Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kipa22 píše: Ženy tu drží s ženami. Tady dostaneš jako chlap sodu, je nesmysl psát sem. Objednejte se do manželské poradny.
To jsem ji navrhoval, ale neprošlo…
@Ou píše:
Alespoň ty starší, nebo alepsoň jedno si prostě ber na starost o víkendu.To zvládneš, jsi velkej kluk. Jen potřebuejš přestat bejt pohodlnej sebestřednej sraač. Pak se třeba staneš i dobrým tátou a začne vám fungovat i ten milostný život.
Příspěvek upraven 29.01.23 v 00:04
Když má starší turnaj ve fotbale, tak ho doprovázím já…
@Pipon píše:
S klukem jsem byl třeba za posledních 14 dní 2× na tenise. Má jeden den volné odpoledne jinak treninky. Barák jsem stavěl vlastnima rukama a ještě ho nemám úplně komplet, takže kolem domu mám taky práce habaděj… to že bych doma nic nedělal tak to tak fakt není… full servis nevyžaduji ( jo jsem rád když mi někdy udělá snídani nebo je doma navařeno ).
Ale ty si v práci psychicky odpočineš od dětí, ještě tam SCHVÁLNĚ zůstáváš dýl, i když nemusíš, jak jsi tu hrdinsky přiznal, ona má úplně vypnutej mozek, funkce milenka úplně zanikla, páč na ni nemá kapacitu, co na tom kua nechápeš??? Bylo to dost peprný?
Příspěvek upraven 29.01.23 v 08:39
@Lil Kitkatt píše:
A nebude to tím, že ona dětem vymýšlí program 5 dní v týdnu od rána do večera? Je jasný, že další plánování na víkend, aby tys byl nadšený, už jí netankuje.
Dcera je od rána do 3 ve školce ( odpoledne má střídavě tenis a tancování )
Syn je školou povinný ( odpoledne treninky fotbal nebo tenis )
@Pipon píše:
Dcera je od rána do 3 ve školce ( odpoledne má střídavě tenis a tancování )
Syn je školou povinný ( odpoledne treninky fotbal nebo tenis )
A to mimino má kde, na nádraží v úschovně?
@Betty MacDonald píše:
Ale ty jsi v práci psychicky odpočineš od dětí, ještě tam SCHVÁLNĚ zůstáváš dýl, i když nemusíš, jak jsi tu hrdinsky přiznal, ona má úplně vypnutej mozek, funkce milenka úplně zanikla, páč na ni nemá kapacitu, co na tom kua nechápeš??? Bylo to dost peprný?
Velmi trefně vyjádřeno, drahá…... ![]()
@Betty MacDonald píše:
Tvl, nesedí doma, většinou někde lítá s kočárkem![]()
ty máš dost, ty sobče. V pátek bych ti napsala, spěchej domů, děcka hlídá tvoje máti, večeři máš v kuchařce na straně 121, vrátím se v neděli večer.
Jako já nejsem žádná feministka a je pravda, Že jediný co mi v manželství pomohlo je, že jsem skoro přesně tohle někdy udělala ![]()
Prostě mu je někdy nechala na krku, aby zjistil o čem to je.
Samozřejmě, že nebylo vypráno, vysušeno nakoupeno, navařeno… Ale beztak měl oči navrch hlavy ![]()
@Pajik 76 píše:Vozili nám domu celodenní stravu, aby nemusela vařit… tím to tedy nebude… o víkendu normálně funguju… není to tak, že bych sedl za počítač a seděl…
Teď mě napadlo řešení.
Takhle to funguje u nás doma.
Máme holku na úklid denně jezdí rohlík a o víkendu od 6 od rána do 12:00 spím A manžel má děti na starosti.
Tak to zkus třeba to bude lepší pak.
@Betty MacDonald píše:
Tvl, nesedí doma, většinou někde lítá s kočárkem![]()
ty máš dost, ty sobče. V pátek bych ti napsala, spěchej domů, děcka hlídá tvoje máti, večeři máš v kuchařce na straně 121, vrátím se v neděli večer.
z toho co jsem psal jste si vzala jen ten kočárek?
@Betty MacDonald píše:
A to mimino má kde, na nádraží v úschovně?
Když jsem doma tak hlídám já, nebo vedle v domě u tchýně a nebo ho bere sebou…
@Betty MacDonald píše:
Ale ty jsi v práci psychicky odpočineš od dětí, ještě tam SCHVÁLNĚ zůstáváš dýl, i když nemusíš, jak jsi tu hrdinsky přiznal, ona má úplně vypnutej mozek, funkce milenka úplně zanikla, páč na ni nemá kapacitu, co na tom kua nechápeš??? Bylo to dost peprný?
Mám zaměstnance, kterým musím zajistit práci aby donesli domu finance a jejich ženy byly spokojené… opravdu to není o tom, že bych šel do práce si nějak odpočinout a věřte nebo ne… práce s lidmi vás taky někdo solidně vybije…
@Pipon píše:
z toho co jsem psal jste si vzala jen ten kočárek?
To je ta nejdůležitější věc, totiž, ona nikdy nemůže vypnout čudlík zodpovědnosti za malé dítě, musí myslet na to, jestli má čistou plenu, jestli nemá hlad, jestli mu není zima, horko… Proti tomu je nějaký fotbálek soběstačnýho odrostlyho dítěte procházka jarní loukou.
@Pipon píše:
Mám zaměstnance, kterým musím zajistit práci aby donesli domu finance a jejich ženy byly spokojené… opravdu to není o tom, že bych šel do práce si nějak odpočinout a věřte nebo ne… práce s lidmi vás taky někdo solidně vybije…
@Betty MacDonald píše:
To je ta nejdůležitější věc, totiž, ona nikdy nemůže vypnout čudlík zodpovědnosti za malé dítě, musí myslet na to, jestli má čistou plenu, jestli nemá hlad, jestli mu není zima, horko… Proti tomu je nějaký fotbálek soběstačnýho odrostlyho dítěte procházka jarní loukou.
Toto plně chápu… ale není to tak, že bych se malému nevěnoval když jsem doma… navíc máme dvě babky, které opravdu bez problémů pohlídají… stačí říct… třeba teď jedu pracovně tento týden do Brna… říkal jsem ji ať jede semnou… hlídání malého jsem zajistil… každopádně nejede..protože bychom musei říct tchánovi, ať odveze dceru na kroužek… což už by bylo moc…
@Pipon píše:
Toto plně chápu… ale není to tak, že bych se malému nevěnoval když jsem doma… navíc máme dvě babky, které opravdu bez problémů pohlídají… stačí říct… třeba teď jedu pracovně tento týden do Brna… říkal jsem ji ať jede semnou… hlídání malého jsem zajistil… každopádně nejede..protože bychom musei říct tchánovi, ať odveze dceru na kroužek… což už by bylo moc…
Co když už je tak přetížená, že tvé potřeby jsou jaksi navíc?