Potřeboval bych názor zvenčí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
29.1.23 00:46
@Pipon píše:
SMS jsem ji nepsal, protože bych nedostal odpověď… ale myslím, že odemne má jasně najevo, že o ni stojím :srdce:

Tak jinak.
Kdyz se ji zeptas, co potrebuje ona od tebe, aby byla spokojena, co ti rekne…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9065
29.1.23 00:49

Asi úplně nerozumím tomu, proč tu zakladatel dostává takovou sodu. Píše, že po příchodu domů si děti přebírá on, že se stará a o víkendech vymýšlí program a ani není problém, aby se žena sebrala a odjela bez dětí. Že mají k dispozici hlídací babičky, že starší děti jsou až do odpoledne v institucích, on chodí do práce (a nadstandardně zajišťuje rodinu) a maká na baráku. A jediné co chce je alespoň nějaký zájem o jeho osobu. A dostává kartáč, že je sobec. Protože se všichni chytli jen té sexuální části. Tohle je hrozně smutný čtení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
@Betty MacDonald píše:
Co když už je tak přetížená, že tvé potřeby jsou jaksi navíc?

Myslíte potřeby, že bych chtěl dělat něco společně? nemyslím tím sex, ale třeba si zajít do kina… nebo zajet na vikend na hory. Problém je v tom, že všechno co děláme vymyšlím já… nikdy to není z její hlavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14633
29.1.23 00:50
@Betty MacDonald píše:
To je ta nejdůležitější věc, totiž, ona nikdy nemůže vypnout čudlík zodpovědnosti za malé dítě, musí myslet na to, jestli má čistou plenu, jestli nemá hlad, jestli mu není zima, horko… Proti tomu je nějaký fotbálek soběstačnýho odrostlyho dítěte procházka jarní loukou.

Tohle hrozně moc chlapů nedokáže pochopit, respektive neumí si to prostě představit. Nemám jim to za zlé, některé zkušenosti jsou nepřenositelné :D Žofré jako otec funguje dobře, to nemohu říci, ale taky nechápal, proč se hystericky směju, když mi navrhl, že přece můžu vzít děti a jet si s nimi odpočinout, kam jen budu chtít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.1.23 00:51
@Pipon píše:
Myslíte potřeby, že bych chtěl dělat něco společně? nemyslím tím sex, ale třeba si zajít do kina… nebo zajet na vikend na hory. Problém je v tom, že všechno co děláme vymyšlím já… nikdy to není z její hlavy…

Pojedes na tyden na hory, kdyz vis, ze za dva dny musis mit hotovou zakazku a onemocnela ti pulka zamestnancu?

Jen prirovnani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42552
29.1.23 00:55
@Michelle_M píše:
Tohle hrozně moc chlapů nedokáže pochopit, respektive neumí si to prostě představit. Nemám jim to za zlé, některé zkušenosti jsou nepřenositelné :D Žofré jako otec funguje dobře, to nemohu říci, ale taky nechápal, proč se hystericky směju, když mi navrhl, že přece můžu vzít děti a jet si s nimi odpočinout, kam jen budu chtít :mrgreen:
Žofré je zlatíčko :hug: ano, muži to nechápou, tady zakladatel je toho typickým příkladem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5380
29.1.23 00:57

Resis blbosti, pokud nejsi troll a rodina 15 let funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.1.23 01:01
@Lucie_Sx píše:
Pojedes na tyden na hory, kdyz vis, ze za dva dny musis mit hotovou zakazku a onemocnela ti pulka zamestnancu?Jen prirovnani.

Psal jsem víkend na hory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.1.23 01:02
@Takco píše:
Resis blbosti, pokud nejsi troll a rodina 15 let funguje.

nejsem troll a rodina očividně přestává fungovat… na venek tedy vypadáme bezproblémově…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.23 01:02

Tak já teda nechápu, proč tady zakladatel dostává takovou sodu. O děti se stará podle popisu hezky, žena není doma uvázaná bez možnosti si odpočinout, mají hlídání, větší děti škola a školka…má objednaný wellness s kamarádkou… Holt, tak když chlap podniká, vydělává prachy, aby mohli žít v komfortu, tak se ženská stará o dítě a domácnost, no. Předpokládám, že než si ty děti udělali, tak si nějak nastínili, jak to bude fungovat…
Nemám ani hlídání, ani chlap nevydělává tolik, abychom si mohli dovolit hlídání placené, takže mám děti na krku fakt nonstop a k tomu chlap dělá krátký/dlouhý a chodí i extra směny, takže je doma minimálně. Hrabe mi z toho neskutečně. Takže fakt sorry, ale nechápu, z čeho by měla být žena zakladatele tak vyčerpaná…
Zakladateli, jestli i to všechno volno je ženě málo, tak zaplaťte hlídání, pokud je její chování zapříčiněno vyčerpáním z dětí, mohlo by to pomoct, ale osobně si myslím, že problém je jinde…

• Citovat
  • Upravit
49
29.1.23 01:06
@Serpentini píše:
Asi úplně nerozumím tomu, proč tu zakladatel dostává takovou sodu. Píše, že po příchodu domů si děti přebírá on, že se stará a o víkendech vymýšlí program a ani není problém, aby se žena sebrala a odjela bez dětí. Že mají k dispozici hlídací babičky, že starší děti jsou až do odpoledne v institucích, on chodí do práce (a nadstandardně zajišťuje rodinu) a maká na baráku. A jediné co chce je alespoň nějaký zájem o jeho osobu. A dostává kartáč, že je sobec. Protože se všichni chytli jen té sexuální části. Tohle je hrozně smutný čtení.

Tak nějak jsem čekal, že chytnu tady čočku… ale sliboval jsem si, že se třeba ozve někdo kdo si něčím podobným prošel… ono bohužel… kdybych doma nedával impulsy, že mě to sere, že spolu nic nepodnikáme, tak bychom spolu žili štastně… ale tak to prostě není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.1.23 01:16

Třeba takové malé info kvůli čemu jsme se chytli teď už včera…

Byli jsme na nákupech… po hádce z minulého týdne usmíření… Říkám v autě, žebychom jsme si mohli udělat dneska pěkný večer… ona na to, že má domluvené pivo s kámoškou ( není to nic častého.. výjímečný případ ). Vůbec jsem o tom nevěděl.. máme sdílený kalendář a omylem to zapsala jinam ( ne tak aby se mi to propsalo ). Nicméně že pivo zruší a podniknem super večer… odpoledne říkám, že se musím zastavit za sousedem, protože mu dlužím nějaké kačky za práci co pro mě udělal a že si tam dám jedno pivko s ním ( jedno by to nebylo zdržel bych se tam hodinu… ). Na to ona že nepřipadá v úvahu, že ona si pivo zrušila a já na žádné pivo nepůjdu. Říkal jsem ji, že za ním musím protože mu fakt dlužím a že to prostě tak je, že mi určitě pivo otevře… když jsem ji řekl, ať mu to tedy donese sama..tak ona tam nepůjde.. no a díky tomu jsme se opět slušně pohádali ( u souseda jsem samozřejmě nebyl ). Během hádky jsem ji řekl, ať mi za dobu posledních 3 měsíců řekne… kdy vymyslela ona společný program, protože skutečně všechno vymýšlím já… nebyla schopna mi říct ani jeden jediný případ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.1.23 01:22
@Pipon píše:
Psal jsem víkend na hory

Srovnani!!

Vypadnes na tyden z firmy, kdyz nevis, kde ti hlava stoji s finisovanim zakazky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
29.1.23 01:24
@Anonymní píše:
Tak já teda nechápu, proč tady zakladatel dostává takovou sodu. O děti se stará podle popisu hezky, žena není doma uvázaná bez možnosti si odpočinout, mají hlídání, větší děti škola a školka…má objednaný wellness s kamarádkou… Holt, tak když chlap podniká, vydělává prachy, aby mohli žít v komfortu, tak se ženská stará o dítě a domácnost, no. Předpokládám, že než si ty děti udělali, tak si nějak nastínili, jak to bude fungovat…
Nemám ani hlídání, ani chlap nevydělává tolik, abychom si mohli dovolit hlídání placené, takže mám děti na krku fakt nonstop a k tomu chlap dělá krátký/dlouhý a chodí i extra směny, takže je doma minimálně. Hrabe mi z toho neskutečně. Takže fakt sorry, ale nechápu, z čeho by měla být žena zakladatele tak vyčerpaná…
Zakladateli, jestli i to všechno volno je ženě málo, tak zaplaťte hlídání, pokud je její chování zapříčiněno vyčerpáním z dětí, mohlo by to pomoct, ale osobně si myslím, že problém je jinde…

Naprosto souhlasim. Zena zakladatele si zije podle me luxusne. Navic podle popisu zakladatele ani moc nemusi varit.

My mame 4 deti, ty 3 starsi si obcas vezme babicka na jednu noc. Ale poprve hlidala byt jedno dite byt na chvilku, kdyz jsme meli 3 deti (skoro 6, skoro 4 a 2,5 roku). Ted je nejstarsi 8,5 roku, nejmladsi necele 2 roky, tu nehlidala nikdy. Dokud jsme meli 3 deti, byla jsem na ne prakticky porad sama, nulove hlidani, manzel dlouho v praci. Ted je manzel dlouhodbe na homeoffice, obcas jdu na par hodin nekam s kamaradkami a manzel se stara o vsechny deti. Vubec si nestezuju, takto mi to plne vyhovuje a i drive vyhovovalo. Chapu, ze mnohym zenam by takovy rezim vadil. Ale zena zakladatele si podle me nema na co stezovat. Z prvniho prispevku to tak teda nevypadalo, az v dalsich zakladatel pridal dulezite info o jeho fungovani doma a o volnu manzelky.

Take to vidim na problem jinde…

Jinak dodam, ze pro me je hodne tezke vymyslet vylety apod. Proste na to nejsem. A manzelovi to jednu dobu taky vadilo, ze rodinny program vymysli porad on. Vetsinou hledam inspiraci u kamaradu. Obcas se mi podari prijit s necim zajimavym :)

Takze zakladateli, ja bych ji nevycitala, ze nevymysli program a ze ti nepise peprne SMS. Ale ze ti pri tvem prichodu hned hlasi, ze ted se staras ty, to mi prijde hrozne 8o Kdyby se s tebou hezky privitala a pak te treba poprosila, jestli by ses chvilku mohl venovat detem, to by bylo neco jineho. Ale podle tveho popisu ma casu pro sebe dost. Opravdu vidim problem jinde, toto jsou jen vymluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí