Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Baba píše:tak koukám kam jdu ne😂 😂 jednoduchý
Ty ses primitiv. Nekomu nadavas do pi, a poucujes o slusnem chovani.
A jeste se divis, ze se dotycna ani neotocila. Dyt jo, na primitivy se nereaguje.
@Pitaya1 píše:
Tak třeba si jen myslí, že jsi tlustá a nechtějí tě urazit. Holt v případě tebe a tvé rodiny platí známé pořekadlo líná huba holé neštěstí.
Ve 30tt to břicho už je nápadný😂 a pupík mi nevylézá jen tak ne😂
Tlustým lidem nevylézá pupík (je to vidět i přes tričko),mají faldy, většinou nemají jen břicho,😂 😂 to by potom byla tlustá každá těhotná
@Myšák23 píše:
tak koukám kam jdu ne😂 😂 jednoduchý
A normalni reakce je sproste nadavat.
Ono je to hlavne dost ucinny, kazdy takto osloveny se nad sebou hluboce zamysli, a uz to nikdy neudela ![]()
Simte, co od takoveho sveho chovani cekas? Ze se ti nekdo s usmevem omluvi? Zbytecne vynalozena energie. Holce je nadavani od nejake tehotne panimamy sumak, nasrana ses akorat ty, a pred pritelem za blbecka, co neumi otevrit pusu ![]()
Gratuluji ![]()
@Myšák23 píše:
Tlustým lidem nevylézá pupík (je to vidět i přes tričko),mají faldy, většinou nemají jen břicho,😂 😂 to by potom byla tlustá každá těhotná
Neprohlizim si pupiky cestujicich. Ani se moc kolem sebe nedivam,. Cekam ze pokud nekdo potrebuje, tak si řekne.
@Baba píše:
A normalni reakce je sproste nadavat.
Ono je to hlavne dost ucinny, kazdy takto osloveny se nad sebou hluboce zamysli, a uz to nikdy neudelaSimte, co od takoveho sveho chovani cekas? Ze se ti nekdo s usmevem omluvi? Zbytecne vynalozena energie. Holce je nadavani od nejake tehotne panimamy sumak, nasrana ses akorat ty, a pred pritelem za blbecka, co neumi otevrit pusu
Gratuluji
Z ničeho nic mi tam vlítne, couvám před ní a nic. On to vidí na víc případech, kdy už jsem xkrát musela uskočit, lidi jdou v protisměru v obchodě a děje se to víckrát, tak proč bych si pro jednou nezanádavala?! Jednou mi malou zachránil on sám, na jezdících schodech, kdy viděl, že před námi je feťák a přítel šel intuitivně mezi nás, no metro se zastavilo a feťák letěl dozadu, přítel ho naštěstí chytl, kdyby před nás nešel, tak mi minimálně skončí na břiše.🙈 🙈. Sám vidí, jak je to těžké, tak proč bych měla být za blbku? Když ví, že za malou nesu odpovědnost hlavně já (myslím teď v těhotenství)😳. Že se o ní už tak dost bojím.
@Myšák23 píše:
Tak já lidem v.mhd nezkoumám břicho. Zkus si uvědomit, že tvé těhotenství není středobod světa a lidi si ho narozdil od tebe a tvé rodiny nemusí všimnout. A proto máme pusu a když něco potřebujeme, tak o to můžeme slušně požádat ![]()
@Myšák23 píše:
Z ničeho nic mi tam vlítne, couvám před ní a nic. On to vidí na víc případech, kdy už jsem xkrát musela uskočit, lidi jdou v protisměru v obchodě a děje se to víckrát, tak proč bych si pro jednou nezanádavala?! Jednou mi malou zachránil on sám, na jezdících schodech, kdy viděl, že před námi je feťák a přítel šel intuitivně mezi nás, no metro se zastavilo a feťák letěl dozadu, přítel ho naštěstí chytl, kdyby před nás nešel, tak mi minimálně skončí na břiše.🙈 🙈. Sám vidí, jak je to těžké, tak proč bych měla být za blbku? Když ví, že za malou nesu odpovědnost hlavně já (myslím teď v těhotenství)😳. Že se o ní už tak dost bojím.
Protoze neni normalni lidem nadavat do pi? Si myslis, ze si z tvyho pupku kazdy sedne na zadek?
Do mhd si brat nekoho na pomoc… takove imponujici a dospele chovani. Ale tak jo, nekterym chlapum neschopne pipky imponovat muzou.
Tehotenstvi neni nemoc, a vetsina tehuli, co znam, o schopnost mluvit neprisly.
@Myšák23 píše:
Ty hele, a ono nestačilo říct té holce před tím pozor? Prostě tak…POZOR… Klidně zvýšeným hlasem. To by se ti třeba i omluvila.
@Pitaya1 píše:
Tak já lidem v.mhd nezkoumám břicho. Zkus si uvědomit, že tvé těhotenství není středobod světa a lidi si ho narozdil od tebe a tvé rodiny nemusí všimnout. A proto máme pusu a když něco potřebujeme, tak o to můžeme slušně požádat
Požádat jo, ale nebudu nikomu cizímu ukazovat t. průkazku, kde mám dtm. narození, číslo pojištěnce… ale stejně, když na někoho koukám, tak to slušnost je… a stejně mi vrtá hlavou, že všichni koukaj a nikdo se ani nezeptá, dokonce za mnou jednou v MHD přiběhla malá roztomilá holčička😁 ❤️️ a jestli prý čekám miminko a jestli si může sáhnout, přítel se rozplýval❤️️(“samozřejmě” odpověděla jsem❤️️) lidi koukaj usmívají se a nic🤷♀️ 🤷♀️, že by se našla třeba jen jedna dobrá duše, to ne… 😥ani mamka se mnou tohle prý nezažila, je mi 20 let🙅♀️ 🙅♀️
@Modesta píše:
Ty hele, a ono nestačilo říct té holce před tím pozor? Prostě tak…POZOR… Klidně zvýšeným hlasem. To by se ti třeba i omluvila.
To je moc komplikovane reseni
Lepsi je sproste nadavat, pak jsou ostatni lidi hned ochotnejsi
Jasně…. to je úplně nejlepší, když o slušném chování přijde poučovat dlaždička, co druhým v obchodě nadává do p. č. ![]()
Tvoje břicho nezajímá nikoho kromě tebe, to by bylo fajn si uvědomit… a jestli neumíš s druhými slušně komunikovat nebo je slušně o něco požádat, tak holt smůla, budeš muset stát.
V MHD si čtu, koukám do mobilu nebo odpočívám aniž bych vnímala okolí (naopak se jej snažím co nejvíc duševně eliminovat) a přesně tak to dělá spousta lidí. Jestli a jaké má kdo břicho, to mě vůbec nezajímá, takových věcí si všimnu jen náhodou.
@Myšák23 píše:
Jsem ve 30tt a taky nikdo nevidí😡 😡 😡 často mi otékají nohy, mám špatnej tlak a ráda bych si kolikrát sedla, xkrát bych poděkovala (hrozně by mi to pomohlo), ale oni jen čumí😡. Radši se mnou vždy někdo jede, aby mě kdyžtak chytl (mamka, přítel). Jinak jsem vždy pouštěla důchodce, těhotné, lidi s berlemi atd. Nehledě na to, že se popř. nemusíš udržet, někdo se v tvé blízkosti nemusí pořádně držet a potom ho máš v břiše(když sedíš, tak si to bříško můžeš lépe chránit). 2 dny nazpátek jsem zažila, že jsem šla s přítelem v obchodě a holka (tak 17 let) se vůbec nekoukala kam jde (byla jakoby za rohem a najednou stojí proti mému břichu, začala jsem pomalu couvat, ale ona šla moc rychle )musela jsem před ní v malé uličce uskočit, jde čumí na hadry a nevnímá😡(neodpustila jsem si:,, p*ča slepá” ani se neotočila😡). Od té doby mám přítele v obchodě neustále před sebou❤️️❤️️.
Lidi nezajímáš, proč by ti měli koukat na břicho? Tvé těhotenství nikoho opravdu nezajímá. A holka byla myšlenkami jinde. Neudělala to schválně.
@Myšák23 píše:
Tvoje břicho tu nikoho nezajímá. Smaž tu fotku.
A jsi vulgární primitiv.
@Myšák23 píše:
Ty si jednoduchá
![]()
Těhotná, tak si všichni sednou na zadek. A všichni budou extra dávat bacha jen na tebe. Neříkám, lidi jsou nepozorní, nevnímají a hlavně jsou neohleduplní to mě štve obecně, ale pozor na sebe musíš dávat především Ty. Máš pusu, můžeš přijít a říct si, že si chceš sednout. To, že máš jako bonus bodyguardy za zadkem i před břichem, to je velkej bonus. Já mám rodinu celkem daleko, partnera, který pracuje celé dny a představ si, že jsem ve vysokým stádiu těhotenství musela obstarat třeba nákup vody, abych tu neumřela žízní. Tenkrát jsem chtěla vytáhnout balík vody na pás v Penny a pokladní mě seřvala ať tu vodu nahoru necpu, že se milostivě zvedne s tím scannerem a pípne to z koše, jo opravdu mě seřvala, že já bych už neměla nakupovat, kde mám chlapa…nikdo se jí neprosil.
..já bych to zvládla. Rizikový jsem neměla a opatrná jsem byla. Koneckonců k tomu tak přistupuje i můj gynekolog, jasný dřít se nemůžeš, padnout na břicho taky ne, ale nemocná nejsi…musíš prostě dávat bacha, když, tak se ozvat…motá se třeba hlava, otýkají nohy. Pokud se necítíš, tak nikam nelez…buď zavřená doma a nechej ať tě obstarají bodyguardi.
Si těhotná, nic extra se nekoná… ![]()