tak jsem si na tebe vzpomněla,že ty ty nákupy musíš mít daleko horší + daleko větší
a hned jsme si řekla,že já mám vlastně pohodu
mimochodem oni mi unikaji i ve vecerce, nez chytim jednoho, odchazi druhy
zichisek píše:jizvíková píše:ne jen dítě
zichisek, nemas psa??jo a manžela
jizvíková-
Jo?Tak to je docela možný.Ona malá chce chodit sama tak tady pochodujeme kolem baráku
případně s kočárem do ALberta ![]()
Tak já bydlím v Kyjích a tady Tesco není.NEjbližší mám na Letňanech a to je busem 30 minut s kočárem a pod kočár nenarvu plíny,toaleťák,mouky,cukr,pití…takže u nás se to využije.Nemáme auto, takže pro nás je ten dovoz super.