Pozitivní test a následná MS

33
18.7.20 13:26

Pozitivni test a nasledna MS

Ahoj holky chci se zeptat mela sem tyden zpozdeni, tak sem udelala 2 testy oba ukazovaly ze sem tehotna a behem 3dnu sem dostala MS, to asi neni normalni zene? mam jit radsi k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1902
18.7.20 13:29

Nejspíš se jednalo se o biochemické těhotenství. Zavolej si na gynekologii a objednej se. Lékař musí zkontrolovat jestli odešlo všechno samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
18.7.20 13:35

Stalo se mi to taky. Pár dní zpoždění, pozitivní test a za tři dny negativní a ms. Prostě se nezadarilo a odešlo to. Vyjde to příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
18.7.20 13:39

No, k té otázce, zda to je normální - v podstatě je, děje se to často, jen některé ženy si třeba neudělají tak „brzy“ test a neví o tom, v minulosti to už vůbec nešlo zjistit. Nicméně některé ženy menstruují i v těhotenství první měsíce a vše je v pořádku… nejlepší bude dojít si na gynekologii, i kdyby plod bohužel odešel s krví, je třeba zkontrolovat, zda se tělo vyčistilo, ať není nějaký zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.7.20 13:40
@iamlenka píše:
Nejspíš se jednalo se o biochemické těhotenství. Zavolej si na gynekologii a objednej se. Lékař musí zkontrolovat jestli odešlo všechno samo.

Při biochemickém těhotenství nemá ani co odcházet, k lékaři je zbytečný chodit.
Zakladatelko, udělej si po skončení menzes test a pokud bude negativní, bylo to biochemko. Pokud pozitivní, objednej se k lékaři.

• Citovat
  • Upravit
1902
18.7.20 13:43

@Janli já měla také biochemické těhotenství a tak jsem psala jak to bylo u me. Když zavolá a řekne co se stalo tak zakladatelce určitě pořadí 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
18.7.20 13:49
@Janli píše:
Při biochemickém těhotenství nemá ani co odcházet, k lékaři je zbytečný chodit.
Zakladatelko, udělej si po skončení menzes test a pokud bude negativní, bylo to biochemko. Pokud pozitivní, objednej se k lékaři.

Taky jsem prožila, odcházet mělo co a bylo dobré nechat se lékařkou zkontrolovat. Sama byla pečlivá, odběr krve, ještě pak i kontrolní ultrazvuk, předepsal i léky jako prevenci zánětu, cyst atd. Nikdo na mě nekoukal jak na hysterku a byla jsem ráda, že se můžu zeptat, jak s dalším případným otehotnenim atd. Takže myslím, že nemusí být zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
18.7.20 13:51

@Bebeluska8
Pri biochemickem opravdu nema co odcházet, to znamená, ze se vajicku nepovedlo uchytit tak jak melo, laicky řečeno. Nepletes si to se ZT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
18.7.20 14:01

Vlastně je to normální a dost časté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
18.7.20 14:08

@Bebeluska8 No, jenže to, co popisuješ není biochemické těhotenství. O tom žena kolikrát ani neví, protože si spousta dělá test až při zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.7.20 14:27
@Bebeluska8 píše:
Taky jsem prožila, odcházet mělo co a bylo dobré nechat se lékařkou zkontrolovat. Sama byla pečlivá, odběr krve, ještě pak i kontrolní ultrazvuk, předepsal i léky jako prevenci zánětu, cyst atd. Nikdo na mě nekoukal jak na hysterku a byla jsem ráda, že se můžu zeptat, jak s dalším případným otehotnenim atd. Takže myslím, že nemusí být zbytečné.

Já ho měla šestkrát. V děloze je jen sliznice jako v době menstruace a pár buněk z embrya. To, co popisuješ ty, se dělá při zamlklém těhotenství a to už je něco úplně jiného…

• Citovat
  • Upravit
33
18.7.20 22:38

@vrbule me uz to vyslo 2× mam doma pekny raubire

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
19.7.20 11:42

@Janli @P4ja @Jencus tak asi moje chyba, já spíš nevím, kde je hranice mezi ZT a biochemkem. Já měla v podstatě stejně jako zakladatelka zpoždění cca týden, když jsem dělala test, a zhruba po 5 dnech přišlo krvácení, takže zásadní rozdíl v délce těhotenství tam není, na utz jsem tehdy dojít nestihla, takže zda by byla už třeba vidět srdeční akce nebo něco netuším. :nevim: každopádně to uzavřeli jako samovolný potrat a nikdo to nebral úplně na lehkou váhu, takže jsem byla ráda, že jsem na tu gyndu došla a nechala si potvrdit, že vše se vyčistilo a je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
19.7.20 12:20

@mizalka Tak to tě obdivuju, že pujdeš do třetího (jestli je to tedy záměr). Já mám z mých dvou prcku dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
19.7.20 13:30

@vrbule nene to neni zamer mit 3ho prcka, byla to jen nahoda ale samozrejmne bych se s laskou postarala i o 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí