Povinné plavání ve druháku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11226
2.12.24 06:12
@Oriseka píše: Více

Však tu všichni píšou, jak je nutné se ve sprše svlékat do naha, jinak nejsi správně umyta do bazénu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
2.12.24 06:12
@j.a.n.i1 píše: Více

Ne, většina to nemá, tam, kde jsem byla ja, to není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
2.12.24 06:15

Holky, jen taková perlička, za mých mladých let se říkalo, že tampon muze používat až dívka, která není panna. Přiznám se, že jsem si to myslela hodně dlouho do dospělosti, vlastně jsem nad tím nepřemýšlela, neb se mě to už netýkalo, ale fakt tehdy to tak bylo a holky tampony nenosily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
2.12.24 06:17

Pokud se myjes v plavkách, jsi prase (tvrdí většina zde) a tady většina uživatelek by si o tebe neopřela ani koště. A jeden uživatel by tě dokonce vyhodil a zlynčoval :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
2.12.24 07:06
@Fazulina píše: Více

Ja nemluvim o sobe. Me nahota ve sprchach nevadi, jestli ctes tu stejnou diskuzi. Ale komu vadi, tak muze to udelat takto. Umyjou se postupne a vzdy se otoci, aby to nebylo videt. Reseni pro toho, komu nahota vadi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
2.12.24 07:44
@Yasmina21 píše: Více

A? Být v plavkách je normální věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5182
2.12.24 07:57
@SaxaL píše: Více

A pak se clovek divi, ze ty mlade holky zakladaji diskuze, ze se boji zeptat mamky, aby jim koupily vlozky nebo napsaly omluvenky z tv. Uz se divit nebudu. Nektere uzivatelky tady by nejspis holce odmitly napsat omluvenku, vrazily ji do ruky balik tamponu a servaly at se neulejva z tv, ze bude tlusta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2694
2.12.24 08:04

Mně přijde lézt do veřejného bazénu, když mám menstruaci, prostě nechutný. U nás byla naštěstí vždy možnost jít místo toho do posilovny a počítalo se to jako normální docházka. Jinak u nás bylo u toho plavání obecně vždycky blbý to, že do bazénu se dojíždělo a člověk neměl šanci si po plavání alespoň trochu obstojně vysušit vlasy. A jezdilo se v zimě, takže hezky s mokrou hlavou do mrazu šlapat na autobus, a pak od autobusu ke škole. Výborný bylo to, že kluky jejich učitel pouštěl dřív, aby to v klidu stíhali. A nás holky učitel držel v bazénu do poslední minuty. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
2.12.24 08:08
@hani28 píše: Více

Já teda čtu dokola ty menstruační plavky a to je ekl největší, s tím snad soudnej člověk nemůže lézt do vody.
Nicméně, je-li tu ještě ta zastánkyně, tak by mě docela zajímalo, jestli to těsní tak, že vyleze z vody a má rozkrok suchej, max. svou krev. Protože to by musela být rozkroková část minimálně vakuová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
2.12.24 08:09
@Livi92 píše: Více

Tohle je super i u školkových a školních dětí. Bezva metoda, jak se zbavit děcek, protože půlka z toho onemocněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
2.12.24 08:14

Najednou to šlo? Tak já bych se bývala taky překonala, za cenu velký bolesti a nepohodlí. Myslím si, že to je soukromí každé dívky a ženy a že nikdo jiný nemá právo posuzovat, jak „moc blbě“ jí je a jestli má právo plavat nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
2.12.24 08:15
@stinga píše: Více

jasně že se děsí, protože jí nikdo nedal tyhle informace (a měl)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
2.12.24 08:30

U syna i dcery měly k tomu povolené % absence, takže bylo dobré si to spočítat, aby to vyšlo. Navíc tedy na konci každého kurzu ( v rámci školy samozřejmě )- pak měli běžecký, atd…. měli přezkoušení, které muselo klapnout s časy, jinak nepostoupili do dalších ročníku. Vím že oba tedy ( každá jiná škola ale ty kurzy měli oba ) chodili třeba na ten bazén i mimo školu, aby to zvládli natrénovat a vešli se do limitu.
Tak záleží jak to máte postavené. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
2.12.24 08:32
@Zmatka píše: Více

Tak to se musí ptát v té škole ne? Asi nebude první ani poslední kdo řeší ženské dny.

• Citovat
  • Upravit
4743
2.12.24 08:33
@SaxaL píše: Více

Ano, přesně to mě u těch plavek taky děsí. Fakt s tím jako někdo jde do vody :poblion: a tu menstruační krev vymácha v tom bazénu. Plus přesně jak píšeš, musí to být nacucane vodou, super, když vyjdes ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí