Potřeboval bych názor zvenčí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
29.1.23 01:24

@Pipon
Neodpovedel jsi.
Tak jeste jednou:

Kdyz se ji zeptas, co potrebuje ona od tebe, aby byla spokojena, co ti rekne…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.1.23 01:26
@Lucie_Sx píše:
Srovnani!!Vypadnes na tyden z firmy, kdyz nevis, kde ti hlava stoji s finisovanim zakazky??

Nedělám ve stavebnictví a ničem podobném… každopádně, pokud bych něco takového plánoval, tak jsem schopny si to zařídit… takže ano jsem schopen opustit práci na týden… nicméně musel bych být na telefonu ( pro jistotu )… pokud jste to myslela takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.1.23 01:27
@Lucie_Sx píše:
@Pipon
Neodpovedel jsi.
Tak jeste jednou:Kdyz se ji zeptas, co potrebuje ona od tebe, aby byla spokojena, co ti rekne…??

Omlouvám se, přehlídnul jsem. Řekl bych že by chtěla víc času pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
29.1.23 01:28
@Pipon píše:
Třeba takové malé info kvůli čemu jsme se chytli teď už včera…Byli jsme na nákupech… po hádce z minulého týdne usmíření… Říkám v autě, žebychom jsme si mohli udělat dneska pěkný večer… ona na to, že má domluvené pivo s kámoškou ( není to nic častého.. výjímečný případ ). Vůbec jsem o tom nevěděl.. máme sdílený kalendář a omylem to zapsala jinam ( ne tak aby se mi to propsalo ). Nicméně že pivo zruší a podniknem super večer… odpoledne říkám, že se musím zastavit za sousedem, protože mu dlužím nějaké kačky za práci co pro mě udělal a že si tam dám jedno pivko s ním ( jedno by to nebylo zdržel bych se tam hodinu… ). Na to ona že nepřipadá v úvahu, že ona si pivo zrušila a já na žádné pivo nepůjdu. Říkal jsem ji, že za ním musím protože mu fakt dlužím a že to prostě tak je, že mi určitě pivo otevře… když jsem ji řekl, ať mu to tedy donese sama..tak ona tam nepůjde.. no a díky tomu jsme se opět slušně pohádali ( u souseda jsem samozřejmě nebyl ). Během hádky jsem ji řekl, ať mi za dobu posledních 3 měsíců řekne… kdy vymyslela ona společný program, protože skutečně všechno vymýšlím já… nebyla schopna mi říct ani jeden jediný případ…

Jak uz jsem psala, treba na to vymysleni neni, nevycitala bych ji to. Ale zakazat ti zajit za sousedem, ktery ti otevre pivo, v situaci, kterou jsi popsal, kdyz ona si pivo zrusila, to nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.1.23 01:30
@Pipon píše:
Omlouvám se, přehlídnul jsem. Řekl bych že by chtěla víc času pro sebe.

Rekl BYS? Ty ses ji na to nikdy nezeptal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.1.23 01:31
@Pipon píše:
Nedělám ve stavebnictví a ničem podobném… každopádně, pokud bych něco takového plánoval, tak jsem schopny si to zařídit… takže ano jsem schopen opustit práci na týden… nicméně musel bych být na telefonu ( pro jistotu )… pokud jste to myslela takto

Tak znova.
Za dva dny mas odevzdat zakazku, ktera neni hotova. Onemocnela ti pulka zamestnancu.
Odjedes v takove situaci z firmy?
Ano/ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.1.23 01:31
@Janča6 píše:
Naprosto souhlasim. Zena zakladatele si zije podle me luxusne. Navic podle popisu zakladatele ani moc nemusi varit.

My mame 4 deti, ty 3 starsi si obcas vezme babicka na jednu noc. Ale poprve hlidala byt jedno dite byt na chvilku, kdyz jsme meli 3 deti (skoro 6, skoro 4 a 2,5 roku). Ted je nejstarsi 8,5 roku, nejmladsi necele 2 roky, tu nehlidala nikdy. Dokud jsme meli 3 deti, byla jsem na ne prakticky porad sama, nulove hlidani, manzel dlouho v praci. Ted je manzel dlouhodbe na homeoffice, obcas jdu na par hodin nekam s kamaradkami a manzel se stara o vsechny deti. Vubec si nestezuju, takto mi to plne vyhovuje a i drive vyhovovalo. Chapu, ze mnohym zenam by takovy rezim vadil. Ale zena zakladatele si podle me nema na co stezovat. Z prvniho prispevku to tak teda nevypadalo, az v dalsich zakladatel pridal dulezite info o jeho fungovani doma a o volnu manzelky.

Take to vidim na problem jinde…

Jinak dodam, ze pro me je hodne tezke vymyslet vylety apod. Proste na to nejsem. A manzelovi to jednu dobu taky vadilo, ze rodinny program vymysli porad on. Vetsinou hledam inspiraci u kamaradu. Obcas se mi podari prijit s necim zajimavym :)

Takze zakladateli, ja bych ji nevycitala, ze nevymysli program a ze ti nepise peprne SMS. Ale ze ti pri tvem prichodu hned hlasi, ze ted se staras ty, to mi prijde hrozne 8o Kdyby se s tebou hezky privitala a pak te treba poprosila, jestli by ses chvilku mohl venovat detem, to by bylo neco jineho. Ale podle tveho popisu ma casu pro sebe dost. Opravdu vidim problem jinde, toto jsou jen vymluvy.

Díky, musím říct že máma je nejlepší na světě… pro děti by se rozkrájela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.1.23 01:33
@Lucie_Sx píše:
Tak znova.
Za dva dny mas odevzdat zakazku, ktera neni hotova. Onemocnela ti pulka zamestnancu.
Odjedes v takove situaci z firmy?
Ano/ne.

V tom případě určitě ne, bylo by to na mne, takže bych se to snažil nějakým způsobem vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.1.23 01:34
@Lucie_Sx píše:
Rekl BYS? Ty ses ji na to nikdy nezeptal?

No vyčítá mi, že se málo starám o děti, z čehož vyplývá že předpokládám, že chce více času pro sebe.. ale to co si navzájem vyčítáme už jsem psal v úvodním textu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.1.23 01:35
@Pipon píše:
V tom případě určitě ne, bylo by to na mne, takže bych se to snažil nějakým způsobem vyřešit.

Dobre.
Takze presne takto to mozna vnima ona.
Jako neco, co nemuze udelat, protoze x veci by zustalo viset ve vzduchu a po navratu na ni spadlo.

Cetl jsi ten komiks?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.1.23 01:36
@Pipon píše:
No vyčítá mi, že se málo starám o děti, z čehož vyplývá že předpokládám, že chce více času pro sebe.. ale to co si navzájem vyčítáme už jsem psal v úvodním textu

„Co zcela konkretniho bys potrebovala, abys byla spokojena?“
Takto presne se ji zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.1.23 01:40
@Lucie_Sx píše:
Dobre.
Jako neco, co nemuze udelat, protoze x veci by zustalo viset ve vzduchu a po navratu na ni spadlo.Cetl jsi ten komiks?

Ano komiks jsem četl… ale vubec jste nepochopila podstatu o co tady jde… chytli jste se všichni akorát toho.. že jsem psal, že se málo starám o děti.. což je jistě pravda a mohlo by to být lepší… ale mě osobně štve to… že když řešíme společný program ( at už sami dva nebo s dětma ), tak je to vždy o tom, že to vymýšlím já… skutečně za poslední 3 měsíce nebyla schopna dát dohromady ani jeden případ, kdy vymyslela něco ona… a stačilo by přitom poslat sms… at dojedu dřív domu, že třeba zajdem na procházku nebo se podívat na prcka na trenink nebo cokoliv… ja bych s tím problém neměl… ale takto si připadám, že ji na mě ( jako na osobě ) vůbec nesejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.1.23 01:47
@Lucie_Sx píše:
Dobre.
Jako neco, co nemuze udelat, protoze x veci by zustalo viset ve vzduchu a po navratu na ni spadlo.Cetl jsi ten komiks?
@Lucie_Sx píše:
„Co zcela konkretniho bys potrebovala, abys byla spokojena?“
Takto presne se ji zeptej.

Takto jsem se ji ptal posledně… ( půl roku zpět )… odpověděla abych se jeden den věnoval vyloženě dětem… Toto prostě nejde vyloženě vůči práci a kroužkům, které mají… vymyšlel jsem tedy společné programy na víkend… po ní jsme chtěl, aby se mě aspoň občas zeptala jak bylo v práci a třeba mi přes den občas napsala jak se daří co dělám a podobně ( abych věděl že ji na mě aspoň trochu záleží )… jestli mi poslal po této rozpravě pár zpráv… maximálně po týdnu to skončilo opět u nákupních seznamů… Já se snažil, vymyšlel jsem společné programy… ale příjde mi, že té druhé osobě jsem prostě úplně ukradený ( což doufám že ne… ). Příjdu domů, zeptám se co dělali, jak se měli a podobně… ona se mě na takové věci vůbec neptá… hlavně že jsem doma a tady máš malého… to by vás taky nebavilo… a postupem času by to ve vás hlodalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.1.23 01:47
@Pipon píše:
Ano komiks jsem četl… ale vubec jste nepochopila podstatu o co tady jde… chytli jste se všichni akorát toho.. že jsem psal, že se málo starám o děti.. což je jistě pravda a mohlo by to být lepší… ale mě osobně štve to… že když řešíme společný program ( at už sami dva nebo s dětma ), tak je to vždy o tom, že to vymýšlím já… skutečně za poslední 3 měsíce nebyla schopna dát dohromady ani jeden případ, kdy vymyslela něco ona… a stačilo by přitom poslat sms… at dojedu dřív domu, že třeba zajdem na procházku nebo se podívat na prcka na trenink nebo cokoliv… ja bych s tím problém neměl… ale takto si připadám, že ji na mě ( jako na osobě ) vůbec nesejde…

Je to dost mozny.
Mozna proto, ze uz vyzkousela vsechno a ty nic. Tak se prestala snazit.

Poloz ji tu otazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.1.23 01:49
@Pipon píše:
Takto jsem se ji ptal posledně… ( půl roku zpět )…odpověděla abych se jeden den věnoval vyloženě dětem... Toto prostě nejde vyloženě vůči práci a kroužkům, které mají…

Jeden den se tedy venuj detem. Bez vymluv.
A uvidis, co se pohne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria