Pouštění těhotné sednout v MHD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
1.8.22 02:02

@KimL taky tě nechám s nízkým tlakem a skoliozou zad stát a y neustálým smrkanim krve. Motani hlavy v sedě a leze. Tlak 70/60 jo hrdinko. Prostě někdo má i jiné zdravotní komplikace a nedokáže stát a držet se. Příště si mě budeš křísit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
1.8.22 15:53
@Veju3 píše:
@KimL taky tě nechám s nízkým tlakem a skoliozou zad stát a y neustálým smrkanim krve. Motani hlavy v sedě a leze. Tlak 70/60 jo hrdinko. Prostě někdo má i jiné zdravotní komplikace a nedokáže stát a držet se. Příště si mě budeš křísit :kytka:

Ale většina normálních lidí má pusu a umí si říct o místo k sednutí. :mrgreen: A ne ukázat průkazku a čekat jako hvězda…jsem těhotná, pos**te se z toho a okamžitě mě pusťte sednout

• Citovat
  • Upravit
Janli
1.8.22 16:42
@smajlik345 píše:
Ale většina normálních lidí má pusu a umí si říct o místo k sednutí. :mrgreen: A ne ukázat průkazku a čekat jako hvězda…jsem těhotná, pos**te se z toho a okamžitě mě pusťte sednout

A ještě nejlíp číňanům…. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
902
2.8.22 13:30

@Veju3 na miste pro invalidy nemate co delat
Pokud jste v takovem stavu chodila do prace, tak nemate co mavat prukazem, ale hezky si postat
Tehu neni nemoc ale Vy jste otehotnela uz jako nemocna, tak jste mela zustat doma a nevylivat si sve pocity jinde
A hlavne se pred tehu dat do poradku
Deti mam sest a potize zadne, pred kazdym jsem byla v top kondici a jsem i ted
Se skoliozou se da dost pracovat a se zbytkem taky
Pekny den a snad jste na tom ted fyzicky a hlavne i psychicky lepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
2.8.22 13:31
@smajlik345 píše:

Taky to nechapu, hanbou bych se propadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149116
2.8.22 13:44
@Nenuta1 píše:
Pokud jste v takovem stavu chodila do prace, tak nemate co mavat prukazem, ale hezky si postat
Tehu neni nemoc ale Vy jste otehotnela uz jako nemocna, tak jste mela zustat doma a nevylivat si sve pocity jinde
Pekny den a snad jste na tom ted fyzicky a hlavne i psychicky lepe

To že máš dětí šest a jsi v úplně čuprsupr kondici čtu snad v každé diskuzi. Myslím že už to tu ví každý. Já jezdím MHD hodně a v těhotenství jsem nikomu průkazkou před nosem nemávala, ale sednout bych pustila i tu těhotnou, stařečka nebo invalidu.
A že chodila do práce nevidím jako negativum a něco proč by si nemohla v autobusu sednout. Naopak, jakmile jde těhotná ženská na neschopenku, dostává čočku, jak je líná a nechce dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149116
2.8.22 13:48
@Nenuta1 píše:
Pekny den a snad jste na tom ted fyzicky a hlavne i psychicky lepe

A mimochodem, místo pro „invalidy“ není správný název, ta místa jsou pro lidi se sníženou pohyblivostí nebo orientace, což je například člověk po operaci, s berlemi, nebo také těhotná žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.8.22 18:32
@smajlik345 píše:
@MimiNove no jestli jsi neměla rizikové těhotenství, tak mi tvé chování přijde dost přes čáru :zed:

Proč někoho soudit když nevíš jestli bylo nebo nebylo rizikové. Kdyby nebyla riziková, tak by tu takhle nepsala a napsat aby seděla riziková doma nejde. Musí chodit na povine prohlídky, kort další děti takže i oné se starat a brát k lékaři a na úřady. Chlap nemůže všechno za ní dělat jsou věci co těhotná musí absolvovat sama ke svým lékařům musí a kort v akutním i neakutnim stavu, to víte všichni ikdyby se stalo staršími dítěti cokoliv. No tak když by to nebylo rizikové proč by tu ty vášně nebyly?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.8.22 18:39

@Nenuta1 děkuji, ale jak jsem již psala teď, tak jsou lékaři kam musíš nutně sama. To víte všichni i úřady vše co je pro ženu musí sama a když je doma s dětmi a něco se jim stane, letí k doktorům a někdo ti psal správně, že není dobře stat. Mám strach když to cukne, upadneš a bouchneš se do břicha a můžeš krvácet různě, stát se cokoliv. Naštěstí když jsem jednou na náledí v tramvaji spadla na břicho z posledního schodu na chodník, nic se nestalo a doktor mě po tom pádu okamžitě v 3 měsíci dal na rizikové, bál se abych někdy znovu nešťastně nepadla. Fakt náledí, kluzka podlaha i v tom obchodním domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
28.8.22 05:53

Nevim, jestli jsem do teto asi ozivene diskuse uz nepsala, stale si myslim, ze tehotna muze kohokoli o misto normalne pozadat a hrubost je jeji zadost odmitnout bez oduvodneni (staci rici „mam udravotni hendikep“, netreba specifikovat. cela tramvaj hendikep nema)
Potreba tehotne sedet je relativni,. mnoho tehotnych zen, vcetne me, pri ceste s batolaty zjisti, ze je vlastne vyhodnejsi stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
7.9.22 04:52

Jsem ve 30tt a taky nikdo nevidí😡 😡 😡 často mi otékají nohy, mám špatnej tlak a ráda bych si kolikrát sedla, xkrát bych poděkovala (hrozně by mi to pomohlo), ale oni jen čumí😡. Radši se mnou vždy někdo jede, aby mě kdyžtak chytl (mamka, přítel). Jinak jsem vždy pouštěla důchodce, těhotné, lidi s berlemi atd. Nehledě na to, že se popř. nemusíš udržet, někdo se v tvé blízkosti nemusí pořádně držet a potom ho máš v břiše(když sedíš, tak si to bříško můžeš lépe chránit). 2 dny nazpátek jsem zažila, že jsem šla s přítelem v obchodě a holka (tak 17 let) se vůbec nekoukala kam jde (byla jakoby za rohem a najednou stojí proti mému břichu, začala jsem pomalu couvat, ale ona šla moc rychle )musela jsem před ní v malé uličce uskočit, jde čumí na hadry a nevnímá😡(neodpustila jsem si:,, p*ča slepá” ani se neotočila😡). Od té doby mám přítele v obchodě neustále před sebou❤️️❤️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
7.9.22 05:04
@Myšák23 píše:
Jsem ve 30tt a taky nikdo nevidí😡 😡 😡 často mi otékají nohy, mám špatnej tlak a ráda bych si kolikrát sedla, xkrát bych poděkovala (hrozně by mi to pomohlo), ale oni jen čumí😡. Radši se mnou vždy někdo jede, aby mě kdyžtak chytl (mamka, přítel). Jinak jsem vždy pouštěla důchodce, těhotné, lidi s berlemi atd. Nehledě na to, že se popř. nemusíš udržet, někdo se v tvé blízkosti nemusí pořádně držet a potom ho máš v břiše(když sedíš, tak si to bříško můžeš lépe chránit). 2 dny nazpátek jsem zažila, že jsem šla s přítelem v obchodě a holka (tak 17 let) se vůbec nekoukala kam jde (byla jakoby za rohem a najednou stojí proti mému břichu, začala jsem pomalu couvat, ale ona šla moc rychle )musela jsem před ní v malé uličce uskočit, jde čumí na hadry a nevnímá😡(neodpustila jsem si:,, p*ča slepá” ani se neotočila😡). Od té doby mám přítele v obchodě neustále před sebou❤️️❤️️.

A vy jste všichni v rodině němí, že v MHD nikdo nedokáže slušně požádat o místo k sezení? :think:

• Citovat
  • Upravit
62
7.9.22 05:24
@Pitaya1 píše:
A vy jste všichni v rodině němí, že v MHD nikdo nedokáže slušně požádat o místo k sezení? :think:

Když všichni čumí a nenapadne je to🤷‍♀️, to by snad mělo být automaticky, přijde starej nebo těhotná a už zvedám pr*el. Se alespoň zeptám, jestli se nechce posadit. Nebudu se nikomu vnucovat, čekám kdo bude natolik slušnej (to by se ale mělo učit už od malička, jako základy slušného chování)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
7.9.22 05:27
@Myšák23 píše:
Když všichni čumí a nenapadne je to🤷‍♀️, to by snad mělo být automaticky, přijde starej nebo těhotná a už zvedám pr*el. Se alespoň zeptám, jestli se nechce posadit. Nebudu se nikomu vnucovat, čekám kdo bude natolik slušnej (to by se ale mělo učit už od malička, jako základy slušného chování)

Tak třeba si jen myslí, že jsi tlustá a nechtějí tě urazit. Holt v případě tebe a tvé rodiny platí známé pořekadlo líná huba holé neštěstí.

• Citovat
  • Upravit
60142
7.9.22 05:38
@Myšák23 píše:

Ty ses primitiv. Nekomu nadavas do pi, a poucujes o slusnem chovani.
A jeste se divis, ze se dotycna ani neotocila. Dyt jo, na primitivy se nereaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí