Povinné plavání ve druháku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4749
2.12.24 15:07
@Zmatka píše: Více

Nekteri ziji stale v dobe, kdy se v nekterych firmách davaly zenam na ramena cervene pasky, aby se oznacily a mohlysi odskocit na zachod v dobe menzes casteji, bohuzel mi prijde, ze nekterym to snad i vyhovovalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
2.12.24 15:09
@astoret píše: Více

tak znovu - omluvenku po dobu menstruace má řešit studentka s rodičem. Toť celé moje sdělení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
2.12.24 15:10

@neumisa přesně. Já jenom ziram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
2.12.24 15:14
@neumisa píše: Více

Idealne ano, bohuzel ne všichni rodice jsou ideální a u zakladatelky asi taky zadna slava, kdyz ocividne ma nejaky blok tohle probrat s mamku, proto se pta, jak to ma udelat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
2.12.24 15:15
@neumisa píše: Více

Ano, bohužel ne každý je z ideální rodiny :nevim: A jak jsem už psala, přijde mi na hlavu si každý měsíc opatřovat a odevzdávat omluvenku. I kdyby ji ta máma psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
2.12.24 15:15
@Zmatka píše: Více

Najednou to šlo. Jestli to třeba taky nebylo tím, že na výšce těm holkám nebylo 15 - 16, ale 20 a víc. Většina z nich už nebyly panny takže odpadl problém se zaváděním tamponů. A dobrá půlka brala HA takže si to buď korigovala, nebo to prostě měly slabší a s tamponem to bylo na pohodu. Plus odpadlo nějaké stydění se a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
2.12.24 16:00

Proste bych řekla rodicum o omluvenku, vyřešeno, netřeba s kymkoliv diskutovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
2.12.24 16:02

To uz je ale problem zakladatelky a jeji matky a nikoliv školy.
No s jak to ma udelat, no bud si s ni promluvit nedo hacknout bakaláře, me prijde rozumnější ta promluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
2.12.24 16:19

Se silnou a bolestivou menstruací nemá holka co dělat v bazénu. To je o zdraví. Děložní hrdlo je pootevřené a je tam cesta pro zavlečení infekce do dělohy a dál. Vaječníky, vejcovody a děloha jsou v tomto případě fakt důležitější, protože některé věci jsou nevratné. Plky s plavkami a tampony si nechte od cesty. V tomto věku plavání nemá co být povinné. Pokud by děcku nevyšly povolené absence, byla bych u tělocvikáře potažmo ředitele kvapem. :cert: A to moje potomstvo se silnou a bolestivou menstruací jinak absolvovalo všechen tělocvik (s brufenem a algifenem dohromady :zed: ). Jenom měli, rozumně, plavání jen pro ty, kteří si ho vybrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3610
2.12.24 17:02

Zase dalsi chudacik ktory nemoze, nechce, nevie a rozhodne by deti v skole mali robit iba to co ich bavi a je absolutne vylucene aby boli k niecomu nutene…

No tak par tajnych typov ktore nikomu nehovor:

1. Staci ist za doktorom a povedat ze ta bolieva hlava, mas omluvenku na ako dlho chces kludne aj z celej skoly, nemusis sa potom vobec ucit.

2. Lekarsku spravu si kludne mozes vytlacit sama, spravu samotnu vytlac na laserovej tlaciarni, razitko na atramentovej a podpis si nacvicis podla inych sprav ktore mas od doktora - praca asi na hodku (to aj v cakarni pri bode 1 presedis viac).

Ja osobne som odporcom takychto postupov a kedze som dieta stasteny vzdy som si mohol vybrat a spolupracoval som iba s ludmi ktory sami chceli. Ucitel si bohuzial vybrat nemoze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
2.12.24 17:19
@Cuddy píše: Více

Tak škola nemůže za to, že dcera má problém komunikovat své dny s matkou. Navíc přeci nemusí ani nějak složitě ne? Mami prosím mám svoje dny, napiš mi omluvenku do bakalářů.
Víc není potřeba řešit …. Ono zakladatelka má problém komunikovat s matkou, s kýmkoli ve škole. To je pak těžký. Jistě je jediná kdo na škole má ve druháku ženské dny ( čili kolik ji je 16-17?).
A i na emimi je potřeba to mít jako anonym.

• Citovat
  • Upravit
21573
2.12.24 17:32

@IcePlanet7 i ty brepto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
2.12.24 17:32
@kocourGarfield píše: Více
:palec: