Potvrzení o výši mateřské

789
21.7.11 21:09

Potvrzení o výši mateřské

Ahoj, mám dotaz. Budu žádat o rodičovskou. Musím mít vyplněný i papír Potvrzení o výši mateřské, když nežádám o dvouletou variantu? Mateřskou mi vyplácí MSSZ v Brně a já z Brna nejsem, tudíž se mi kvůli jednomu razítku nechce frčet až do Brna. Mám vyplněný papír Volba délky rodičovské a Žádost o rodičovskou. Na žádosti o Potvrzení výše mateřské je jen denní výše mateřské, která je potřeba právě při žádost na 2 roky.Nemáte někdo nějakou zkušenost, jestli tento papír na úřadě po vás chtěli? A co ještě budu potřebovat s sebou? Stačí občanský průkaz a rodný list dítěte? Nebo budou chtít i rodný list manžela popř. oddací list?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1587
21.7.11 21:19

Já jsem šla na 3 roky a po mně ho chtěli…S ním jsem teprve šla na pracák podat žádost o RP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
21.7.11 21:23

Před dvěma lety to v Brně po mě chtěli. Žádala jsem o tříletou. Jo a nějak to muselo být vyplněné nadvakrát, protože se mi tam od nového roku měnila výše mateřské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.7.11 21:45

já šla na 4letý rodičák automaticky a chtěli ho po mě, bez toho PPM to ani nemůžou poslat ke schválení…
Jinak jsem dokládala RL dítěte, moji OP :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
21.7.11 22:18

Ahoj! Tak po mně na konci června chtěli pro tříletou variantu i potvrzení o výši mateřské potvrzené sociálkou.
A kromě mé občanky a RL dítěte taky průkaz totožnosti manžela. A taky je na formuláři žádosti o rodičovský příspěvěk nenápadná část, kterou musí podepsat i manžel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
21.7.11 22:24

Luckyhorse…též jsem se děsila že se budu hnát kvůli papíru do horoucích pekel…zavolala jsem si na tu sociálku (abych se zeptala jestli pro to můžu poslat mýho chlapa nebo musím osobně) …a hrozně milá paní se sama nabídla že mi to pošle poštou. Za dva dni jsem ho měla doma :palec: :palec: :palec: Zlatý holky to jsou :hug: :hug: :hug: …zkus tam taky cinknout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
21.7.11 22:29

Teď si žádám o RP na 3 roky a musí to být, aby věděli od kdy mají začít vyplácet!!Potvrzuje to sociálka v místě tvého zaměstnavatele (aspoň já to tak mám, zaměstnavatel v Praze-potvrzení na OSSZ P8), jelikož jsem něměla cestu do Prahy tak jsem si to nechala zaslat, bohužel to přišlo pozdě, takže jdu příští týden žádat o RP zpětně..zítra mám poslední den, ale u nás na sociální odboru nemají úřední hodiny :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat