Potraviny Tesco online

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zichisek
12.1.12 20:11
Monny píše:
Nečetla jsem diskuzi.. ale v Praze je Tesko na každým rohu, tak nač platit rozvoz?? :lol:

Tak já bydlím v Kyjích a tady Tesco není.NEjbližší mám na Letňanech a to je busem 30 minut s kočárem a pod kočár nenarvu plíny,toaleťák,mouky,cukr,pití…takže u nás se to využije.Nemáme auto, takže pro nás je ten dovoz super.

• Citovat
  • Upravit
13896
12.1.12 20:27

Monny třeba protože tam nemusím tahat vzteklé dítě a pak tunu nákupu autobusem, s dítětem na břiše. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
12.1.12 20:33

taky jsem dnes vyzkoušela, dovezl to velmi milý pán, mají to rozdělené v taškách a potom v přepravkách - část v chlaďáku, část v mrazáku, část normálně..

udělala jsem zkušební nákup, potřebovala jsem pleny a zrovna je mají v akci…

ptala jsem se na kvalitu zeleniny a ovoce, a prý na tom pracují speciální lidé a pokud jim osobně se kvalita nezdá, dají do modré igelitky zvlášť a ty máš možnost se rozhodnout, zda to chceš či nikoliv…

za mne super, určitě budu využívat :dance:

a řekla bych, že ve výsledku toho nakoupím určitě míň než v krámě, takže mně se to za tu stovku i vyplatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.12 20:46

jak tak čtu tuhle diskuzi tak to je super, takhle když to dovezou a my tam jezdíme každý týden a lidí jak blech a takhle bychom ušetřili čas a mohli se věnovat něčemu lepšímu než trávit čas v obchodáku :lol:

Tak snad Kolínsko také bude brzo v provozu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
12.1.12 20:46

Jojo, díky za vysvětlení.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
12.1.12 21:06
zichisek píše:
Monny píše:
Nečetla jsem diskuzi.. ale v Praze je Tesko na každým rohu, tak nač platit rozvoz?? :lol:
Tak já bydlím v Kyjích a tady Tesco není.NEjbližší mám na Letňanech a to je busem 30 minut s kočárem a pod kočár nenarvu plíny,toaleťák,mouky,cukr,pití…takže u nás se to využije.Nemáme auto, takže pro nás je ten dovoz super.

koukam, ze jsme sousedky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
12.1.12 21:08
tetma píše:
jizvíková píše:
LadyRebeka píše:
Jizvíková já to mám do tesca po dálnici cca 10km, ale bez auta se tam nedostanu, manžel dělá od rána do večera a každým dnem se nám má vylodit malý, takže se dvěma dětmi to bude na oběšení. Takže by mi to hodně usnadnilo. :D Tak už se těším až to dojde k nám :dance:

podivej se na muj metrik a pochopis,proc objednavame my :lol: :lol:

s nakupem se uz do auta neve :kytka: jdeme
Zrovna včera jsem nad tebou přemýšlela :mrgreen: v dobrým , byla jsem v totálně nervaným kaufu mladej nechtěl sedět v košíku tak jsme ho musela honit po krámě a když jsem si pro sebe nadávala tak jsem si na tebe vzpomněla,že ty ty nákupy musíš mít daleko horší + daleko větší :mrgreen: a hned jsme si řekla,že já mám vlastně pohodu :-)

no, vetsinou poslu manzela, protoze to s trema proste nejde :) mimochodem oni mi unikaji i ve vecerce, nez chytim jednoho, odchazi druhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
12.1.12 21:13
jizvíková píše:
zichisek píše:
Monny píše:

JO?Tak aspoň někoho tu trošku teda znám :) My tu jsme od konce října.

Tak já bydlím v Kyjích a tady Tesco není.NEjbližší mám na Letňanech a to je busem 30 minut s kočárem a pod kočár nenarvu plíny,toaleťák,mouky,cukr,pití…takže u nás se to využije.Nemáme auto, takže pro nás je ten dovoz super.
koukam, ze jsme sousedky
  • Citovat
  • Upravit
14048
12.1.12 21:21

zichisek, nemas psa??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
12.1.12 21:22
alla píše:
taky jsem dnes vyzkoušela, dovezl to velmi milý pán, mají to rozdělené v taškách a potom v přepravkách - část v chlaďáku, část v mrazáku, část normálně..

ptala jsem se na kvalitu zeleniny a ovoce, a prý na tom pracují speciální lidé a pokud jim osobně se kvalita nezdá, dají do modré igelitky zvlášť a ty máš možnost se rozhodnout, zda to chceš či nikoliv…

a řekla bych, že ve výsledku toho nakoupím určitě míň než v krámě, takže mně se to za tu stovku i vyplatí…

jaky pleny kupujes? tesco zeleny v akci nejsou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
12.1.12 21:34
jizvíková píše:
zichisek, nemas psa??

ne jen dítě :) jo a manžela :)

• Citovat
  • Upravit
4688
12.1.12 21:36
jizvíková píše:
alla píše:

jaky pleny kupujes? tesco zeleny v akci nejsou :(

ne ne, brala jsem bednu pampers za 335

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
12.1.12 21:38
jizvíková píše:
tetma píše:
jizvíková píše:
LadyRebeka píše:
Jizvíková já to mám do tesca po dálnici cca 10km, ale bez auta se tam nedostanu, manžel dělá od rána do večera a každým dnem se nám má vylodit malý, takže se dvěma dětmi to bude na oběšení. Takže by mi to hodně usnadnilo. :D Tak už se těším až to dojde k nám :dance:

podivej se na muj metrik a pochopis,proc objednavame my :lol: :lol:

s nakupem se uz do auta neve :kytka: jdeme
Zrovna včera jsem nad tebou přemýšlela :mrgreen: v dobrým , byla jsem v totálně nervaným kaufu mladej nechtěl sedět v košíku tak jsme ho musela honit po krámě a když jsem si pro sebe nadávala tak jsem si na tebe vzpomněla,že ty ty nákupy musíš mít daleko horší + daleko větší :mrgreen: a hned jsme si řekla,že já mám vlastně pohodu :-)
no, vetsinou poslu manzela, protoze to s trema proste nejde :) mimochodem oni mi unikaji i ve vecerce, nez chytim jednoho, odchazi druhy
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
12.1.12 21:41
zichisek píše:
jizvíková píše:
zichisek, nemas psa??
ne jen dítě :) jo a manžela :)
:mrgreen: stejne te asi vidam :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
12.1.12 21:46

jizvíková-

Jo?Tak to je docela možný.Ona malá chce chodit sama tak tady pochodujeme kolem baráku :) případně s kočárem do ALberta :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák