Potraviny Tesco online

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1947
13.1.15 15:41

@Bábrdl taky jsem na to koukala - doufám, že to zůstane - když už jsem to konečně začala využívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
13.1.15 20:00

@Teruna000 tak mne banany pred dvema mesici dovezli uplne brcalove zelene. Dosly :) Ale od te doby zase dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
26.7.15 10:39

Máte zkušenost v Plzni?

Tak čekám na náš první nákup, celou dobu co vidím auto Tesco po Plzni rozvážet, tak si říkám, že to musím taky už jednou využít. Snad budu spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
24.3.16 12:26

pozor!

Ahojda, připojuji varování před Tescem. Kontrolujte pečlivě ihned trvanlivost!!!Nám přivezli v únoru zásobu trvanlivých jídel sterilovaných ve skle.Dala jsem je do spíže, nekontrolovala jsem u nich data. Přivezli 14.2.Teď v březnu jsem zjistila, že všechna (!)balení byla do 15.2.!!!při tom množství bychom byli museli sníst všechna tentýž den. Napala jsem jim stížnost, odpověděli mi, že jsem měla reklamovat hned.ani se neomluvili. Nejde mijen o reklamaci, jde mi i o to, že z jejich strany nepadlo jediné slovo o systémovém opatření - aby se to nestávalo znovu, i dalším klientům. Takže za nás TESCO UZ NIKDY NE! Chápu, že jsem si měla jídlo zkonrolovat, ale u trvanlivých jídel (kuoujeme tuto značku často)jsem kontrolovala až teď v březnu a fakt nám dali do jednoho samé staré, s datem do dalšího dne od nákupu. Vyhozené peníze a fakt vysoká částka. Tak POZOR!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
24.3.16 12:33

@maskovak promin ale to je tva chyba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.3.16 12:34

@maskovak Asi zrovna selhal nějaký brigádník :think: Objednávám z Tesca poměrně často a vždycky vybírají snad tu nejdelší dobu trvanlivosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.3.16 12:38

@maskovak ano, mělas to kontrolovat.. kontrolujem pokaždé hned :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
24.3.16 12:39
@Madam-Owl píše:
@maskovak promin ale to je tva chyba

jeji chyba to neni, obchod nemel prodat zbozi, ktere je, ud i 1 den, po!!!
Ja zas by rada nakoupila u tesca, kamoska objedna a vzdy cerstve a chvali. Ovsem ona v Brne a my na dedine, kam tesco nejezdi.TEdy 1 km od nas ano, a k nam uz ne.Pred 4 lety jsem jim psala zadost, aby tedy ten 1 km prodlouzili, bo nakupuji dost v tescu a hodne by s 2 detmi mi pomohlo, ze dovezou domu a ja nemusim s 2 prckama nikam.Nevyslyseno.Tak jsem i prestala nakupovat v tescu.Malo kdy jezdim tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26252
24.3.16 12:41

@toooja

zboží po záruce nebylo, dovezli jí ho 14. 2. a záruka končila 15. 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
24.3.16 12:55

@Madam-Owl jestli je normalni dodat 14.vecer 40 konzerv (kazda ma cca 10 porci)s trvan­livosti do dalsiho dne, tak si to nemyslim. Proto varuji maminky nakuoujici Tesco online, aby kontrolovaly. Smyslem prispevku je vyzvat maminky nakupujici v Tescu ke kontrole, prave aby neudelaly chybu jako ja, ze nekontrolovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
24.3.16 13:00

@neumisa 40 konzerv po deseti porcích zkonzumovat do druhého dne, :-)No to tedy nezvládneme, takoví jedlíci nejsme :-) Gratuluji Tescu, vyprodali díky nám zásoby, které by další den prošly :-)Píši to proto, aby maminky byly pozornější než já :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26252
24.3.16 13:01

@maskovak

z pohledu prodejce to bylo v pořádku, jídlo prošlé nebylo. že sis ho nezkontrolovala, je tvůj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
24.3.16 13:05

@Kikuška90 Šlo mi hlavně o to, že se k tomu nepostavili, poslala jsemjim reklamaci s fotkami a kopií původní objednávky-že to neřešili, přijmout nějaké systémové opatření, aby se to dalšímu zákazníkovi nestalo, píši to ve svém příspěvku. Často jsme nakupovali v zahraničí, kde jsme žili, tam v zákaznických centrech, kde se řeší reklamace, opravdu přistupovali k řešení problému, protože si uvědomovali, že ztratí zákazníky, když se to bude stávat i dalším kuoujícím. Tady v ČR mi připadá, že je jim to tak nějak jedno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26252
24.3.16 13:08
@afghani píše:
Právně v pořádku, ale neseriozní vůči zákazníkovi… :nevim:

vůči zákazníkovi je to na hraně, ale… opravdu za nás musí obchodník myslet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.3.16 13:11
@maskovak píše:
@Kikuška90 Šlo mi hlavně o to, že se k tomu nepostavili, poslala jsemjim reklamaci s fotkami a kopií původní objednávky-že to neřešili, přijmout nějaké systémové opatření, aby se to dalšímu zákazníkovi nestalo, píši to ve svém příspěvku. Často jsme nakupovali v zahraničí, kde jsme žili, tam v zákaznických centrech, kde se řeší reklamace, opravdu přistupovali k řešení problému, protože si uvědomovali, že ztratí zákazníky, když se to bude stávat i dalším kuoujícím. Tady v ČR mi připadá, že je jim to tak nějak jedno :-)

Jo jo já Tě chápu. Mě by to teda asi nerozzlobilo na tolik, abych přispívala do diskuse, protože u konzerv je to pouze minimální doba trvanlivosti - pokud jsem pochopila správně, že šlo o konzervy… A nenapadlo Tě, že to třeba neudělali schválně? Prostě selhal lidský faktor :nevim:… A že se neomluvili? No nevím, kazí si tím reputaci, zase zákazníků mají takovou hordu, že patrně nemají potřebu se Ti písemně omluvit. A hlavně na výsledku se nic nezmění :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák