Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenca93 píše:
@ferinka Počkej do msOn je pak člověk si to schopný vsugerovat, hlava je mocná a pak je akorát více zklamaný když to nevyjde
Znám to z vlastních zkušeností
Teď jsem zmatená, vidíš tam něco? Měla jsem divnou a krátkou menstruaci a dnes jsem si udělala test.
@ferinka Bohužel nevidím nic. Víš aspoň kdy jsi měla ovulaci? ![]()
@Lenca93 píše:
@ferinka Bohužel nevidím nic. Víš aspoň kdy jsi měla ovulaci?
Přesně ne, no, dost mě teď bolí břicho a jsem furt unavená, uvidím pozítří, buď tam bude něco víc nebo nic, ale je to divný…i tak děkuju
@ferinka A ty sis dělala už jeden test před skoro 10 dny že? A byl negativní a pak přišla ta ms? Ono takhle, pokud sis už tehdy myslela že jsi možná těhotná a opravdu by jsi byla, tak teď už po 10 dnech by na testu byly dálnice
Bohužel si myslím, že to tentokrát nevyšlo a nebo byla ovulace teprve před pár dny
Pak by to neukázal žádný test, záleží zda jste měli styk i teď třeba v posledních 10 dnech ![]()
@Lenca93 píše:
@ferinka A ty sis dělala už jeden test před skoro 10 dny že? A byl negativní a pak přišla ta ms? Ono takhle, pokud sis už tehdy myslela že jsi možná těhotná a opravdu by jsi byla, tak teď už po 10 dnech by na testu byly dálniceBohužel si myslím, že to tentokrát nevyšlo a nebo byla ovulace teprve před pár dny
Pak by to neukázal žádný test, záleží zda jste měli styk i teď třeba v posledních 10 dnech
Už jsem s tím byla smířená, ale je to divný, prostě uvidím…
@Lenca93 píše:
@ferinka A ty sis dělala už jeden test před skoro 10 dny že? A byl negativní a pak přišla ta ms? Ono takhle, pokud sis už tehdy myslela že jsi možná těhotná a opravdu by jsi byla, tak teď už po 10 dnech by na testu byly dálniceBohužel si myslím, že to tentokrát nevyšlo a nebo byla ovulace teprve před pár dny
Pak by to neukázal žádný test, záleží zda jste měli styk i teď třeba v posledních 10 dnech
Teď to vypadá nadějně, mám 2 dny zpoždění
@ferinka Jsem to říkala
Jedině ta pozdější ovulace no
Tak držím palce ať vše dobře dopadne ![]()
Ahoj holky jsem tu nová takže nevím jak to tu funguje. Chtěla bych znát vaše názory ![]()
Měla sem menstruaci dva dny třetí den už nic a dnes takové malé špinění tohle jsem ještě nikdy neměla vždycky mám 4-5 dní menstruací bez problémů jsem s toho na nervy co to může být myslíte si že s toho může být miminko?
@Nanka432 píše:
Ahoj holky jsem tu nová takže nevím jak to tu funguje. Chtěla bych znát vaše názory
Měla sem menstruaci dva dny třetí den už nic a dnes takové malé špinění tohle jsem ještě nikdy neměla vždycky mám 4-5 dní menstruací bez problémů jsem s toho na nervy co to může být myslíte si že s toho může být miminko?
Měla jsi nechráněný sex? Pak ano, může to být těhotenství. I když to není moc pravděpodobné, když jsi měla menstruaci. Udělej si za par dni test a uvidíš
@Jahru měla jsem nechráněný i dnes jsem zkusila a byl negativní tak to zkusím za týden
@Nanka432 píše:
Ahoj holky jsem tu nová takže nevím jak to tu funguje. Chtěla bych znát vaše názory
Přesně toto jsem měla minulý měsíc, dva dny menstruace, pak jen špinění a nebylo mi dobře, navíc přišla asi o 3 dny dřív, možná se něco dělo a nevyšlo to…ale hned další cyklus to vypadá, že se nám zadařilo, tak se asi aspoň pohnojilo
počkej tak dva, tři dny a udělej test, pokud bude negativní, je to asi jasný, držím palce
@Nanka432 píše:
@ferinka myslíte že můžu být v tom
Myslím, že spíš ne, u mě to bylo nakonec taky negativní a další měsíc se zadařilo
@ferinka je divný že se cítím hrozně ale zítra jdu doktorovi tak tam budu vědět jinak děkují ![]()