Potřebuji pas do Německa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2351
30.5.12 21:50

Jezdila jsem takhle(jen s OP) s ním od narození a kolikrát nás zastavili a nikdy z toho nic nebylo,ale právě vím,že teď v tom mají být nějaké změny,tak to radší zjišťuju,aby nebyl problém… Jenže už jsme v Německu dlouhou nebyli a nějak netuším,jak moc jsou na to háklivý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
30.5.12 21:52

@Misula.vdf A můžu se zeptat,co k tomu potřebuju a pod.? ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
30.5.12 21:53
@Gabčulinda píše:
@Misula.vdf Synovi jsou teprve 3 roky,takže na občanku si bude muset ještě počkat ;) :D

Nasemu malemu je 7mesicu a pred mesicem jsme mu nechali udelat elektronickou obcanku, stoji 50,¨- ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
30.5.12 21:54

@Hanka79 A s tou žádostí musím na matriku? A jak dlouho trvá vyřízení?
Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
30.5.12 21:55
@Gabčulinda píše:
@Misula.vdf A můžu se zeptat,co k tomu potřebuju a pod.? ?

Starší má nový pas, protože jede do Chorvatska a to byl potřeba jeho RL a moje občanka, takže u OP to bude počítám stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
30.5.12 21:56
@Gabčulinda píše:
@Hanka79 A s tou žádostí musím na matriku? A jak dlouho trvá vyřízení?
Děkuju :kytka:

Ne jdes normalne na obcanky a cest. doklady jak chodi dospely,dite si tam vyfoti a ceka se na to ale mesic… :think: pak to vypada jako ridicak :) a potrebujes jeho rodny list a rodny list rodicu , ja jsem svuj a manzeluv rodny list s sebou nemela, jen maleho a stacila pani pak teda jen moje obcanka…ale zalezi na urednici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
30.5.12 21:58

@Misula.vdf Takže klasika… Dost uvažuju nad tím,že to v tu neděli risknu a pojedeme jen s tím OP.Co se nám může stát,když to neprojde netušíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
30.5.12 22:00

My jsme mu ji nechali udelat proto, ze chcem jezdit do Polska, tak abych se tam pak nekdy s nekym nedohadovala,ze je to moje dite, ze jsme ho nikde neukradli :roll: :mrgreen: ta obcanka plati 5let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
30.5.12 22:02

@Hanka79 jsi zlato,děkuju moooc. A když s otcem dítěte nežiju a absolutně s ním nevycházím,tak by to po mě snad chtít nemuseli,že? Ptám se radši jako blbá,ale nerada obíhám úřady s tím,že vlastně netuším,co tam po mě budou chtít.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394

Gabi asi tak, my jezdíme do Německa určitě jednou týdně nebo min. jezdíme přes Německo do Liberce a nemáme nic…jen staršího v OP a to je na nic…nevím co by hrozilo a nějak jsme to neřešili :oops: , ale teď OP raději uděláme, kdyby si toho snad po tom červnu více všímali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259

Gabco ja byt tebou tak si treba zitra na cestovni doklady zavolam a optam se na to, budes vedet aspon vic…a jinak si myslim, ze max vas nepusti do Nemecka ,nic jineho vam snad nehrozi :)(pokud jsou na tech hranicich celnici) tady u nas nejsou,ale to je Polsko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
30.5.12 22:06
@Gabčulinda píše:
@Hanka79 jsi zlato,děkuju moooc. A když s otcem dítěte nežiju a absolutně s ním nevycházím,tak by to po mě snad chtít nemuseli,že? Ptám se radši jako blbá,ale nerada obíhám úřady s tím,že vlastně netuším,co tam po mě budou chtít.. :oops:

Tak si vem jen svuj ;) obcanka ji taky stacila a jen moje, ikdyz tam manzel byl taky :)snad tam nebude sedet nejaka furie :) a papir jsme tam vyplnovala rovnou u ni..takze krom rodnych listu, obcanky a 50,– s sebou nic mit nemusis..a malyho teda :lol:

Příspěvek upraven 30.05.12 v 22:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
30.5.12 22:06

A co když nás nezastaví hned u hranic,ale až dál? Jéé začínám být pěkně nervózní… Radši sebou vezmu i RL,kdyby něco :D . To by snad mohlo v případně nouze pomoct.....doufám..... :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
30.5.12 22:07

Jistě to nevím, ale mohli by prudit jestli je to vaše dítě a chtít po vás to nějak dokazovat, což může být celkem problém… samozřejmě pokud člověk narazí na aktivního blbce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
30.5.12 22:08

@Hanka79 hehe :D .Tak děkuju :hug: Zaběhnu tam hned v pondělí,jestli nás v bývalém NDR nebudou věznit :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí