Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Oriseka píše: Více
Však tu všichni píšou, jak je nutné se ve sprše svlékat do naha, jinak nejsi správně umyta do bazénu…
@j.a.n.i1 píše: Více
Ne, většina to nemá, tam, kde jsem byla ja, to není…
Holky, jen taková perlička, za mých mladých let se říkalo, že tampon muze používat až dívka, která není panna. Přiznám se, že jsem si to myslela hodně dlouho do dospělosti, vlastně jsem nad tím nepřemýšlela, neb se mě to už netýkalo, ale fakt tehdy to tak bylo a holky tampony nenosily…
Pokud se myjes v plavkách, jsi prase (tvrdí většina zde) a tady většina uživatelek by si o tebe neopřela ani koště. A jeden uživatel by tě dokonce vyhodil a zlynčoval
![]()
@Fazulina píše: Více
Ja nemluvim o sobe. Me nahota ve sprchach nevadi, jestli ctes tu stejnou diskuzi. Ale komu vadi, tak muze to udelat takto. Umyjou se postupne a vzdy se otoci, aby to nebylo videt. Reseni pro toho, komu nahota vadi. ![]()
@SaxaL píše: Více
A pak se clovek divi, ze ty mlade holky zakladaji diskuze, ze se boji zeptat mamky, aby jim koupily vlozky nebo napsaly omluvenky z tv. Uz se divit nebudu. Nektere uzivatelky tady by nejspis holce odmitly napsat omluvenku, vrazily ji do ruky balik tamponu a servaly at se neulejva z tv, ze bude tlusta.
Mně přijde lézt do veřejného bazénu, když mám menstruaci, prostě nechutný. U nás byla naštěstí vždy možnost jít místo toho do posilovny a počítalo se to jako normální docházka. Jinak u nás bylo u toho plavání obecně vždycky blbý to, že do bazénu se dojíždělo a člověk neměl šanci si po plavání alespoň trochu obstojně vysušit vlasy. A jezdilo se v zimě, takže hezky s mokrou hlavou do mrazu šlapat na autobus, a pak od autobusu ke škole. Výborný bylo to, že kluky jejich učitel pouštěl dřív, aby to v klidu stíhali. A nás holky učitel držel v bazénu do poslední minuty. ![]()
@hani28 píše: Více
Já teda čtu dokola ty menstruační plavky a to je ekl největší, s tím snad soudnej člověk nemůže lézt do vody.
Nicméně, je-li tu ještě ta zastánkyně, tak by mě docela zajímalo, jestli to těsní tak, že vyleze z vody a má rozkrok suchej, max. svou krev. Protože to by musela být rozkroková část minimálně vakuová.
@Livi92 píše: Více
Tohle je super i u školkových a školních dětí. Bezva metoda, jak se zbavit děcek, protože půlka z toho onemocněla.
Najednou to šlo? Tak já bych se bývala taky překonala, za cenu velký bolesti a nepohodlí. Myslím si, že to je soukromí každé dívky a ženy a že nikdo jiný nemá právo posuzovat, jak „moc blbě“ jí je a jestli má právo plavat nebo ne.
@stinga píše: Více
jasně že se děsí, protože jí nikdo nedal tyhle informace (a měl)
U syna i dcery měly k tomu povolené % absence, takže bylo dobré si to spočítat, aby to vyšlo. Navíc tedy na konci každého kurzu ( v rámci školy samozřejmě )- pak měli běžecký, atd…. měli přezkoušení, které muselo klapnout s časy, jinak nepostoupili do dalších ročníku. Vím že oba tedy ( každá jiná škola ale ty kurzy měli oba ) chodili třeba na ten bazén i mimo školu, aby to zvládli natrénovat a vešli se do limitu.
Tak záleží jak to máte postavené. ![]()
@Zmatka píše: Více
Tak to se musí ptát v té škole ne? Asi nebude první ani poslední kdo řeší ženské dny.
@SaxaL píše: Více
Ano, přesně to mě u těch plavek taky děsí. Fakt s tím jako někdo jde do vody
a tu menstruační krev vymácha v tom bazénu. Plus přesně jak píšeš, musí to být nacucane vodou, super, když vyjdes ven…