Práce, neschopenka, těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.5.19 13:52

@histep No moje doktorka na ivf a na gynde je jedna a ta sama :) Hele nevim co, to mi rekla sestra a ja se neptala. Je mi to celkem jedno. Treba si berou priplatek za to, ze ten papir vyplni co ja vim :lol: Jo uz jsem si vsimla jak to vse „chodi pres lekare“ a docela me to pobavilo. Ale veskrze si myslim, ze socialce jsou zmeny adresy putna, max prijdou na kontrolu aby se ujistili, ze jsou dodrzovane dochazky. To, ze je nekdo na rizikovem nemusi nutne znamenat, ze je imobilni a nesmi se nikam hnout. Jen to, ze je zena z nejakeho duvodu prace neschopna. Mozna se pletu, ale mozna taky ne. Ale kdyz se me sestra ptala jestli planujeme jet na dovolenou, tak me dost překvapila, protoze by me v zivote nenapadlo vyrazet nekam na nejakou dovcu. :D Coz neznamena, ze to neni doktor od doktora a co dovoli jeden tak druhy nemusi. Ale schvalne se na to v pondeli zeptam, abych jim nahodou nedelala zle a pak si necham pripadne napsat presun ne na tyden ale na mesic a leto si na slunicku nonstop uziju i tak :D Osobne jen rikam, ze ty vychazky pres leto nejsou zase az tak desny zejmena, kdyz ma clovek moznost zahrady nebo dvorku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí