Práce dětí v domácnosti aneb proč dnešní děti doma nic nedělají?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22939
30.12.20 21:26
@Pears206 píše:
Moji příbuzní jsou skauti a četla jsem ve skautskych priruckach, že děti do 15 let nesmí čistit a manipulovat se záchody, latrinami. Dítě do 15 let s tím vubec nesmí přijít do kontaktu, je to proti předpisům :nevim:

Tak asi to tam dělají ti větší, jsou tam až do 16 let. Tedy ti, kteří nejsou už praktikanti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.12.20 01:02
@Maggdallena píše:
Pribory? Sklenicky?

Tak my si speciálně kvůli večeři nebereme speciální skleničku. A přípor, stejně tak i talíř si každý vezme ve chvíli, kdy si kuchyni nandavá to jídlo. Dost často večeříme každý jindy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.22 07:58

Obnovuji sice starou diskuzi, ale taky se chci podělit :D
Když jsem byla děcko, tak jsem doma jakž takž pomáhala, ale moc ne, to je fakt. Upřímně to u nás fungovalo tak, že maminka kmitala a otec seděl v křesle u TV a naléval se pivem. To se pak člověku nic moc dělat nechtělo, když viděl tady toto. A myslím si, že to tak funguje u mnoha rodin stejně - že matka dělá vše, otec nic a děti musí pomáhat aby o kompenzovaly.
Co jsem se přestěhovala k prarodičům v období maturit, tak se po mně nechtělo vlastně nic, jen abych se učila. :nevim: Teď bydlíme s přítelem sami a nemám pocit, že bych byla nepoužitelná. Ba naopak mám k tomu uklízení hodně blízký vztah :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML