Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
najde se tu nějaká zkušená maminka, co by poznala pohlaví podle hrbolku? Foto je z 13TT, omlouvám se za špatnou kvalitu, je to ze screenshotu z videa, nic lepšího nemám.
P. S. Prosím o vynechání drzých komentářů, velmi težce je nesu.
Předem vám moc děkuji. 💕
Zaprvé hrozná kvalita, zadruhé, je to určitě hrbolek? Přijde mi to spíš jak kus stehna třeba, na hrbolek je to dost velké, ale těžko říct, z té fotky je blbě poznat co je co vlastně.
@Ebi99 píše:
Dobrý den,
najde se tu nějaká zkušená maminka, co by poznala pohlaví podle hrbolku? Foto je z 13TT, omlouvám se za špatnou kvalitu, je to ze screenshotu z videa, nic lepšího nemám.
P. S. Prosím o vynechání drzých komentářů, velmi težce je nesu.
Předem vám moc děkuji. 💕
Je lepší se ptát doktora
.
Vždyť ti na screeningu aspoň řekli tip, ne?
@EvieK doktor řekl, že na 90% kluk, ale poté jsem ukazovala fotku, kterou přidávám níže, jiné doktorce, známé, a ona řekla, že to spíš vypadá na holčičku. A to mi pomátlo hlavu
tak mě zajímal názor ostatních maminek, možná měla některá něco podobného.
@Kriss Tina
Již v originálním příspěvku jsem se omlouvala za kvalitu, je to screenshot z videa, protože na fotečce z ultrazvuku nejde skoro poznat ani hlavička, natož něco jiného.. jen jsem se zkusila zeptat, jako každá zvědavá netrpělivá maminka. Je to mé první těhotenství a vše je pro mě nové, vše se učím za pochodu.
@Ebi99 píše:
@EvieK doktor řekl, že na 90% kluk, ale poté jsem ukazovala fotku, kterou přidávám níže, jiné doktorce, známé, a ona řekla, že to spíš vypadá na holčičku. A to mi pomátlo hlavutak mě zajímal názor ostatních maminek, možná měla některá něco podobného.
I kdyby některá měla něco podobného, to nemusí být tvůj případ. Stoprocentní je vždy porod.
Do určitého týdne se pohlaví vyvíjí, takže počkej.
Ta známá je gynekoložka s certifikátem dělat primotrimestrální screening?
Druhá fotka je super, kdyby to bylo o měsíc později. V téhle fázi je lepší pohled z boku, kde je vidět směřování pohlavního hrbolku, který je v tomto týdnu stejný pro obě pohlaví.
Fotky jsou špatné kvality, první není ideál na odečítání pohlaví. Druhá pěkný stehna a hezký hrbolek.
Jestli viděla známá video v lepší kvalitě, tak mal před námi výhodu.
Jinak u mě na screeningu kluk, pak koukala známá přímo ultrazvukem a tvrdila, že holka a máme kluka. ![]()
Zatím to máš na 90% koukněte ba příští kontrole, kde už bude pohlaví vyvinuté.
@Anonymní
Je to,,obyčejná” gynekoložka. Každopádně ti moc děkuji za milou a rozsáhlou odpověď. Většinou se tu setkávám s nemilými komentáři, které si moc beru k srdci. Každý jsme člověk a chyby se stávají.
Přeji ti krásný den 💜
@Ebi99
V týhle sekci se jiná mamina ptá na pohlaví, ta má ještě horší fotky, ale jedna holka jí tam poslala hezký návod na určení pohlaví v prvním trimestru….
Je tam vidět, že kluci i holky jsou si v tomhle období strašně podobní…
@Ebi99 píše: @Anonymní
Děkuji, zkusím to najít. ☺️️
Stačí Googlit něco jako „určení pohlaví plodu“.
Jedna diskuze na toto tema nestačila? Tyhle fotky tu byly před par dny.