Práce - nedošlo k povýšení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.1.17 19:35
- Citovat
- Upravit
Hanka1
28.1.24 09:37
Zakladatelko, nahodou jsem narazila na tvoji diskusi a zajímalo by mě, jestli jsi ještě v tomto stejném zamestnani nebo uz jinde?
- Citovat
- Upravit
Zakladatelko, nečetla jsem vše..ale ten plat, co máš, je myslím hodně slušný..asi i za dobře odvedenou a náročnou práci, nevím, odkud jsi..jestli Praha či něco jiného, každopádně bych se držela teplého místa. Dneska sehnat práci je asi těžké, sice píší, jak je to jednoduché, ale jak jsem psala, je mi 34, děti nemám a práci najít nemůžu a mám VOŠ, takže něco víc než maturitu, ale zase ne VŠ, každopádně něco umím a stejně mám problém…zřejmě tím, že chci děti a navíc mám asi zřejmě vysoké požadavky na plat.. (stačí mi 17 čistého po zkušebce), 25 dní dovo bych taky brala, stravenky a penzijko, dobrý kolektiv a práci, co mě bude aspoň trochu bavit a nebudu jezdit přes celou Prahu a budu happy jak dva grepy. Navíc, jestli máš ne uplně velké děti. A přesně, jka někdo psal výše..my podřízení jsme jen robůtci, jeden článek a málokterého nadřízeného zajímají tvé pocity, bohužel je to tak.. a jak se cítíš. Chápu ale, že se cítíš asi ukřivděně, ale holt takový je život.. NESPRAVEDLIVEJ!!