Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, toto je test z dnešního rána, týden před (ne)očekávanou ms..myslite že se mohu radovat?
![]()
@robatko23 ja myslim ze urcite..gratuluji.. ja mela krasne dalnice po dvou dnech spozdeni ![]()
Nepises kdy byla ovulace a jak dlouhé mas cykly. Zkus za dva dny znova a jestli zesílí je to jasny.) potichu gratuluji
Ty jo týden před ms taková krásná čárka, nebudou to dvojčátka ![]()
@katrih píše:
Ty jo týden před ms taková krásná čárka, nebudou to dvojčátka
To mi ani neříkej ![]()
@Avocado123 píše:
Nepises kdy byla ovulace a jak dlouhé mas cykly. Zkus za dva dny znova a jestli zesílí je to jasny.) potichu gratuluji
Cykly mam 28-30 dni, ovulaci mam spise tesne po ms (ale neni to pravidelne, posouva se mi) ale tentokrat jsem ji vypozorovala fakt tesne po ms, spis si rikam, jestli nejsem tehotna uz z minuleho cyklu, jinak, testovala jsem uz dvakrat pred tim, nejdriv duch, pote slabsi carka a ted takto ![]()
@robatko23 jestli jsi měla ovulaci těsně po ms tak je to vic nez pravdepodobne. Pokud by to bylo z minulého cyklu mela bys uz asi dálnice jak blázen teď
@robatko23 Tak to si myslím že není co řešit. Sílící test, ovulace plus mínus sedí na někdy krátce po menstruaci. Držím palce a ať se nadále daří ![]()
@robatko23 takováhle čárka odpovídá cca 2 týdnům od početí.. což by přesně vycházelo jestli máš ovulaci těsně po ms, 30 dní MC a týden do MS. Držím palce ať sílí ![]()
Snad nevadí, že vstoupim do diskuze ????ja měla uplne stejny TT týden pred ms a teď vedle mě leží 5mesicni holcicka, tak potichu gratuluju ![]()
@moniikkaa píše:
Snad nevadí, že vstoupim do diskuze, ja měla uplne stejny TT týden pred ms a teď vedle mě leží 5mesicni holcicka, tak potichu gratuluju ![]()
Ovulace po ms by i krasne souhlasila se silou testu
je jasne pozitivni. Gratuluji ![]()