Pozitivní těhotenský test týden před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3813
26.7.23 20:50
@Lenca93 píše:
@ferinka Počkej do ms :) On je pak člověk si to schopný vsugerovat, hlava je mocná a pak je akorát více zklamaný když to nevyjde :) Znám to z vlastních zkušeností :D

Teď jsem zmatená, vidíš tam něco? Měla jsem divnou a krátkou menstruaci a dnes jsem si udělala test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
26.7.23 21:16

@ferinka Bohužel nevidím nic. Víš aspoň kdy jsi měla ovulaci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
26.7.23 21:27
@Lenca93 píše:
@ferinka Bohužel nevidím nic. Víš aspoň kdy jsi měla ovulaci? :)

Přesně ne, no, dost mě teď bolí břicho a jsem furt unavená, uvidím pozítří, buď tam bude něco víc nebo nic, ale je to divný…i tak děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
26.7.23 21:35

@ferinka A ty sis dělala už jeden test před skoro 10 dny že? A byl negativní a pak přišla ta ms? Ono takhle, pokud sis už tehdy myslela že jsi možná těhotná a opravdu by jsi byla, tak teď už po 10 dnech by na testu byly dálnice :) Bohužel si myslím, že to tentokrát nevyšlo a nebo byla ovulace teprve před pár dny :) Pak by to neukázal žádný test, záleží zda jste měli styk i teď třeba v posledních 10 dnech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
26.7.23 21:54
@Lenca93 píše:
@ferinka A ty sis dělala už jeden test před skoro 10 dny že? A byl negativní a pak přišla ta ms? Ono takhle, pokud sis už tehdy myslela že jsi možná těhotná a opravdu by jsi byla, tak teď už po 10 dnech by na testu byly dálnice :) Bohužel si myslím, že to tentokrát nevyšlo a nebo byla ovulace teprve před pár dny :) Pak by to neukázal žádný test, záleží zda jste měli styk i teď třeba v posledních 10 dnech :)

Už jsem s tím byla smířená, ale je to divný, prostě uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
14.8.23 14:48
@Lenca93 píše:
@ferinka A ty sis dělala už jeden test před skoro 10 dny že? A byl negativní a pak přišla ta ms? Ono takhle, pokud sis už tehdy myslela že jsi možná těhotná a opravdu by jsi byla, tak teď už po 10 dnech by na testu byly dálnice :) Bohužel si myslím, že to tentokrát nevyšlo a nebo byla ovulace teprve před pár dny :) Pak by to neukázal žádný test, záleží zda jste měli styk i teď třeba v posledních 10 dnech :)

Teď to vypadá nadějně, mám 2 dny zpoždění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
14.8.23 17:41

@ferinka Jsem to říkala :D Jedině ta pozdější ovulace no :D Tak držím palce ať vše dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
14.8.23 19:32

@Lenca93 děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.8.23 21:46

Ahoj holky jsem tu nová takže nevím jak to tu funguje. Chtěla bych znát vaše názory :oops:
Měla sem menstruaci dva dny třetí den už nic a dnes takové malé špinění tohle jsem ještě nikdy neměla vždycky mám 4-5 dní menstruací bez problémů jsem s toho na nervy co to může být myslíte si že s toho může být miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9802
14.8.23 21:51
@Nanka432 píše:
Ahoj holky jsem tu nová takže nevím jak to tu funguje. Chtěla bych znát vaše názory :oops:
Měla sem menstruaci dva dny třetí den už nic a dnes takové malé špinění tohle jsem ještě nikdy neměla vždycky mám 4-5 dní menstruací bez problémů jsem s toho na nervy co to může být myslíte si že s toho může být miminko?

Měla jsi nechráněný sex? Pak ano, může to být těhotenství. I když to není moc pravděpodobné, když jsi měla menstruaci. Udělej si za par dni test a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.8.23 21:58

@Jahru měla jsem nechráněný i dnes jsem zkusila a byl negativní tak to zkusím za týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
16.8.23 06:18
@Nanka432 píše:

Přesně toto jsem měla minulý měsíc, dva dny menstruace, pak jen špinění a nebylo mi dobře, navíc přišla asi o 3 dny dřív, možná se něco dělo a nevyšlo to…ale hned další cyklus to vypadá, že se nám zadařilo, tak se asi aspoň pohnojilo ;) počkej tak dva, tři dny a udělej test, pokud bude negativní, je to asi jasný, držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.8.23 09:19

@ferinka myslíte že můžu být v tom :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
16.8.23 13:00
@Nanka432 píše:
@ferinka myslíte že můžu být v tom :roll:

Myslím, že spíš ne, u mě to bylo nakonec taky negativní a další měsíc se zadařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.8.23 16:53

@ferinka je divný že se cítím hrozně ale zítra jdu doktorovi tak tam budu vědět jinak děkují :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí