Zácpa v těhotenství. Nic mi nepomáhá.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
16.5.13 09:15

@Peťka111 děkuju, jdu do města tak se na to mrknu :-) moc děkuju za rady jste zlaté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
16.5.13 09:18

@katkalaila nemáš zač ;) hlavně aby ti to pomohlo :D pro mě to bylo vysvobození :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
16.5.13 10:02

@Peťka111 děkuju,, tak jsem přišla z města a musím říct že mě pošta natolik vyčerpala že už jsem jinam nedošla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
16.5.13 19:44

Já měla zácpu na začátku těhu, doktor mi poradil jíst tepelně neupravené kysané zelí, dala jsem si porcičku večer, na druhý den dopo jsem byla 4krát, neskutečná úleva, málem jsem plakala štěstím, potom jsem to zkoušela zase za týden a mělo to stejný super účinek, za mě doporučuji tohle :lol:… potom mi napsal doktor magnésko -MAGNOSOLV a celou dobu, co jsem to brala, jsem chodila pravidelně každé ráno, ale nevím, zda to mělo na to vliv. Teď jsem 36tt a zase se to pohoršilo, že chodím co druhý den. Myslím, že záleží i na stravě, jíst zdravě atd. Přeji hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
16.5.13 19:48

@Radanka25 děkuju ti,, je to otravné, já jsem z toho někdy fakt vzteklá až zoufalá.-) ale po vašich radách to bude určitě jen a jen lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terda24
15.7.13 07:17

na zácpu

Ahoj mě pomáhá šťáva ze švestek. Kupuju ji v DM drogerii. Ráno malou skleničku na lačno a do půl hoďky se dostavý výsledek :D

• Citovat
  • Upravit
264
25.4.14 10:46

Holky potřebuju poradit. Trpím zácpou už dost dlouho. od včerejška mě strašně bolel podbřišek v levo a vystřelovalo mi to až do třísla a do zad. Najednou to na mě přišlo, došla sem si na záchod a bolest nikde… Myslíte že to bylo tim? Mám raději jet k doktoru třeba to tim nebylo… Omlouvam se za nechutný téma ale opravdu nevim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
25.4.14 10:47

Teď už to zase drobátko bolí nutí mě to ehm prdnout si ale nejde to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aluse88
25.4.14 11:26

zácpa

Holky prosím vás mám rizikové jsem 28+5tt a byla jsem v nemocnici s hrozícím předčasným porodem a bojím se tlačit na wc abych si nevyvolala porod, myslíte že můžu aspon trochu zatlačit? jsem otevřená na 4mm a zkrácené hrdlo nebo co tak nevím máte někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
23
13.5.14 08:17

Ahoj holky, zácpu mám též a pomáhá mi mastný, akorát prostě hned dojím a hned jít zkoušet na záchod, to je zatím jediný co mi tak nějak pomohlo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
13.5.14 21:01

Ahojky mě už snad nepomáhá nic :( sem nešťastná, bolí mě břicho a v bocích. hrrozný fakt :( Holky kdy je to fakt vážný kdy se musí k doktoru s zácpou? Já občas du ale jen málo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
15.5.14 14:43

Ahojky vím že to sem nepatří ale ráda bych vás pozvala do naší skupiny, zásadně jen pro ženy https://www.facebook.com/…namidevcaty/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
22.5.14 16:21

Shodou okolností jsem nějak z kraje těhotenství našla doma konečně tabletky řasy Chlorella od Green Ways, které jsem několik měsíců usilovně hledala a ne a ne je najít :-(.

No a když jsem je tedy našla :-), tak jsem si říkala, že je zkusím a musím to velmi pochválit. Jsem právě v 8 měsíci a myslím, že díky Chlorelle chodím na velkou krásně pravidelně :-). Ba dokonce když jsem pár dní neměla možnost jí užívat, tak jsem byla ucpaná a nafouklá a poté, co jsem jí zase začala zobat se to zase krásně spravilo.

Takže doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.14 07:57

Ahoj holky.. prosím vás mužete poradit.. už nevím co mám dělat--- třetí den se nemužu vubec vyprázdnit. Je to děs, protože prvně jsem měla prujem.. ale druhý den ráno šílená zácpa..tlačí mě to ale bohužel né a né jít ven.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.14 08:01
@Anonymní píše:
Ahoj holky.. prosím vás mužete poradit.. už nevím co mám dělat--- třetí den se nemužu vubec vyprázdnit. Je to děs, protože prvně jsem měla prujem.. ale druhý den ráno šílená zácpa..tlačí mě to ale bohužel né a né jít ven.

zapoměla jsem dodat, že jsem v 6tt

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí