Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@jopo píše:
A jak jste spokojené z dovozem zeleniny a ovoce? To jsem ještě nezkoušela a to samé s mraženýma věcma, např. zelenina nebo případně i nanuky, není to napůl rozteklé? Sice to mají v chladícím autě, ale pochybuji, že to i mrazí.
Podle mě mají v tom autě i mrazák, jinak by jim to teklo a to se nikdy nestalo. Ovoce, zelenina i mražené věci bez nejmenších problémů.
@jopo píše:
Díky za info, tak já to také zkusím a ještě mám jeden dotaz, nákup se platí kartou a dáváte něco bokem tomu pánovi, co vám nákup doveze?
Nákup platíme kartou přes internet, funguje to podobně jako booking hotelů. Tzn. že si tu částku strhnou až po převzetí nákupu, pt ještě neví, jestli nebude nějaká náhrada nebo něco klient nevrátí. Toho řidiči nic nedávám, dostává snad plat.
Platím kartou při převzetí nákupu, bokem nedávám nic, za co jako? ![]()
Tak holky dík, díky diskuzi jsem se rozhoupala a nákup objednala, zítra dovezou, tak jsem zvědavá.
@krtek7489 No já jsem také nic nedala ani mě to nenapadlo, ale kamarádka se mě ptala, tak jsem to hodila do diskuze.
@mag Já myslím, že budeš spokojená, teda já byla a když jsem za tím tesco pánem zavřela dveře, tak jsem si říkala, že končím s nakupováním, je to fakt super. Chlap si teda nejdřív ťukal na čelo, ale pak uznal, že něco do sebe to má. My to máme tak, že děláme 1× týdně velkej nákup, sice to mám do krámu autem 2 minuty, ale využívám dobu, kdy malá jde spát, takže po obědě jedu, když to přivezu, tak to chlap vynosí z auta a já to uklízím, celkem cca hodinka to je, takhle ji máme pro sebe, nemusím za každýho počasí a jsem naprosto spokojená, teď se vracím do práce po md, takže se snažím si co nejvíce věcí ulehčit, pošlu jim to třeba během práce a druhý den to mám doma, za mě fakt
![]()
@jopo Já normálně nakupuji po cestě domů, ale včera mi v poledne ve školce vrátili dítě se 40kama, takže jsme uvrtané doma a chlap sice na nákup dojede, nakoupí podle seznamu, ale takhle si vyberu přesně co potřebuji, no jsem zvědavá ![]()
@mag Nápodobně, já si pro něj jela v pátek po obědě, také 40st. a máme spálu, takže jsem doma zavřená a jak píšeš, není nad to si to vybrat sama.
Co se týče mražených věcí, tak není problém. Mají auto rozdělené na dvě části. Jedna část je mrazící, tak se nemusíš bát, že dovezou něco rozteklýho.
Tak ona je tatarka jako darek
a my s pritelem oba cuceli, kde se tam vzala, ze jsme to ani jeden neobjednali
@Dasha01 píše:Co se týče mražených věcí, tak není problém. Mají auto rozdělené na dvě části. Jedna část je mrazící, tak se nemusíš bát, že dovezou něco rozteklýho.
@jopo píše:
A jak jste spokojené z dovozem zeleniny a ovoce? To jsem ještě nezkoušela a to samé s mraženýma věcma, např. zelenina nebo případně i nanuky, není to napůl rozteklé? Sice to mají v chladícím autě, ale pochybuji, že to i mrazí.
uplne v pohode, zatim vzdy nejcerstvejsi kousky ovoce i zeleniny, fakt se snazi… vyhoda je, ze kdyz to uvidis a nelibi se ti to, klidne si to nemusis vzit pri prebirani tovaru… to same mrazene vyrobky, nikdy se mi nestalo, ze by to bylo rozmrazene… a to jsem objednavala take zmrzku.. ![]()
Přesně tohle téma sem potřebovala. Už sem u nás párkrát viděla Tesco auto a protože mám mimi a batole a poslední dobou to počasí stojí za starou bačkoru a tahat se s mrňousema do obchodu je v nejbližším případě na hodinu, tak sem si říkala, že bych to zkusila ![]()
@jayjayka no, mne to navrhl pritel v sestinedeli, pac jsem byla uplne hotova. A ted, nez bych se vypravila s miminem, nakoupila, tak to radsi natukam a hotovo:)
Tak jsem zkusila objednat i pultové maso a zítra uvidím.
Jinak teda já jsem s ovocem a zeleninou naprosto spokojená. Takové banány jaké vozí, jsem nikdy v obchodě snad ani neviděla.
Zrovna píšou, že má Tesco potíže. Tak doufám, že ten rozvoz nezruší nebo nezdraží. ![]()