Pozitivni test ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26874
12.4.21 08:59
@Marki1985 píše:
jj jsem to zabukovala hned v 7 rano jdeme dnes ve 14:30. akorat se tam snazim dovolat ze jsem tam vyplnila svul tel a email a naskocilo tam moje jmeno ale do poznamky jsem napsala ze chci na test objednat syna ne sebe :lol:

Ty udaje musis pred odeslanim prepsat :lol:
Jinak to staci zrusit a znovu objednat. V mailu mas odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
12.4.21 08:59

Tohle bylo na fb. Tyka se to sice skoly, ale situaci to vystihuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65441
12.4.21 09:00
@Marki1985 píše:
jj jsem to zabukovala hned v 7 rano jdeme dnes ve 14:30. akorat se tam snazim dovolat ze jsem tam vyplnila svul tel a email a naskocilo tam moje jmeno ale do poznamky jsem napsala ze chci na test objednat syna ne sebe :lol:

Tak stejne musi byt v systému zadanka od dětského lékaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
12.4.21 09:02
@cecetka píše:
Ty udaje musis pred odeslanim prepsat :lol:
Jinak to staci zrusit a znovu objednat. V mailu mas odkaz.

tak ja to napsala do poznamky a mají tam zadanku na syna tak snad nebude problém. Uz neni dnes volný termin tak nic nerusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.4.21 09:04
@Marki1985 píše:
no to asi az zitra ne? jdeme az v 14:30 dej vedet jak to decka zvladli.

Mi minule došla SMS hned večer. Asi záleží, jak moc toho mají. Vybrala jsem cíleně místo, kde vím, že jsou šetrnější. Sice je to dál, ale to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
12.4.21 09:09

No a ženský, teď si vemte, že já mám syna v 9. třídě a bude dělat 3. a 4. května přijímačky na SŚ. A musí mít negativní antigenní test, škola musí zajistit testy a testování. Prý je budou testovat v pátek 30.4. No a co když mu ten test vyjde falešně pozitivní? To abych se modlila, aby dětská doktorka ještě byla v ordinaci, vzala mi telefon a poslala žádanku a já našla termín na PCR testy a výsledky stihly přijít do pondělí. Na palici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
12.4.21 09:10
@Marki1985 píše:
Ja vim jenze na ten jde dnes. Kdyz budeme mit PCR negativni pujde ve stredu do skolky. Jenze ve ctvrtek zase bude dalsi antigenni test. Co kdyz bude opet pozitivni?

to už by byla moc smůla, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
12.4.21 09:53

@Helen78 taky mám deváťáka :-) to testování může být týden staré, takže jestli dobře počítám, může být z 28.4., aby papír vydržel až do 4.5. tak se můžeš objednat na antigen na odběrové místo, abys na případné PCR měla víc času. i když tedy když jsem četla článek, ve kterém oba školní testy vyšly jako dva nejméně spolehlivé (vychází negativně i tam, kde jiné testy už dokáží zachytit pozitivitu), tak jsem si řekla, že kašlu na zásady a pošlu kluka na test na základku, bude mít větší šanci negativního výsledku, takže se zvýší pravděpodobnost připuštění ke zkouškám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22952
12.4.21 10:03

Já jsem dceru, první třída, nechala v neděli otestovat v centru, aby šla už s papírem a udělala jsem dobře. Ráno byla fronta okolo poloviny školy a určitě jsem jí i mě ušetřila spoustu nervů, jelikož se musí testovat sami ve sklepě.. Ve středu jde zase do centra, sama mi řekla, že tam chce radši.
Jestli mi někdy ještě vezmou druhou holku do školky, udělám to stejně. Nejen, že jí nebudu zrazovat, co jí to ve školce dělají, jsou jí 3, ale právě z důvodu nedejbože pozitivního testu..
Každopádně držím palce, ať to byl planý pochlach. Všechny děti se už těší za kamarády, tak věřím, že byl zklamaný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
12.4.21 10:03
@Pudloslava píše:
to už by byla moc smůla, ne?

no nikdy nevíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
12.4.21 10:07

@sagina Já to pochopila tak, že oni budou testovat deváťáky a ještě k tomu páťáky, co jdou na osmiletý gympl. Ty mají přijímačky později, takže to vychází na ten pátek, bohužel. Jako já myslela, že třeba deváťáky udělají ve čtvrtek, aby tam byl prostor a páťáky v pátek nebo pondělí, ale asi ne. Navíc jsem vznesla dotaz, jak to vlastně bude po pozitivním testu, jestli když pak následně PCR test vyjde negativní, jestli na ty přijímačky vůbec může. Protože škola hned nahlásí pozitivní test do nějaké aplikace a když mi v neděli přijde negativní výsledek, tak jak se to vlastně ta základka dozví. A jestli si stačí vytisknout mail s výsledky o negativním PCR testu a bude to stačit jako to potvrzení. Jinak my máme tu základku před barákem, tak bych raději šla tam, navíc si myslím, že falešně pozitivní to může vyjít, i když se testuješ na odběrovém místě. Ve škole mají dneska poradu, učitelka by se mi měla ozvat, jaký je ten postup v případě pozitivního testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
12.4.21 10:37

Ženský tohle mě rozsekalo :mrgreen:

https://m.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26874
12.4.21 10:43
@Marki1985 píše: Ženský tohle mě rozsekalo :mrgreen:https://m.youtube.com/watch?…

Me se to treba nelibi :think:

Ale tohle me naopak pobavilo https://www.televizeseznam.cz/…ari-64149947 Jen je na tom smutne, ze je to pravdive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
12.4.21 11:02
@cecetka píše:
Me se to treba nelibi :think:Ale tohle me naopak pobavilo https://www.televizeseznam.cz/…ari-64149947 Jen je na tom smutne, ze je to pravdive.

jo to vaše je lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56314
12.4.21 11:17
@Marki1985 píše:
Ne nikam nechodime, jediné s kym jsme prisli do styku je moje kolegyne z prace ale ta je ockovaná :lol:

Ani nakoupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+