Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JancaS84 asistentka bude semnou celou dobu budu mám ji zaplacenou. Takže od toho tam je aby mi poradila🙂
@Misasisi píše:
@unuděná člověk může mít krásný porod ale taky nemusí a myslím si že ti je pak aniball úplně k ničemu když budeš mít nějaké komplikace… Takže radši dám na rady především doktora a te asistentky protože celý porod tam s tebou je 🙂
Když budeš mít komplikace, bude ti k ničemu i porodní asistentka, pití maliníku nebo správné dýchání ![]()
@unuděná od toho tam je přece i doktor… Pokud bude komplikace ne… Já se na porod těším a hodlám si ho užít se vším všudy.. Nejsem žádná hysterka takže počítám se vším 😊 👍..
@Misasisi píše:
@unuděná od toho tam je přece i doktor… Pokud bude komplikace ne… Já se na porod těším a hodlám si ho užít se vším všudy.. Nejsem žádná hysterka takže počítám se vším 😊 👍..
To ano, to ale byla paralela s tím Aniballem
Mám pocit, že spíš chápat nechceš. A dost možná to zesměšňuješ právě proto, že máš obavy, že bys pro lepší porod mohla udělat víc ![]()
@unuděná nene právě že obavy nemám žádné 😊kdyby ano tak se na něj tak netesim 😊celé těhotenstvi cvičím jsem zvyklá i předtím jsem cvičila dělám pro svoje těhotenství max. 👍.